Q-SETE Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Ciprian sunt bin Buzau si am un Pajero Scurt 2.8 TD din 1995. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaitam26 Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Mihai din Rm Sarat,amun L200 si vreau sa fiu alaturi de colegii meiaici pe forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavian Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutatre colegi Ma numesc Tavi sunt posesorul unui Patrol Y61 ZD30 LWB si al unui ATV ArtcticCat 650.Cochetez de prin 2010 cu ideea de offroad cu toate ca nu prea am prilej de a practica. Nissan Patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenmarian Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Eugen-Marian, din Oradea si am o mica jucarie folosita doar in week-end . Probleme cat casa asa ca astept sfaturi pe viitor . mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zeneca Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cosmin din Bucuresti. Nu am cu ce masina sa ma laud pe acest forum dar imi doresc una cat de curand :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DESCU Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare...sunt DESCU...nou pe forum si fericitul propietar al unei lada niva .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tessto74 Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Victor si sunt fericit ca v-am gasit, acum pe langa masinuta mea vad si sfaturile celor mai "vechi" din domeniu. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Range MDM Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor :grin:Sunt Mihai Paraschivescu, m-am retras din viata sportiva extrema. Am practicat hard enduro. Dupa un eveniment tragic in propria familie, in care mi-am pierdut fiul de 18 ani (PARA MOTO pe Youtube - accident de motocicleta pe Aleea Manastirii Dealu). Am vandut tot ceea ce imi amintea de acel sport KTM, ATV HONDA si echipamente. Nu ma astept ca justitia sa-mi faca dreptate, nici un inculpat acuzat de ucidere din culpa in Romania nu a executat pedeapsa cu inchisoarea si am multe exemple. Acum sunt un om obisnuit, ocupat de familie si consumul timpului liber in asa fel incat sa ne bucuram de tot ceea ce este benefic si frumos. Noi, familia Paraschivescu avem un RANGE ROVER P38, de care suntem entuziasmati. Am tot reparat la el, ca de este un englezoi cu pretentii iar daca fostul proprietar la neglijat acum imi spune povestea lui. Am tot inlocuit piesele defecte si acum este spun eu OK. Ma bucur ca intamplator am descoperit acest site, am asteptari pline de speranta ca acest club are membrii uniti. Va multumesc, si va urez tuturor membrilor: Bine v-am gasit! :cl 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor :grin:Sunt Mihai Paraschivescu, m-am retras din viata sportiva extrema. Am practicat hard enduro. Dupa un eveniment tragic in propria familie, in care mi-am pierdut fiul de 18 ani (PARA MOTO pe Youtube - accident de motocicleta pe Aleea Manastirii Dealu). Am vandut tot ceea ce imi amintea de acel sport KTM, ATV HONDA si echipamente. Nu ma astept ca justitia sa-mi faca dreptate, nici un inculpat acuzat de ucidere din culpa in Romania nu a executat pedeapsa cu inchisoarea si am multe exemple. Acum sunt un om obisnuit, ocupat de familie si consumul timpului liber in asa fel incat sa ne bucuram de tot ceea ce este benefic si frumos. Noi, familia Paraschivescu avem un RANGE ROVER P38, de care suntem entuziasmati. Am tot reparat la el, ca de este un englezoi cu pretentii iar daca fostul proprietar la neglijat acum imi spune povestea lui. Am tot inlocuit piesele defecte si acum este spun eu OK. Ma bucur ca intamplator am descoperit acest site, am asteptari pline de speranta ca acest club are membrii uniti. Va multumesc, si va urez tuturor membrilor: Bine v-am gasit! :cl Bine ai venit Mihai! Imi pare rau pentru marele necaz din familia ta. Este nedrept ce se intampla cateodata dar trebuie sa mergem inainte cu ce ne-a mai ramas. Sper din tot sufletul sa te simti bine aici si sunt convins ca iti vei face prieteni noi cu pasiuni comune cu ale tale. Numai bine, Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ROBA4x4 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu sunt foarte vechi pe aici nici eu, insa iti urez Bun Venit ! si fruntea sus,e greu insa drum de intoarcere in timp nu avem. Mult succes cu Range-ul.. am scapat si eu unu de la moarte:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad_tulcea Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!sunt Vlad,sunt din Tulcea si sunt pasionat de vanatoare.As vrea sa imi cumpar un Vitara diesel de prin 98,Va multumesc,interesant forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DoruConstantin Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Doru, sunt din Bucuresti si intentionez in cel mai scurt timp posibil sa achizitionez primul meu 4x4. Poate, cu putin noroc, jucaria mult visata sa ma astepte cumintica chiar intr-o sectiune a acestui forum. Pana atunci insa, va transmit salutari tuturor membrilor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt jula am 40de ani sunt din sannicolau mare Timiș proaspăt propietar de toyota(24deore) lj70 an 1993 poze postez in zilele următoare masinutza este încă Virgina acu vreau echipament mai moderat sper sa ma descurc pe forum va sal:bx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alyberceni Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Chirca Alin sunt din Bucuresti si am o Toyota hilux '08.Sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctlnext Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Catalin va saluta. De astazi voi fi posesorul unui Isuzu Trooper din 1990, 2.5 benzina+gaz. Sper sa fi facut o alegere buna. Sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dredis Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Dan. Am un freelander 2001 td4. Am cumpărat-o scump şi e varza. Trebuie pusa la punct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutstirbu Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Ionut si de curand am achizitionat un Daihatsu Feroza LKW. Stie cineva in cate puncte trebuie prins peretele despartitor care este necesar inmatricularii in Romania? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rypy Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Petrica,sunt din Bucuresti ,am 27 de ani ,doresc a achizitiona un lehus gs 450h hybrid.Sper ca ma puteti ajuta cu informatii despre aceasta masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd2000 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! numele meu este Bogdan, 29 ani din Galati,de meserie ing. topograf, pasionat de offroad, foto si putina de mecanica. Am un Diahatsu Feroza din '93 (fara modificari) dar care merge ok pentru "plimbarile" de pe langa casa si pentru activitatea pe care o desfasor. Ceva timp in urma cochetam cu ale Offroadului cu o Niva, in sange a intrat tare tare cu ajutorul lui Jorj. Cam atat momentan ... Pun aici si cateva poze cu Feroza. Sa ne auzim cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m3ndoza Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 bine vam gasit bine vam gasit ma bucur ca este un forum dedicat si jeepurilor sunt posesorul unui grand cherokee nu stiu foarte multe despre jeep-uri sper sa mai aflu aici una alta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 salutari tuturor pasionatilor de off-road de la Tg-Jiu Va salut pe toti, ma numesc Mita si am 31 de ani, sunt jurist pasionat de mecanica si off-road de cativa ani buni, sunt posesorul unui Suzuki Jimny 1,3 JLX cabrio din 2001, de 1 luna si ceva. Am mai avut acum vreo 4 ani un Mitsubishi Pajero scurt 2,5 td din 1998. Pasiunea pentru off-road, o am de la prieteni e veche si ma tem ca e pentru totdeauna :-). Jimny este acum in curs de modificare, de curand a primit un SL, urmeaza anvelope, troliu s.a.m.d., cand or fi banuti. Numai bine tuturor! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ioio Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Ioana din Mures. Nu conduc nimik... inca :) deocamdata am nevoie urgent de o platforma. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu conduc nimik... inca :) deocamdata am nevoie urgent de o platforma. Pai, tu iei potcoavele inaintea calului? :ha: Nu ar trebui sa iei intai masina si dupa aceea platforma? :grin: Glumesc bineinteles. Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chinezu_cata2000 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, ma numesc cata si vreau sa construiesc un vehicul hibrid cu roti de atv cu tractiune 4x4 si am nevoie de cateva pareri sugestii despre sistemul de directie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, ma numesc cata si vreau sa construiesc un vehicul hibrid cu roti de atv cu tractiune 4x4 si am nevoie de cateva pareri sugestii despre sistemul de directie Bine ai venit Cata. Hai ca vom deschide subiectul intr-o sectiune dedicata si o dezvoltam acolo. Eu zic sa deschidem discutia aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?420-ATV-enduro-si-cross Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate