catalin 1978 Postat Martie 6, 2013 Partajează Postat Martie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor membrilor ma numesc Catalin si am un freelander td4 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgechinezu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare dragi colegi, Ma numesc George si imi face mare placere sa ma aflu pe acest forum pt a ne cunoste si imparti din tainele 4x4. Am un Duster 4x4 din 2010 aranjat de treaba (Anvelope Federal Couragia, Troliu Horn, Inaltare cu H&R , scut 6 mm fata si diferential , rampa de proiectoare de plafon ) iar pana sa am Dusterul a inceput sa cunosc offroadul de la un ARO al unchiului care ma infectat cu pasiunea 4x4. In ultima perioada am participat cu colegilor mei de la uzina Dacia cu cele doua Dusteruri de concurs la clasa Standard unde am cunoscut oameni minunati si pasionati din lumea 4x4. Multumesc pt primire dragi offroaderi ! georgechinezu Mitsubisi Pajero MKll-3.0, Nissan Patrol Y61- 2.8, Duster 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor, Ma numesc Radu, locuiesc in Cluj si exploatez mai multe "utilaje" 4x4 . M-am oprit la Nissan deci un Terrano 1 3000 V 6 si un Nissan Pick-up D 22 pe care-l folosesc la transport - mai am si un ATV pe care-l folosesc in explorari mai deosebite.Urmaresc de ceva vreme fenomenul atat pe linie sportiva cat si la nivel de hobby, si imi place cum evolueaza. Multumesc pentru primirea pe forum si pentru modul deschis in care comunitatea de aici isi impartaseste experientele. Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PinkHelmet Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Adrian, zac in Mangalia si ma joc cu un Suzuki Jimny si o Honda Nx650. Bafta! Out of my mind. Back in 5' ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudu Vasile Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Sunt Radu Vasile din Campina, locuiesc in Bucuresti, am 26 de ani si un Ford Fiesta :ha1 dar urmaresc fenomenul si privesc cu incredere spre viitorul in care imi voi lua o masinutza off-road. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JanCek Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello , I'm Janusz from Poland and I own a LR Freelander. Greetings from Poland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ygrek Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, ma numesc Cristian Campean, de curand am achizitionat un 4x4 LR Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
francisc65 Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua !!! Sper ca am nimerit locul cu prezentarea Ma numesc Francisc , am 48 de ani , Practic off road de 12 ani, Am avut in aceasta perioada o serie de masini Jeep grand cherokee Prima Nissan Patrol y60 scurt Mercedes g 300 scurt din 1979 Mercedes g 320 benzin 1997 Toyota landcruiser hdj 80 1996 Mitsubishi pajero 3000 v6 1991 VW touareg 25 tdi 2004 Rind pe rind le-am vindut pe toate din diverse motive Acum caut o masina generatie foarte noua cu cele mai bune veleitati off road cu putinta si fiabilitate acceptabila datorita elctronicii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristichri Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna sunt cristi si am un nissan x trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trucker_dragos Postat Martie 9, 2013 Partajează Postat Martie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve!!! Sunt Dragos din Ploiesti,sunt sofer ,am 28 de ani sunt casatorit si am o fetita. Nu am practicat off road decat cand mergeam la pescuit in locuri mai greu accesibile,dar nu cu masin 4x4 Am descoperit acest forum cautand pareri despre masini de teren. Voiam sa-mi cumpar o masina sa ma poarte prin noroaie la pescuit dar acum vreau ceva mai mult. Deocamdata sunt doar un admirator si un incepator care culege informati si pareri. Poate in viitor... si colegi in trasee ! Numai bine!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
megaton Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Am un L R Freelander 1 din 2001 diesel. Un deranjament care se manifesta prin aprinderea aleatoare a celor trei becuri potocalii de la bord. Pus pe tester mi-a aratat ca am o problema cu senzorul de acceleratie situat pe consola. Am comandat acest senzor prin Landatelier. Trebuie sa-l primesc si sa-l inlocuiesc, sper sa nu mai apara si altceva. Daca imi poate spune cineva unde anume se afla acest sensor. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmc Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua la toata lumea. Sant Claudiu (DMC) din Cluj-Napoca si recent am intrat in posesia unui Suzuki Vitara. Neavand multa experienta in offroad sper ca aici printre voi sa fie locul potrivit pentru intrebari tehnice,sfaturi,curiozitati,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinkx Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Florin, am 27 de ani si sunt din Bucuresti . Momentan nu detin nicio masina 4x4, dar forumul si experientele voastre imi creeaza o dorinta in acest sens. Va invidiez si sper sa va impartasesc pasiunea la un moment dat. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Daniel Hodor Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 salutare tuturor ma numesc Daniel Hodor.sunt din Baia Mare.locuiesc in Negresti Oas,ocupatia mecanic auto am 25 e ani...sunt nou posesor de Nissan Patrol Y60 2.8Td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luciandr Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, incepand de azi ma alatur si eu acestui grup de pasionati. Sunt din Baia Mare , pasiunea pt. 4x4 se datoreaza zonei in care locuiesc, prima mea masina a fost un discovery 2 , momentam am un suzuki grand vitara 1.9ddis dar cum prima dragoste nu se uita ma gandesc acum sa revin la LR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
topoteamms Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, ma numesc David, din Tg. Mures, am un Suzuki SJ 413 din 1986. Am o pasiune pentru masinile 4x4, mai ales pentru cele mai vechi. Masinuta de mai sus este si masina de serviciu dar si un hobby, si ma bucur ca am dat de forumul de fata, sper sa obtin multe informatii valoroase, si sa pot ajuta si eu alti amatori de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragosnick Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Tuturor, Sunt Dragos si imi doresc sa achizitionez un 4x4 pentru iesiri "prietenesti". Nu imi doresc sa investesc mai mult de 3000 si este important sa pot lega peridocul pentru motociclete. Daca ma puteti ajuta sa ma orientez, va raman recunoscator. Toate cele bune, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasco Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor membrilor! Ma numesc Avram Vasile din Bacau, 44 ani si momentan locuiesc in Italia. Nu mi-am luat inca "fierul", sint inca la stadiul--->caut informatii .....si asa am dat de forumul vostru care e entuziasmant. Imediat ce am noutati sau nelamuriri revin. Vasco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vio6868 Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sint Viorel din Craiova , sint posesorul unui Hyundai Galloper fabricatie 1999 2.5 TD Intercooler 99CP. Este primul 4x4 , l-am cumparat in 2010 si sint foarte multumit de alegerea facuta. Am intrat in " club 4x4 " pentru a afla cit mai multe despre acest gen de masini si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ios Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! ma numesc Emanuel, " io's " in lumea virtuala, din Bucuresti, de curand (3 luni) sunt posesorul unui NP300/2009 cu ~95k km la bord. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
burdi87 Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Rares din Sibiu si datorita meseriei, ing silvic, sunt aproape zi de zi off-road. Momentan ma dau cu un L200 din 2002 fara prea multe modificari, i-am pus numa niste gume mai serioase;) durm cu noroi la toata lumea:P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad_V Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor. Sunt Vlad, din Bucuresti (deocamdata)...deocamdata din Bucuresti, nu deocamdata Vlad :), urmand sa ma mut pe munte, undeva in zona Piatra Craiului unde fac o pensiune. Mii de scuze in avans daca va voi asalta cu intrebari puerile sau tampitele :) Sunt nou in ale 4x4, dar trebuie sa invat, intentionez sa imi iau asap o masinuta, ceva intre off-road si masina de teren. Daca aveti sugestii, sfaturi, marci de care trebuie sa fug etc le astept cu placere. Banuiesc ca daca va povestesc ca acum am un Mini One Diesel si o Skoda Octavia 2, va voi plictisi :) Merci mult pentru ca ma primiti intre voi. Editat Martie 12, 2013 de Vlad_V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Ioan, din Cluj, si sper ca in curand sa devin posesorul unui Freelander. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
becauseican Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Salut ! Adrian / 23 de ani / student / Bucuresti /pasionat de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danieli Postat Martie 15, 2013 Partajează Postat Martie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Daniel si sunt pasionat de 4x4. Inca nu am o masina asa ca n-am poze de postat. Vreau sa-mi achizitionez un Suzuki Samurai. Sper sa-l gasesc pe aici!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate