Onyx Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Salutare Salutare Sunt Norbi 25 ani si sunt nou pe club desi sunt din Maramures si demult mi-am dorit o veveritza mica uite ca pana la urma mi-am cumparat. Este un Suzi Samu din 87 motor 1.3 carburatie Are ceva inbunatatiru cum ar fi : Jante off-road cu gume BFGoodrich niste distantiere de 6cm si inaltatoare de nu stiu cati cm. As avea nevoie de un antigel bun si un ulei bun pentru motorul asta! va rog recomandati-mi. Multumesc Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
laur danesti Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Laurentiu din Bucuresti si sunt onorat sa fiu cu voi pe acest forum.Sunt nou pe acest forum dar practic off road ul de vreo 7 ani.Ma bucur sa vad persoane competente si le multumesc pentru ajutorul tehnic dat in diversele probleme ridicate.Felicitari si va doresc cat mai multi membri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsofi Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Prezentare Salutări, Sunt din Miercurea Ciuc, posesor al unui Suzuki Samurai, an fabricaţie 1996, motor cu injecţie 1300 cmc. Decizia mea privind marca şi modelul autovehiculului a fost influenţată de discuţiile voastre de pe acest forum. Am cumpărat maşina în ianuarie 2012 din Târgu Secuiesc şi am mers în jur de 6000 km. Mă bucur de alegerea făcută, maşina se comportă foarte bine şi este într-o stare tehnică bună. Până acum nu am avut 4x4, nici nu am putut imagina ce poate o astfel de maşină. Mulţumesc că am fost primit pe forum.club4x4 şi doresc să particip la discuţii. Cu deosebită stimă Zsofi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmicus Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Bogdan sunt, din Iasi. Sunt noul posesor al unui Suzuki SJ 413, sau cel putin asa scrie in acte ca din el nu prea au mai ramas multe piese originale. :wink: Sper sa reusesc sa ma alatur pentru inceput celor din iasi sau botosani la iesirile ocazionale. Mentionez ca sunt cat se poate de incepator in off-road asa ca mi-ar prinde bine ceva colegi mai experimentati! :grin: Postez si doua poze cu utilajul sa va faceti o idee si poate sa-mi dati sugestii! Uitam sa spun 1,3 ,carburatie, 1987. Editat Noiembrie 10, 2012 de bmicus :h5I love Simex!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
etapiterie Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt nicolae din bucuresti si conduc un frumos land rover freelander.abea astept sa dezbat alaturi de voi probleme si sfaturi legate de masinute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt nicolae din bucuresti si conduc un frumos land rover freelander.abea astept sa dezbat alaturi de voi probleme si sfaturi legate de masinute. No offence, dar in 28 oct te chema si "Marius Gabriel".....sau poate chiar ai si prenumele astea, dar nu inteleg de ce te-ai prezentat a doua oara ?!?? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=832719#post832719 Iti recomand sa citesti si tutorialele de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=626953&viewfull=1#post626953 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maxoutlet Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt max, din craiova , sofer profesionist si mai conduc printre altele un enduro, un intruder custom 300 fat tyre, o hayabusa nitro bi-turbo custom , un mercedes sport si nu in ultimul rand un freelander 2 Editat Noiembrie 10, 2012 de Maxoutlet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EvilELFMind Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Gabriel, locuiesc in Braila la periferie, unde autoritatile dorm. Sunt in cautarea unui 4x4 care sa ma scoate din napeti. Am un buget de max 2000eur pentru un 4x4 inmatriculat. Sper sa gasesc asa ceva la rubrica de publicitate si de ce nu poate ma prinde microbul de off road. Din cate am citit pe net un Samurai ar fi ideal pentru mine, dar ma uit si dupa Cherokee sau orice alta varianta de 4x4. Daca aveti ceva sfaturi pentru mine va rog sa nu ezitati . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor, sunt din Focsani, "rookie" in domeniu, inca imi caut mitsu pe bugetul meu, si ma bucur ca am gasit un loc unde gasesc raspunsuri tehnice ca's afon:grin:, si oameni binevoitori sa te ajute, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Bina Postat Noiembrie 11, 2012 Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dragos, locuiesc in Bucuresti Am in acest moment doua Toyota LC 120, amandoua din 2007. Vreau sa vand una din ele iar pe cea cu care raman sa o transform in ceva care sa poata face fata cu brio atat conditiilor de trafic urban dar mai ales OFF ROAD. Sunt convins ca voi primii sfaturi utile pe acest forum si voi atinge incet, incet, targetul la care m-am gandit in ceea ce priveste transformarea masinii mele. Multumesc anticipat. Toate cele bune. Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebidamian Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sebi ma numesc, locuiesc in Ploiesti si sunt posesor de Toyota Hilux 3.0 O zi buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jrjager Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Alin am 27 de ani si sunt din Oradea Mi-am luat o vitara cabrio 1.6, 16V din 1995 (cu rugina care vine odata cu ani). Masina import Austria nu are nici o modificare sau eu nu imi dau seama, cauciucuri 205/75/R15, MRL-uri manuale. Sunt cam novice in ale off roadului ma refer la tehnic. experienta doar la condus Lada Niva mai multe modele, Suzuki Samurai doua bucati. Pentru mine pana acuma Off road a insemnat mers la vanatoare, pescuit si mici hoinareli intre dar cam putine. Pasionat de natura, mesterit DIY si tot felul de chestii Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eagle Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut din Cluj Napoca. Saptamana trecuta am cumparat o Suzuki Vitara JLX, din 92. Urmeaza sa ma apuc sa fac diversele reparatii necesare dupa care sa o scot un pic in natura sa vedem, poate se trezeste spiritul de aventura in mine. Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Misi Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Eu sunt Misi(Mihai) din Baia Mare si am un Suzuki SJ Samurai cu sistem de deszapezire. L-am achizitionat din Ungaria, el fiind ultima data inmatriculat in Austria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costy Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor..sunt costi din bacau..doresc sa achizitionez o masina de offroad si sunt cu siguranta convins ca acest site ma va ajuta.Multumesc pentru intelegere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor..sunt costi din bacau..doresc sa achizitionez o masina de offroad si sunt cu siguranta convins ca acest site ma va ajuta.Multumesc pentru intelegere! Bine ai venit.:W Daca pot sa te ajut cu ceva nu ezita. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costy Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Multumesc pentru primirea calduroasa..am sa tin cont:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joebrown Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Joe, sunt off roader de 10 ani, am avut pana acum un IMS, pe care il am si acuma, il iubesc foarte mult. Recent am cumparat un Pajero MK2, o scula superba, care este in curs de inmatriculare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi11 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt nou pe forum deci bun gasit tuturor . sunt mandrul proprietar al unui patrol gr 28 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greuladeal Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Ma numesc Sorin Lucaci, sunt din Onesti - Bacau si am 40 de ani. Acum sunt consultant pe management hotelier la Best Western International. Sunt convins ca cu o mare parte dintre voi ma cunosc personal... (am fost pana in 2007 director al hotelului Best Western din Balvanyos, unde se tinea o etapa din VTM Romania, deci multi dintre voi erati acolo) Am o fiica de 14 ani si o sotie mai tanara cu 2 zile decat mine, ambele pasionate de off road. Eu nu sunt un mare fan al acestui sport dar il practic, din necesitate(!!!), vreo 70 de zile pe an... Pentru pasiunea mea principala - VANATOAREA. Asa cum spune si nickname-ul meu "greuladeal" (care se traduce "greu_la_deal") am ajuns la concluzia ca imi trebuie o masina de teren, exclusiv pentru acest hobby. Astfel mi-am luat o Daihatsu Feroza pe care am platit, slava Domnului, jumatate din pretul pe care cred eu ca il merita!!! As fi vrut o Suzuki Samurai sau Vitara dar cand un bun prieten de-al meu (cunoscator), mi-a spus ca Daihatsu Feroza este "indestructibila"... Ce sa va mai spun? Mi-a placut cum mi-a sunat in ureche! Nu stiu nimic despre tunning-uri si alte cele dar o sa va agasez cu intrebari . In principiu mie imi plac lucrurile "de fabrica", asa ca nu vreau sa o inalt sau sa o largesc. Vreau sa o aduc, pe cat se poate, la strea ei originala (functional, nu neaparat si estetic). Va doresc o viata frumoasa si pante (dar mai ales rampe) abrupte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tughy Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Dan si sunt din Brasov conduc un hyundai tucson si urmeaza sa mi achizitionez un patrol y60 va doresc o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retromotor Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Mihai, Bucuresti, pasionat de motociclete clasice, imi cautam o masina ca sa trec iarna, ma gandisem initial la un Jimny sau Vitara, dar cred ca renunt in favoarea unui ARO 10.4 1.9D. Nu-s f. pasionat de off-road (am avut atv si motocicleta enduro, mi-a trecut perioada), asa ca sper ca un Aro sa fie o masina corecta, care sa nu necesite investitii majore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mariana Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor e interesant ce se intapla pe aici, de aceea am decis sa ma alatur clubului. salut :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bughi_royahoo.com Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Sibiu. Ma numesc Bogdan Pacuraru. Am un suzuki samurai de o saptana. Am sa atasez ceva poze cand este cam gata, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ice9 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Alexandru, din Bucuresti si sunt proaspat proprietar de Mitsubishi Pajero 3.2 DID. Va salut pe toti si ma bucur ca m-am alaturat comunitatii.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate