Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, mă numesc Bogdan,35 ani, locuiesc în Onești uneori, sunt șofer profesionist. Dețin un Mitsu 2.8/SWB/1996/140hp, in care sper să încep să "ingrop" ceva€. Am ieșit (copilot) o singura data la Luciada 2012, la Poiana Sărată unde o fost super fain,ieșire de zi si de noapte.

Din păcate momentan nu am timp de ieșiri din cauza serviciului, dar imi voi face..Salutari de incheiere

Sper sa fi postat unde trebuie.

Editat de Bogdan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

47458_458250090880045_1730876403_n.jpg.cffd31cb9b1ff0310d6c48d6fa3b8fd2.jpg391720_458250444213343_2140517658_n.jpg.450913a15e4631a79ca89ebde2dcbd15.jpg531103_458250310880023_464123845_n.jpg.f8614121b61e0d5aa1236d589b108a47.jpg

Buna ziua ,

Ma numesc Marinela si am lipsit o perioada de pe forum ( pb personale ) ; intre timp am vandut Niva si m-am pricopsit cu un IMS ;

era galben , ruginit , urat de tot - acum e functional si arata a masina ; meritele nu imi apartin - ci unui prieten pasionat ; acum mai trebuie sa invat si sa il conduc ...

O zi frumoasa va doresc !
Link spre comentariu

salut,

sunt bogdan aka free_lancer, am descoperit forumul si-mi place, il citesc inca dinainte de a ma inscrie si am gasit multe lucruri interesante, il consider cel mai complex forum de acest tip, inclusiv am obtinut rezolvari mecanice la probleme legate de masina pe care o utilizez. sunt nou in off-road, am participat deja la o intalnire trial si asta datorita cestui forum, dar si a lui bullbar care m-a indrumat spre acest site.

utilizez un mitsubishi pajero sport 2,5 tdi care, deocamdata, imi este suficient pentru plimbari in natura si inceputuri in ale off-roadului. ma pricep ceva si la mecanică, tehnici de pilotaj (2x4 si 4x4 autoturisme de viteza etc.)

mersi pentru primire si bafta multa tuturor,

free_lancer

Link spre comentariu

Buna seara

Ma numesc Ioan Catalin sunt din Craiova am 24 de ani si detin de putin timp un Land Rover Freelander 2.0 tdi 3 usi fabricatie 2000 cumparata din Germania. Este prima masina 4x4 pe care o detin, dar cu firma rover sun familiarizat destul de bine(am avut 3 rover-uri si un mg)

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Ionut, am 25 de ani și sunt din București. M-am inscris pe acest forum deoarece sunt pasionat de masini offroad si doresc sa aflu cat mai multe despre acestea. In comparatie cu multi dintre voi sunt de abia la inceput, nefind, inca, posesorul unui asemenea vehicol, dar in viitorul apropiat as dori sa achizitionez unul. In rest, pot sa va zic ca am urmarit acest forum de ceva timp si informatiile aflate aici mi-au fost utile. Faceti o treaba buna, tineti-o tot asa!

Link spre comentariu

Salut !

Ma numesc Levente, sunt din Resita si de cateva zile sunt fericitul posesor al unui Suzuki Vitara LWB 1.9 TD din '98.

Urmeaza modificarile cu ajutorul vostru :cl

Link spre comentariu

Salut.

Mi se spune Ioghi, am o Toyota LC150 si sunt incepator in ale off-road-ului. Pana acum experienta mea se rezuma la traversarea catorva campuri, cativa km pe drumuri forestiere si doua traversari de paraiase. Orice recomandare de traseuri "soft" va fi primita cu bucurie.

Editat de Ioghi
Link spre comentariu

Buna seara!

Ma numesc Diana Filea, sunt din Brasov, conduc cu placeeeere o superba Mitsubishi Pajero, 2,8, de care m-am indragostit :grin:

Am inceput pe acest forum de la coada la cap, adica intai cascand gura pe discutii- mai putin la regulament:sr...apoi venind sa salut politicos. Iertata sa-mi fie nesabuinta!

Am gasit extrem de multe informatii,explicate citibil, chiar si pentru neinitiati, ca mine.

Urmaresc in continuare discutiile, cu mare interes.

Multumesc:tk

O seara frumoasa tuturor!

Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Laurentiu. Pana de curand am avut o Vitara de care am fost pur si simplu indragostit . Acum, daca tot am dat-o de mai bine n-as fi dat-o , sunt in cautarea unui Pajero sau Patrol sau Rocky. Nu fac offroad de performanta dar imi plac aceste masini si plimbarile pe "coclauri".

Link spre comentariu

Salut!

Numele meu este, Dan, nu sunt off-roader asa cum majoritatea dintre voi sunteti, insa va admir si va repect pentru pasiunea voastra, pe care o apreciez.

Sunt aici tocmai pentru a invata lucruri noi de la experti, si poate intr-o zi, cine stie...:3994858278:

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Grasun Maxim,sunt din '90 si imi plac masinile in general...dar pentru 4x4 am o feblete. De origine sunt din Moldova, dar de 13 ani locuiesc in Galati...ma rog facultatea am facut-o in Iasi. Imi doresc sa cunosc cat mai multe in domeniu, si sa finalizez printr-un proiect.... :) unul diferit de cele facute pe bancile facultatii...

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristi, am 23 de ani, sunt din Suceava si de curand, mai exact de la sarbatori am trecut la un Freelander. Tin sa spun ca m-am indragostit de Freelanderul meu dupa doar cateva ore de condus(drumul de la Cluj de unde am cumparat masina si pana acasa la Suceava).In ciuda tututor parerilor si lucrurilor dubioase auzite despre aceasta masina, eu sunt foarte multumit de ea.Iarna grea din Suceava m-a facut sa ma indragostesc si mai mult de ea.Pot spune ca am sfidat aproape orice drum inzapezit, mai putin 4 gauri facute de o vola cu rotile si acoperite de zapada in care pur si simplu a cazut toata masina, dar dupa 5 minute da dat la lopata pe la roti, masinuta nu m-a dezamagit si a iesit din "cratere".

Si acum masina, mai exact un Freelander din 09.1999 motor 2.0 DI parerea mea de incepator in ale 4x4 si dieselului (am avut 3 masini pe benzina pana acum) ii ca motorul isi face treaba bine.Nu am avut probleme cu el din nici un punct de vedere toata iarna.Masina este editie limitata "50 Years of Land Rover" arata foarte bine dar in poza este murdara si vremea nu ma lasa sa o pastrez curata si merge foarte bine.

Va las, nu va mai plictisesc ca si asa am vorbit prea mult.

Bine v-am gasit si sper sa am si eu loc pe aici.

p.s De vreo 3 saptamani am reusit performanta de a o inmatricula ca autoutilitara pentru ca bugetul si bunul simt nu-mi permiteau sa platesc taxa auto normala care ii exagerata parerea mea.:cl:h5

[ATTACH=CONFIG]172476[/ATTACH]

20130321_134251.thumb.jpg.bcb2e39f849411cd1ebe7666c6077804.jpg

Editat de Astral
:cl Mindru posesor de Landy 2.0di "50 years of Land Rover" :cl
Link spre comentariu

Va salut!

Va salut,

Ma numesc Relu, 33 de ani, locuiesc in Mogosoaia; dupa indelungi cautari, mi-am luat intr-un final (nu stiu inca daca fericit sau nu) un Pajero 2,5 TD Pick-Up din '97, plin de rugina si alte necazuri pe care ma apuc sa le remediez rapid. Un mare plus - e autoutilitara, deci taxa mica de mediu.

Astept cu nerabdare sa pun taraboanta cat de cat pe roate si sa caut niste noroaie adecvate!

Cu stima,

Relu

1914280560_Photo3-Copie(640x480).jpg.493824ed159c37beaf1253fe41c07e69.jpg

Link spre comentariu

Ziua buna la toata lumea!

Ma numesc Lucian, am 43 de ani, sunt din orasul Reghin, judel Mures, de profesie silvicultor si vreau ca in zilele, saptamanile ce urmeaza sa mi achizitionez un 4x4, mai exact un Land Rover Freelander.

Nu am mai avut pana acum o masina 4x4, tocmai de aceea m am inscris pe acest forum (multumesc administratorilor ca mi au permis) sa invat din experienta dumneavoastra cu privire la astfel de masini.

Sunt un impatimit al muntilor si vanatorii la munte (cu arma sau cu aparatul de fotografiat) iar prin natura meseriei ma simt obligat sa mi achizitionez o masina care sa ma ajute atat la naveta (lucrez in cadrul Ocolului Silvic Rastolita) cat si pe drumurile forestiere indiferent de anotimp.

Va salut inca o data si va multumesc ca m ati primit in randurile dumneavoastra.

Numai bine la toata lumea!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare