Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Bine v-am gasit !

Am onoarea sa devin membru al acestui grup datorita VEVERITEI mele SUZUKI VITARA 1.6 Carburator Dublu Corp benzina / GPL din 1993 in culoarea alba , 2 portite , cabrio in proces de dezvoltare .

Nascut in inima ardealului , la Deva dar cu ocupatii stabile in BUCURESTI.In acest moment am 26 de ani si sunt la a doua Veverita .

Pana acum cele mai importante modificari aduse autoturisumului , utilitar , tot-teren , bolid si periculos de intrecut sunt : bara fata cu suport de troliu , alimentare combustibil (FULL) benzina+GPL si i-am dat drumul pe drum , rezultand o serie de probleme : rezervorul este crapat si toba sparta dar merge fenomenal pe gaz in trasee "dificile" (Tanganu ; Vulcanii Noroiosi-Focul Viu ; Campina - dealuri/vai/munti - ~Buzau) . Fara SL sau BL cu anvelope 205 .

Acestea fiind spuse , acum pot posta .

Atasez fotografii :

601744_357856087648869_158444953_n.thumb.jpg.2cbdfcbeff50683860756e767d2d9334.jpg64191_554512931237225_1648641661_n.jpg.9b2ba54d5e75ceba6c9d160ad1539269.jpg75627_554321161274158_1107873510_n.thumb.jpg.8afb9c833d6fc967784546de2944fd2c.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare !

Ma numesc Alexandru D. Sunt din Baia Mare, iubitor de naura si de drumetii, incepator in ale offroadului. Proaspat posesor de Freelander td4 facelift. . . pe care doresc sa-l prepar, in timp... pentru soft offroad.

:tk

O seara buna !

Link spre comentariu

buna

sunt din cluj-napoca

am varsta de 43 ani

sunt indragostit de orice 4*4 cu reductor in mod deosebit de japoneze

detin un nissan terrano 2

sper sa pot discuta cu comunitatea 4*4 diverse probleme generale

cu respect manex

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare! Sunt Vlad din Bucuresti, student la Politehnica si caut un IMS in stare ok sa am cu ce urca pe munte inmpreuna cu prietenii mei.

PS: Pe IMS am invatat sa conduc cand aveam 11 ani.

Link spre comentariu

Buna tuturor. Ma numesc Sebi, detin momentan un Nissan Pickup din 2005, fosta masina era un Land Rover Freelander din 2001, si sper ca urmatoarea sa fie un Discovery sau un Defender. Ma bucur ca m-am inscris pe acest forum, sunt pasionat de off-road si stiu ca voi invata aici multe lucruri. Voie buna si multumesc pentru ospitalitate.

Link spre comentariu

Topic de prezentare

Salutare! Ma numesc Alin si de o saptamana sunt posesorul unui Mitsubishi Pinin din 2000, 1.8 GDI. Sunt pasionat de off-road dar fara experienta prea vasta in domeniu.

Sper sa invat cat mai multe despre off-road cu ajutorul acestui forum.

:tk

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Mircea,

sunt proaspat posesor de Suzuki Samurai (SANTANA) 1.3

Am renuntat la atv pentru ca mi-a placut Samuraiul.....un fel de atv carosat.

Sunt incepator in ale 4x4 si deja incep sa ma confrunt cu unele probleme tehnice si sper cu ajutorul d-voastra sa ma familiarizez cu aceasta veveritza.

Link spre comentariu

Salutare !

Ma numesc David .

Sunt pasionat de natura si implicit de off.

Am o moto enduro si o toyota rav 4.

Intentionez sa-mi cumpar un suzuki samurai,am auzit ca sunt f.bune in teren.(Cunosc pe cineva in Campina care are un sz.preparat)

Link spre comentariu

Buna ziua,

numele meu este Cristi si sunt din Brasov, am un freelander 1,8 din 1998.

Sper ca,cu ajutorul dvs.voi putea sa rezolv multitudinea de probleme ce le am cu masina.

Multi m-au sfatuit sa o vand dar m-am indragostit de ea si nu renunt.

O zi buna

Link spre comentariu

Salut, Ma numesc Bogdan, sunt vechi / nou pe forum.

Adica, sunt vechi deoarece am mai fost inscris (ca proprietar de Aro) cu mai multi ani in urma dar, nu am mai postat (pentru ca m-am dedicat construirii unei cabane: http://www.misiuneacasa.ro/forum/showthread.php/27872-Cabana-mea in zona Sibiel-Fantanele si totate drumurile cu Aro au fost strict pentru constructie) asa ca am fost sters ...

Nou, pentru ca Aro se cam "cere" la Rabla si se preconizeaza o alta masina.

Vroiam un Vitara, dar toate pe care le-am vazut sunt coapte (cu toate ca proprietarii m-au asigurat ca sunt super ok). Am gasit un Daihatsu Feroza care pare multumitor. Daca totul este in regula, maine o sa devin proaspat proprietar de Feroza :grin:

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sper sa scriu unde trebuie si sa nu deranjez pe nimeni daca am gresit (suport corectiile necesare)!

Numele meu este Radu din Bucuresti, Sunt pasionat de automodelism si de ceva vreme prins de microbul 4x4 (as vrea sa trec la alta clasa:grin:).

Momentan nu am o masina 4x4 tocmai din acest motiv scriu aici. Sunt in cautarea uneia si pentru inceput ma gandeam la o Lada Niva, daca se poate sa primesc ceva sfaturi de la voi in legatura cu alegerea pe care vreau s-o fac, eventual recomandari sunt bine venite!

Va multumesc, si astept sugestiile si recomandarile voastre!

Link spre comentariu

Salut ma numesc Tudor Daniel sunt din Tg JIu si intentionez ca in zilele urmatoare sa imi achizitionez un Land Rover Freelander 1 2000--2002 ... In Oras la mine nu am prieteni care sa fi avut unul sau sa stie ceva despre masina ... Eu am condus una un TD4 si mi-a placut mult ,,, nu sunt fac 4 x4 offroad dar de mers la un peste de urcat la munte de 2 ori pe an si restul doar asfalt.. sper sa aflu ceva pereri sincere pe aici .

Link spre comentariu

Salutare tuturor. Eu nu sunt posesor de off-road dar e posibil sa fiu pe viitor. Am ajuns pe forum dupa cautari pe Google referitoare la inmatricularea masinilor aduse din State. Ma intereseaza sa-mi aduc un Mercedes W123 dar despre cum se procedeaza am informatii doar "dupa ureche". Am gasit aici cate ceva, sper sa ma lamuresc mai bine.

Numai bine tuturor.

Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Salut!

Florin ma numesc si sunt proaspat "visator" de Suzuki! Bineinteles, intrebarea se pune de care: Samu sau Vitara...D-asta sunt aici, ca sa ma informez.

Bafta!

Link spre comentariu

Buna ziua!

Sunt Claudiu din Oradea si de ceva vreme tot studiez piata 4x4 poate, poate pun mana pe ceva. Imi doresc foarte mult sa am un 4x4 pe care sa-l pregatesc asa cum mi-l doresc. Nu m-am hotarat inca asupra marcii, dar studiez Jeep si Nissan.

Am gasit Marti in Germania un Jeep Cheroke 2.5 TDI, cu ceva probleme expuse aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78878-Probleme-Jeep-Cheroke-2-5-TDI&p=887595#post887595

Va multumesc pentru sprijin si va doresc numai bine!

569697472_jeepout.JPG.8bcdb60d65f1f8e6f766744dd0970121.JPG

214285751_jeepengine.JPG.7f46d2189f4cf1996edc569dbb9b175e.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,

Sunt Dan, Bucuresti. Am incercat off-road ''soft'' in trecut. As dori sa cumpar un Korando si sa incerc trasee ceva mai serioase. Sunt in cautare de sfaturi tehnice. Multumesc.

Link spre comentariu

Vizitator lucianer75

Salutare,

Am revenit pe forum dupa o perioada mai lunga de pauza...nu mai stiu userul si parola veche, asa ca...sunt nou :grin:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare