ioanberbescu Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Johnny. Sunt englez. Am un VW T3 4x4 de tip camper. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Iulian si am un RAV4 din 2002, 2.0VVTi ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mack Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc catalin si am un pajero 3500v6 lung din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_0 Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Servus! Ma numesc Adi, sunt din Suceava am 15 ani si sunt pasionat de masini de teren, motoare/atv-uri de teren. Sper ca la anul sa-mi pot cumpara un cross. Ride in safe!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mh1 Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Radu. Momentan off-road doar cu atv sau motocicleta cross, dar ma tenteaza mult si auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vliegende Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Adi si traiesc in Olanda si sunt un incepator dar si pasionat de ceva timp in domeniul 4x4, si din ce am observat deja exista aici oameni cu experienta de la care pot invata multe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ardentrans Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Nicu, din Giurgiu, am Santa Fe din 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lutilaw Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Bogdan - sunt din Galati si am un mitsubishi mk2 2.5 din 2003 - sunt nou in partea de off road si sper sa nu intreb tamenii prea mari - chiar si asa sunt convins ca am multe de invatat din forumul nou descoperit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi04 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Cristi si am un Samurai pt joaca, o Grand Vitara pentru drum si o Vitara lunga in pregatire dar inca nu stiu pentru ce...:). Sunt din Alba Iulia. Editat Noiembrie 4, 2012 de cristi04 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jumbo Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Saut. Ma numesc Radu aka Jumbo. Sunt pasionat de offroad, pana acum insa doar pe doua roti. Ma gandesc serios la achizitionarea unui samurache sau a unei vitare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hory84 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,sunt Hory din Ilfov-Cornetu si am o vitara LWB an 1993. 2 poze cu masina putin murdara :) vitara lwb 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LupuD Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Dan, am 28 ani si sunt din Cluj-Napoca. Masina mea este un Patrol de 3 litri nemodificat de care sunt foarte multumit!, iar pentru off road o sa-mi prepar pe masura posibilitatilor o toyota hzj 80. Nu sunt un impatimit al off roadului extrem, mai mult a iesirilor in natura. Sper sa mai gasesc pe forum oameni care au HZJ, cu Patroale sunt destui! O zi buna tuturor! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crf Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dragos Locuiesc in Snagov Ilfov si am o Lada Niva 1,7i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdylicius Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Utilizator nou in club :) Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt nou in clubul vostru.Un prieten de-al meu membru si el mi l-a recomandat si sunt bucuros sa fac parte din el.Acum doua saptamani am achizitionat un Pinin Shogun din 2002 1.8 mpi 4x4 permanent cu volan pe dreapta de care sunt foarte entuziasmat.Arata bine,nu bate nu troncane.Mai trebuie sa-l pun la punct d p d v tehnic si gata. :) LA JOACA!!! As fi pus si poze cu el da nu reusesc... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Utilizator nou in club :) Salutare! Ma numesc Bogdan si sunt nou in clubul vostru.Un prieten de-al meu membru si el mi l-a recomandat si sunt bucuros sa fac parte din el.Acum doua saptamani am achizitionat un Pinin Shogun din 2002 1.8 mpi 4x4 permanent cu volan pe dreapta de care sunt foarte entuziasmat.Arata bine,nu bate nu troncane.Mai trebuie sa-l pun la punct d p d v tehnic si gata. :) LA JOACA!!! As fi pus si poze cu el da nu reusesc... :) Salut ! Bine ai venit ! Pentru poze, vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiganusmc Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Ma numesc Marius ,sunt din Campina si intentionez sa-mi achizitionez un L Discovery 3 . Sper sa gasesc pe acest forum toate informatiile necesare si binenteles , in urma acestor , sa fac cea mai buna alegere . Numai bine , Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexsavu Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex, am un Patrol y61 lung, locuiesc in Brasov. Am achizitionat masina fiindca imi place sa dorm sub stele. Prefer iesirile pe dealuri, campuri si noroaie, evit sa bag vaca in padure deoarece tinichigeria nu se afla in lista mea de hobyuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bixi Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bixi și sunt nou!În afara de faptul ca sunt nou sunt și novice! Azi a plecat din germania spre mine un samurai! O sa pun poze curand. Salutare la toata lumea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddalcu Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Andrei, sunt din Suceava si sunt viitor posesor de Duster :) Multa experienta in offroad nu am, dar sunt foarte dornic sa invat. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chivi Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este Viorel, am 34 de ani, sunt din Galati, de profesie inginer electrotehnist. Dintre pasiuni, cam tot ce ma scoate afara din casa dar vanatoarea si pescuitul tin capul listei. Inca nu detin o masina care m-ar face un veritabil off-roader insa cochetez cu ideea achizitionarii uneia cat mai curand. Va multumesc pentru oportunitatea pe care mi-ati oferit-o prin cadrul forumului incluzandu-ma in familia voastra si promit sa fiu un ,,copil" ascultator si cuminte. Pana mai cresc putin :wink:. Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian4WD Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut leonard. Observ ca si tu esti in cautarea unui 4x4 , eu as dorii ceva pentru uz zilnic, foarte putin offroad (la sfarsit de saptamana) in rest masina de zi cu zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu83 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Alexie Sergiu si sunt posesorul unui Land Rover Freelander 2.0D din 1999. Locatie Berbesti, Valcea. Masina am achizitionat-o recent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avoprime Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Andrei, sunt din Suceava si sunt viitor posesor de Duster :) Multa experienta in offroad nu am, dar sunt foarte dornic sa invat. Sa auzim de bine! Buna seara. Numele meu ... Serban... in cautare de o prima jucarie pentru off-road. O seara faina va urez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.costache2 Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Urmaresc forumul de mult timp, acum mi-am facut curaj sa ma inregistrez. Am 2 Vitara din 99, pe una m-am decis sa o fac cum am vazut multe poze pe aici. Sa avem spor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusvaszi Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Oradea. Ma numesc Marius Vaszi si sunt in cautarea unui Freelander. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate