vladmorar Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt din Cluj, Valea Draganului posed un Mitsubishi Pajero 2,5 diesel din 1993 cu 7 locuri si un Unimog 421 in curs de restaurare sau dezmembrare (depinde daca gasesc sau nu piese si la ce pret). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
norbertcatv Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Rusu Gheorghe ma numesc si detin o masina Nissan Patrol GR Y61 din 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deluca Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua! ma numesc bogdan, sunt din sb si conduc un aro 240. imi plac mut drumetiile si iesirile cu utilajele in natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pilotu Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Hallo, Sunt Iulian din Austria. Nu am experienta cu 4x4, dar vreau sa-mi cumpar un Land Rover Defender. Cred ca aici voi afla informatii utile care sa ma ajute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Hodis Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, :c1 proaspat sosit, atit printre dumneavoastra cit si acasa. Detin un DAC 6135 RK, 4 X 2 in bune conditii de functionare, in apicultura, aceasta fiind meseria care o practic, mai putin in Romania si mai mult in Florida. In foto, eu si DAC-ul acum 4 ani. Aici, eu la munca si Dodge 4 X 4. Offroad, doar prin nisipurile Floridei :ha1 Sper sa imi vad visul de a trai sentimentele adevaratului offroad anul viitor. Pina atunci, ma resemnez in postura de spectator si va urez toate cele bune. Editat Mai 20, 2013 de Adi Hodis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pralicel Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Eu Dani, sunt din Timisoara, momentan conduc o Skoda Octavia, dar cat de curand vreau sa ma alatur posesorilor de 4x4. Ca model, m-am decis catre un Samurai, de la care imi doresc sa ma poarte mai usor prin drumetiile mele in munti. Sper ca ma veti putea ajuta si voi cu niste sfaturi si odata ce o sa stiu care e alesul si o sa intru in posesia lui o sa revin cu poze. Cheers! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi_Alecu Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Am intrat pe acest forum pentru ca am avut o problema cu service-ul Land Rover despre care ar trebui sa stie cat mai multi. O sa postez la discutia in cauza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaddrryyss Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Despre mine: ma numesc Florin, am 31 ani, locuitor al Bucurestiului. Despre masina: detin un LandRover Discovery 3 fabricat in 2008, cu 7 locuri. Scopul principal al masinii e de a fi carausul meu si al familiei, si sa ne poarte in siguranta oriunde am merge. Scop secundar...voi accentua exprimarea cu "oriunde am merge" :twisted: :cort[fulgu]:1100643094: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hancea Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Muresan Casian,sunt din Satu Mare si sunt nou in lumea offroad-ului.Principalul motiv pentru care m-am alaturat comunitatii este Mitsubishi-ul Pajero al meu si pentru a-mi imbogati bagajul de cunostinte. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADAMAN Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Salutare tuturor Salutare tuturor forumistilor,numele meu este Dinu Crisan,am 40 de ani,sunt din Arad,medic de profesie,casatorit,am o fetita de 3 ani. Hobby-ul meu de baza este vanatoarea,iar masina folosita in teren este o Lada Niva din 2007. De curand am achizitionat un Nissan Patrol Y61 din 1998,2.8 TD,cu 4 usi,masina pe care intentionez sa o folosesc atat la vanatoare cat si ca masina de concediu in tara,la munte ,cu familia,dupa ce o voi dota corespunzator,sper cu ajutorul sfaturilor voastre. Dinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !! Ma numesc Alfonso, sunt off-roader spaniol si am ceva timp de cand muncesc in Romania, Masinuta mea este o ISUZU Dmax 2006. Daca ai un locul pt mine vor fi fericite !!! :grin: Cu stima si respect. Merci :grin: Masinuta este 100% Isuzu, motorul este 3.0l cu 130 Hp Common rail, merge pana 2 ani si 80000 de km (sumatate facuta offroad), e masina puternica, rezistenta si usor transformabila daca suspensia este facuta la fel ca din Trooper, stiu ca noul model 2007 se vinde in Romania. Imi pare rau ca nu vorbesc romanesti mai bine :wink: Multumesc pt ospitalitate :D[/quote Cumva ai avut o Mazda cu 4 usi si lada mai demult? Si un catel? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LRSTAR Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Patrick. bine v-am gasit ! sunt din Bucuresti si pasionat de off road. sunt convins cxa sunteti o buna sursa de informare prin experienta acumulata. sunt proaspat posesor al unui Freelander 2 in 3 usi pe care vreau sa-l utilizez la vanatoare si "iesiri in natura" , off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roket Postat Mai 23, 2013 Partajează Postat Mai 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Oliver sunt din Oradea, am 25 de ani si sunt aici pt a aivata si din pasiune pt masinile 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TEXAVIT Postat Mai 24, 2013 Partajează Postat Mai 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt Cristi , un pasionat al offroad`ului la nivel de plimbare. Am achizitionat de curand un Pathfinder, care urmeaza a fi un pic personalizat . In rest practic enduro, bike , si multe alte sporturi in natura. Nissan Pathfinder R51 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian03 Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, sunt iulian03 si am un frontera sport 2.0i din 95. vreau sa spun ca este primul forum unde am gasit persoane cu opel frontera si cu care cred ca pot schimba niste idei referitoare la mecanica masinii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin.24 Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 Buna Sunt Sorin de la Borsa (MM), membru la clubul xtreme adventure Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vallys2012 Postat Mai 25, 2013 Partajează Postat Mai 25, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ma numesc Valentin detin un aro 330 dar pe viitor doresc un pick-up gen toyota hilux sau ceva asemanator,sa auzim numai de bine. Editat Mai 26, 2013 de vallys2012 Aro 330 D127 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tripitrip Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Mihai, sunt medic de profesie si am 31 de ani. Deoarece sunt pescar de crap in sitemul catch & release si am multe de carat dupa mine cand ies la o partida de pescuit si de multe ori lacurile unde merg sunt greu accesibile, iar nubira mea combi nu ma prea ajuta, am intrat pe acest forum in speranta de a imi gasi masina ideala ptr o iesire la pescuit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ripley Postat Mai 26, 2013 Partajează Postat Mai 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor numele meu este catalin ,imi place mizeria din tara asta si nu vreau sa emigrez nicaieri . nu sunt rasist si iubesc {.....} era sa uit ,imi place orice metal se misca fara sa ,,huruie'' bafta tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valdazar Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Valentin sunt din Iasi, din pacate nu detin nici un auto de off road dar sper ca in viitorul apropiat sa cumpar un y60 sau o HDJ80. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icojoleanca Postat Mai 28, 2013 Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Cluj! Sunt Iulian si sper sa gasesc aici raspunsuri la nelamuriri, momentan conduc un peugeot 207. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexander_r Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Alexander, am 40 ani, conduc oamenii pe ultimul drum, iar in timpul liber o rabla cu motor de Ford, 4X4. Isuzu trooper, i-am schimbat motorul personal, era o mizerie cel vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu89 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Tiberiu si recent am achizitionat un Jeep Grand Cherokee pt. marea pasiunea de 4x4 :D !!! Sper sa gasesc si sa ofer cate mai multe informatii utile ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pedro43 Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Petrica, sunt din Constanta si de putin timp sunt posesor de Land Rover Freelander. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Buneanu Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Radu Buneanu si sunt medic veterinar. Am achizitionat un Samurai 1.3 injectie din 94 si ma apuc de modificari. Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate