Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut ma numesc Alex sunt din Curtea de Arges,am 17 ani,sunt pasionat de off road.

Am un aro 11.9 care l-am modificat pt altfel de distractii ca sa zic asa,iar de curand am achizitionat un Mitsubishi Pajero mk1 pe care am de gand sa-l prepar ceva mai mult :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Ma numesc Razvan si masina mea este Chevrolet Blaser M1009 6,2d.

ma bucur ca am gasit forumul vostru si va felicit pe toti pentru munca depusa.

Bine ai venit... ne arati si ceva poze?

Link spre comentariu

bine v-am gasit... sunt adrian, actualmente detin un bmw seria 3 din 2001...

anul asta am in plan achizitionarea unui daihatsu feroza... imi place mult...

nu este exclus sa ma sucesc catre un pajero sau chiar vitara... totul depinde de starea in care se afla...

deocamdata ma documentez, motiv pentru care m-am inscris pe acest forum...

fiind o fire altruista, voi incerca sa ajut si eu cu ce pot pe aici, asa cum cred ca voi fi si eu ajutat...:wink:

Link spre comentariu

Salve! Sunt Claudiu, din Pitesti, am 39 ani si ma declar fan al autoturismelor 4x4 de mici dimensiuni. Nu am inca un 4x4, dar intentionez sa-mi achizitionez un Suzuki Jimny in curand. Il consider super tare, chiar daca eu nu sunt un impatimit al off road-ului, si il voi folosi cu precadere in oras.

Link spre comentariu

salutare tuturor si felicitari pentru site,,, ma numesc Adrian, 40 de ani si am de luna asta un suzuki jimny 1999 1,3 benzina . locuiesc in Giurgiu , Judetul Giurgiu, emblema clubului sta la loc de cinste pe Suzuki . my phone 0766690099.

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Claudiu, sunt din Sighisoara.

Am o Toyota LC KZJ70 din 96 motor 3.0TD,care va suferi niste operatii chirurgicale.Ne vom vedea in topicul Toyotistiilor cu mai multe detalii.[/font]

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Claudiu, sunt din Sighisoara.

Am o Toyota LC KZJ70 din 96 motor 3.0TD,care va suferi niste operatii chirurgicale.Ne vom vedea in topicul Toyotistiilor cu mai multe detalii.[/font]

Bine ai venit, dar te rugam sa respecti Regulamentul acestui forum si sa-ti completezi corect, nu la misto, la profilul tau, atat locatia, cat si varsta.

Multumim pentru intelegere !!

Link spre comentariu

Salutari tuturor,

ma numesc Valentin, am 46 ani, sunt administratorul unei societati de securitate, iubesc muntele, sunt fost ghid montan si salvamontist, am un Land Rover Freelander, 2001, 2500 cmc V6 si il omor pe la Padina, Piatra Arsa, Cota 2000 - 1400, sper sa nu am probleme cu el dar daca vor fi sper ca voi gasi aici raspunsuri.

Ma bucur ca aici pot cunoaste iubitori de 4x4, o zi buna tuturor.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

sunt Petru din Tg. Mures, 41 ani, nevasta, 2 copii, iubitor al Apusenilor (Padisul e sufletul meu), tot tacamul......fost proprietar de Passat 130cp, scapat ca prin minune cu viata dintr-un frontal urat de tot, usor sifonat, viitor proprietar de Hilux sau L200 pe asigurarea celui vinovat..... Motivul prezentei mele aici e simplu...incerc sa pricep ce-ar trebui sa-mi cumpar, asa incat sa-mi port familia la munte in siguranta...

Oricum, ma bucur ca existati...mai invata si nepriceputii ca mine cate ceva....

Link spre comentariu

Land Rover Discovery 1 (Name Troaca)

Buna ziua tuturor,

ma numesc Razvan, posesor de Land Rover Disco 1, Kit inaltare +5 si amortizoare OME, troliu Warn, Motor de 2.0 benzina.. impozit mic si putere minus 1...asta e..

Still a beginner.

Ma bucur sa va cunosc.

Multumiri speciale Domnilor CalinVas si Yonutz.

Mai jos agregatul,

20130414_121701_15962333.thumb.jpg.e5f02071107e0b2f3e0ef749b1aeb910.jpg

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Vă salut pe toți! Sunt nou nouț pe forumul acesta și asta pentru că tocmai mi-am achiziționat o jucărie 4x4. Dacă vreți s-o vedeți, vă invit să vizitați postul meu de pe Mitsubishi MK2. Drumuri bune, spor și sporT!

Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o!
Link spre comentariu

Buna ziua. De astazi sunt noul proprietar al unui land rover freelander, de care sunt foarte multumit. Masina este din 1999, motor 2.0 diesel. Eu vreau sa o folosesc doar on road, am luat-o mai mult de frica iernii, mai ales ca la noi e munte, iarna grea. Mai ies la un pescuit si in vacanta cu familia.

Land rover freelander diesel an 1999
Link spre comentariu

salut tuturor! sunt robin am 33 de ani sunt din onesti (bc)dar momentan locuiesc in italia si sunt di octombrie anul trecut fericitul posesor al unui grand cherokee 2.7 crd limited din 2002.sper sa pot fi de ajutor membrilor forumului atat cat ma pricep si sa gasesc la randul meu ajutor cand voi avea nevoie (sa speram ca voi avea mai putin nevoie :g)mai ales ca detin o masina care din pacate nu e lipsita de probleme (ca toate dealtfel) dar cu putin noroc si sfaturi bune se rezolva toate.bafta tuturor si ne auzim pe forum!IMG_0529.thumb.jpg.5228cc2a45ce233b7af66aa6adf40f44.jpgIMG_0538.thumb.jpg.b2bce5a76fee301a5db6476cc6ead3eb.jpgIMG_0529.thumb.jpg.5228cc2a45ce233b7af66aa6adf40f44.jpgIMG_0538.thumb.jpg.b2bce5a76fee301a5db6476cc6ead3eb.jpg

Link spre comentariu

Vizitator wazzaaa

Sal'tare tuturor! Revin pe acest forum cu un username nou, deoarece nu-l mai pot accesa pe cel vechi - MihaiD - din cauza ca nu mai am emailul de serviciu cu care m-am inregistrat atunci si nu mai pot reseta parola.

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea :) sunt nou pe aici, Numele meu este Nicorescu Bogdan , am 17 ani , sunt din Faget judetul Timis si de la o varsta frageda am fost un impatimit al off-road'ului :)

Momentan conduc off-road (nu sunt in posesia unu carnet de conducere deoarece am 17 ani);2 frontere detinute de tatal meu , Un Frontera A 2.8 TDI Lunga, si o Frontera A sport 2.0i :) Voi atasa cate o poza cu ele :)

o zi buna tuturor :) 833970460_Frontera2.8.thumb.jpg.36f75349d04ddcb76e9bdbb9690fc0c3.jpg

Show must go ON:j
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare