hcampian Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Horatiu Campian, ardelean din Cluj stabilit in camp la Tartasesti, DB, pasionat de mic de munte si sporturi montane, ma ocup cu mountain bike, schi de tura, alergare pe munte, speologie si, automat, am fost nevoit sa fac multe zeci de mii de km, poate chiar sute de mii, pe drumurile ascunse ale Carpatilor. Prima mea masina, o Dacia Double-cab 4x4 diesel, am frecat-o 140.000 km timp in care a vazut si cele mai ascunse forestiere ale Apusenilor. Apoi am frecat prin munti un Fiat Panda vreo 80.000 km si un Fiat Doblo pret de vreo 160.000 km, dar din pacate astea nu sunt masini de teren. In schimb la servici am mai avut ocazia sa gust din placerea off-road-ului la volan de Defender si Navara. Acum insa, dupa ce am avut ceva aventuri cu Doblo iarna asta prin secuime (pe Transcalimani, pe la Madarasi) mi-am luat inima in dinti si de 2 zile mi-am indeplinit un vis din copilarie: am si eu un off-roader adevarat. Am ales un Mitsubishi Pajero Pinin in 2 usi pentru ca doream ceva manevrabil, usor, dar dotat complet din punct de vedere tehnic - 4x4 decuplabil, diferential central, reductor - deci o masina care sa poata rula cu 4x4 pe asfalt si gata cam de orice aventura rezonabila (nu extrema) prin zapada si noroi. Din pacate timbrul de mediu m-a obligat sa-mi iau un euro 2 din 2000, euro 3 avand o taxa nerealista. Asa ca e un frumos Pinin rosu, varianta "cheala" - cum ii sta bine unui off-roader - fara clima, geamuri electrice si alte puncte sensibile. M-a ajuns cu tot cu adusul din DE si inmatriculatul cam 4000 de euro si are 88.000 km (cam de off-road mi se pare mie). Asa ca planurile de viitor este sa batem muntii in cautarea de poteci de alergat si de pedalat, dealuri ascunse cu zapada buna de schi, momentan fara pretentii de off-road hardcore, ma multumesc sa trec pe unde trec si camioanele cu lemne. Dar in viitor doresc sa investesc in masinuta pentru o echipare mai serioasa, in primul rand cu troliu, apoi protectii suplimentare, inaltare, bucse heavy duty, etc... si, cine stie, poate sa mergem la niste expeditii mai serioase prin locuri frumoase (Sahara, Siberia...) Momentan sunt foarte multumit, consuma (pe BC) 5.8 la drum intins si 7.3 in oras, pentru un 4x4 pe benzina e perfect, iar luni vin si numerele: DB 42 RUN, 42 de la lungimea traseului de maraton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dita_bogdan94 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare :cl ! Ma numesc Bogdan, sunt din Slatina judet Olt, am 18, aproape 19 ani si am un Suzuki Samurai de care sunt taaaaaare mandru :banana [ATTACH=CONFIG]177049[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddenis Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Ma numesc Denis Dumitrescu ,am doar 17 ani si sunt din Gruiu, If. Recent tata mi.a luat o toyota landcruiser bj73 (el conduce un terrano 2, dar spune ca toyota mea nu va putea merge nici macar pe urmele lui).Am "primit-o" asa devreme ca sa am timp sa o ingrijesc si sa o aduc in stare cat mai buna pana imi iau carnetul. Mi-am facut cont pe acest forum pentru a afla cat mai multe despre aceasta masina si despre off road in general, asa ca astept cat mai multe sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_vasile22 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 salutari tuturor! nume: vasile prenume: mihai locatie:zlatna judet:alba auto/moto: am avut suzuki samurai an 87 facut pentru off-road si acum am o motocicleta enduro , in curand o sa imi achizitionez din nou un 4x4! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badx Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc George sunt din braila....nu am inca o masina 4x4,am un bmw seria 5 ...si sunt in cautare de un pajero pinin pt ceva soft....mai mult pt drum la ferma...nimic mult...ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bazoom2013 Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, numele meu e Andi, conduc o vitara 1.6 din 1994. M-am indragostit de offroad de cand am masinuta asta. Ma bucur ca fac parte din acteasta comunitate. Bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Eduard,mai tanar in domeniu offroad,cam 1 an si jumatate-2. Masinutza mea este un Pajero 2 ,Rosu,2 usi din 1995- 2.5 Diesel inaltata pt sport prin padure, fara barile originale pe fata si spate dar cu altele de metal mai vanjoase. Sunt din Buc dar am numere de Prahova la ea. Editat Mai 2, 2013 de bocancel Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sel Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal , sunt Marius si detin un Nissan Terrano 2.7 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ceoe Postat Mai 3, 2013 Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut dragi iubitori de off-road, va urmaresc de ceva timp si doresc sa intru in randurile voastre prin achizitia unui samurai. Iubesc off-road-ul am practicat acest sport un timp pe vremea acea detineam o feroza, dar dupa ce am condus si un samurai m-am razgandit putin si vreau sa achizitionez unul pentru ca m-a incantat enorm. Numele meu este Ionut si sunt din Timis. Va multumesc si va doresc cat mai multe noraie sub roti si dealuri in fata. Doarece suntem in pragul sarbatorilor Pascale va doresc Un Paste cat mai Fericit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cap.a Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Ma numesc Andrei Imi face deosebita placere, sa intru si eu in randul membrilor club 4X4 Detin de cateva luni un Mitsubishi Pajero V68 modelul in trei usi cu motor 3200 DID din 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Urasc drumul asta , mi-e extrem de binecunoscut , imi fura din timp 6 ore de munca din cele 24 ....dar imaginea de mai sus m-a surprins placut ... Editat Mai 4, 2013 de Astral ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thebe Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor [ATTACH=CONFIG]177998[/ATTACH] Levy, Baia Mare, Mitsubishi Challenger 2.8TD din '96, cutie automata. Editat Mai 5, 2013 de thebe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kugelr Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Robert sunt pasionat 4x4, am in dotare un Steyer Puch lung diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cap.a Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Urasc drumul asta , mi-e extrem de binecunoscut , imi fura din timp 6 ore de munca din cele 24 ....dar imaginea de mai sus m-a surprins placut ... Drumul este Rm.Sarat-Braila, dupa ce s-a topit zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Stiu... ma duc frecvent la Buda de Rm-Sarat . Imi place imaginea , asa cum e ... atat . Editat Mai 6, 2013 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TheCrow Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dragos din Craiova si urmeaza sa fiu posesorul unui Land Rover Freelander TD4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john doe Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna, numele meu este dan si ma bucur de un pajero 2012 achizitionat recent pe care cu ajutorul vostru o sa incerc sa il adaptez pt necesitati ! Noroiala placuta tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickhope Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Nicolae Breier, am 52 de ani si ma ocup cu masuratorile topografice. Natura meseriei mele m-a facut sa ma indrept spre un 4x4, alegand un Daihatsu Feroza si e o alegere de care sunt foarte multumit ! Ma bucur din suflet ca am gasit acest forum, unde am gasit deja o multime de informatii pretioase, prezentate de persoane dornice de a-i ajuta pe ceilalti, lucru de care, sa recunoastem, am cam inceput sa ne dezobisnuim ... Foloseste-te de bani si iubeste oamenii ! Niciodata invers ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oversky Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal'tare domnilor sper sa aduc ceva nou in 4x4romania cum ar fi vw iltis??!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.I.D. Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal'tare domnilor sper sa aduc ceva nou in 4x4romania cum ar fi vw iltis??!! Asta suna interesant! Asteptam poze cu utilajul! AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fagacoco Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Corneliu si sunt pasionat de sporturile extreme. In curand sper sa imi achizitionez un 4x4 pentru dealurile din jurul cabanei mele. Toata stima, Arh. Drd. Corneliu F. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U R S U Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Silviu, Bucuresti, iubitor de masini, motociclete, in special vechi si cu motoare mari. Nu sunt un off-road-ist, dar ma regasesc in "peisajul" acestui forum. In curte avem 3 automobile 4x4. M-am inscris aici dupa ce mi-am achizitionat un "truck", un vis al meu din adolescenta. Un F350XLT, deci, in niciun caz o masina off-road, dar de MARE nadejde la nevoie. Am pe ea motorul IDIT International de 7.3 si 190 de cai, cutia manuala in 5 trepte si reductor. Foi fata/spate, inaltata cu 2" fata de serie, cauciucuri 36" cu 12.50, filtre K&N, evacuare stock, interior custom, extended crew cab cu 35", bancheta din spate extesibila. Am descis a o inmatricula in Bulgaria, pentru ca m-am saturat, LA PROPRIU, sa platesc taxe aici. Usor, usor, sper sa fac acelasi gest cu mai multe mijloace fixe, inclusiv parte juridica. Din pacate, statul roman, ne ia, pe zi ce trece, dreptul la viata! Pe cat posibil, as vrea sa nu le mai dau, pentru ca ei nu fac decat sa imi ia! Dar, scuze! Am luat-o razna, off-topik! :D Asadar, salutari tutror si sper sa particip si eu la macar una dintre plimbarile voastre, din Sud! radiez de energie pozitiva !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shamus Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Razvan C., sunt copilot pe un Mercedes G300 TD impreuna cu Bogdan MB de pe forum. Sper sa pot raspunde si eu userilor dupa acest post. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bala87 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc ionut am un land rover freelander td4 an 2002 pe care l-am achizitionat de o saptamana de care sunt foarte multumit,sper sa ma inteleg bine cu toata lumea si sa ne ajutom reciproc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorucz Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Doru Czobor, posed un Duster 4×4 110 dci si imi place din cand in cand sa ies in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate