Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Alex sunt din Curtea de Arges,am 17 ani,sunt pasionat de off road. Am un aro 11.9 care l-am modificat pt altfel de distractii ca sa zic asa,iar de curand am achizitionat un Mitsubishi Pajero mk1 pe care am de gand sa-l prepar ceva mai mult :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Razvan si masina mea este Chevrolet Blaser M1009 6,2d. ma bucur ca am gasit forumul vostru si va felicit pe toti pentru munca depusa. Bine ai venit... ne arati si ceva poze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
umbrella Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor bine v-am gasit... sunt adrian, actualmente detin un bmw seria 3 din 2001... anul asta am in plan achizitionarea unui daihatsu feroza... imi place mult... nu este exclus sa ma sucesc catre un pajero sau chiar vitara... totul depinde de starea in care se afla... deocamdata ma documentez, motiv pentru care m-am inscris pe acest forum... fiind o fire altruista, voi incerca sa ajut si eu cu ce pot pe aici, asa cum cred ca voi fi si eu ajutat...:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forro Laszlo Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Forro Laszlo sunt de la Targu Secuiesc. Am o suzuki vitara 1,6 16v cu anvelope simex si troliu sunt iubitor de noroi si de adrenalina. Acum 3 ani am inceput off-roadul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
klaus09 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve! Sunt Claudiu, din Pitesti, am 39 ani si ma declar fan al autoturismelor 4x4 de mici dimensiuni. Nu am inca un 4x4, dar intentionez sa-mi achizitionez un Suzuki Jimny in curand. Il consider super tare, chiar daca eu nu sunt un impatimit al off road-ului, si il voi folosi cu precadere in oras. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adria Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor si felicitari pentru site,,, ma numesc Adrian, 40 de ani si am de luna asta un suzuki jimny 1999 1,3 benzina . locuiesc in Giurgiu , Judetul Giurgiu, emblema clubului sta la loc de cinste pe Suzuki . my phone 0766690099. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AR mitsubishi Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Paul si sunt nou pe aici. Am un Mitsubishi Pajero Sport 2.5 din 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Claudiu, sunt din Sighisoara. Am o Toyota LC KZJ70 din 96 motor 3.0TD,care va suferi niste operatii chirurgicale.Ne vom vedea in topicul Toyotistiilor cu mai multe detalii.[/font] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Claudiu, sunt din Sighisoara. Am o Toyota LC KZJ70 din 96 motor 3.0TD,care va suferi niste operatii chirurgicale.Ne vom vedea in topicul Toyotistiilor cu mai multe detalii.[/font] Bine ai venit, dar te rugam sa respecti Regulamentul acestui forum si sa-ti completezi corect, nu la misto, la profilul tau, atat locatia, cat si varsta. Multumim pentru intelegere !! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radugica Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Radu din C-lung posesor de Range Rover p38 din 1997, 2.5 Tds vechi detinator de ARO 244 1992 motor 2.5d Peugeot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cici4x4 Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Eu sunt Cprian si detin o Toyota LJ70. Sunt fericit ca ma aflu printre voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
validan Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Valentin si masina mea este Mitsubishi L200,2500cc,160cp. ma bucur ca am gasit forumul vostru si va felicit pe toti pentru munca depusa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali67 Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, ma numesc Valentin, am 46 ani, sunt administratorul unei societati de securitate, iubesc muntele, sunt fost ghid montan si salvamontist, am un Land Rover Freelander, 2001, 2500 cmc V6 si il omor pe la Padina, Piatra Arsa, Cota 2000 - 1400, sper sa nu am probleme cu el dar daca vor fi sper ca voi gasi aici raspunsuri. Ma bucur ca aici pot cunoaste iubitori de 4x4, o zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petru71 Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, sunt Petru din Tg. Mures, 41 ani, nevasta, 2 copii, iubitor al Apusenilor (Padisul e sufletul meu), tot tacamul......fost proprietar de Passat 130cp, scapat ca prin minune cu viata dintr-un frontal urat de tot, usor sifonat, viitor proprietar de Hilux sau L200 pe asigurarea celui vinovat..... Motivul prezentei mele aici e simplu...incerc sa pricep ce-ar trebui sa-mi cumpar, asa incat sa-mi port familia la munte in siguranta... Oricum, ma bucur ca existati...mai invata si nepriceputii ca mine cate ceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Land Rover Discovery 1 (Name Troaca) Buna ziua tuturor, ma numesc Razvan, posesor de Land Rover Disco 1, Kit inaltare +5 si amortizoare OME, troliu Warn, Motor de 2.0 benzina.. impozit mic si putere minus 1...asta e.. Still a beginner. Ma bucur sa va cunosc. Multumiri speciale Domnilor CalinVas si Yonutz. Mai jos agregatul, Editat Aprilie 22, 2013 de Razvan Dinescu Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G_addict Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE TUTUROR!!!!sunt un impatimit al clasei G si vitor posesor,citesc cu placere postarile voastre de ceva timp si mi se par foarte utile.Va multumesc si va salut cu respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Vă salut pe toți! Sunt nou nouț pe forumul acesta și asta pentru că tocmai mi-am achiziționat o jucărie 4x4. Dacă vreți s-o vedeți, vă invit să vizitați postul meu de pe Mitsubishi MK2. Drumuri bune, spor și sporT! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ambrusianas Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. De astazi sunt noul proprietar al unui land rover freelander, de care sunt foarte multumit. Masina este din 1999, motor 2.0 diesel. Eu vreau sa o folosesc doar on road, am luat-o mai mult de frica iernii, mai ales ca la noi e munte, iarna grea. Mai ies la un pescuit si in vacanta cu familia. Land rover freelander diesel an 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manik91 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Alex, inca nu am o jucarie 4x4 (sunt fan tractiune spate) dar imi doresc sa achizitionez una in viitorul apropiat si vreau sa ma documentez mai bine inainte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrobinrazvan Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor! sunt robin am 33 de ani sunt din onesti (bc)dar momentan locuiesc in italia si sunt di octombrie anul trecut fericitul posesor al unui grand cherokee 2.7 crd limited din 2002.sper sa pot fi de ajutor membrilor forumului atat cat ma pricep si sa gasesc la randul meu ajutor cand voi avea nevoie (sa speram ca voi avea mai putin nevoie :g)mai ales ca detin o masina care din pacate nu e lipsita de probleme (ca toate dealtfel) dar cu putin noroc si sfaturi bune se rezolva toate.bafta tuturor si ne auzim pe forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wazzaaa Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal'tare tuturor! Revin pe acest forum cu un username nou, deoarece nu-l mai pot accesa pe cel vechi - MihaiD - din cauza ca nu mai am emailul de serviciu cu care m-am inregistrat atunci si nu mai pot reseta parola. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusterul Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Pasionat de natura si carari mai putin umblate. Mandru posesor de Dacia (d... guster 4x4) pentru aventuri soft alaturi de familie si prieteni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NicorescuBogdan Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea :) sunt nou pe aici, Numele meu este Nicorescu Bogdan , am 17 ani , sunt din Faget judetul Timis si de la o varsta frageda am fost un impatimit al off-road'ului :) Momentan conduc off-road (nu sunt in posesia unu carnet de conducere deoarece am 17 ani);2 frontere detinute de tatal meu , Un Frontera A 2.8 TDI Lunga, si o Frontera A sport 2.0i :) Voi atasa cate o poza cu ele :) o zi buna tuturor :) Show must go ON:j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danutzu88 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt mebru nou si vreau sa ma ajutati se poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
just curios Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Voi fi fericitul posesor de pinin GDI din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate