Paul_C Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma umesc Paul si nu am inca o masina 4x4. Momentan am o masina normala(Ford Focus) si o motocicleta(Honda Dominator). Vreau sa invat cate ceva despre off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergione000 Postat Mai 30, 2013 Partajează Postat Mai 30, 2013 Salut Sunt Sergiu si am un Nissan Patrol Y60 2.8T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nemesys Postat Mai 31, 2013 Partajează Postat Mai 31, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor BUNA Ma numesc Sergiu sunt din Bihor, apreciez faptul ca avem parte de un forum profesional in sustinerea HOBBY ului nostru. Iubitor de noroaiele muntilor nostri ,detin trei jucarii UAZ 469 2.4 d TOYOTA HILUX 3.0 td SUZUKI SJ413 1.8 d PS: Desi urmaresc si postez pe acest forum de ceva timp, abia acum mi-am dat seama ca nu am trecut prin topicul de prezentare ... scuze !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugen84 Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Eugen di Cj,nou in lumea noroaielor si sper sa achizitionez cat de curand un Cherokee 4.0.Am avut un frontera 2.5 TD care ma dezamagit.P.S incurand si poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mandy Postat Iunie 1, 2013 Partajează Postat Iunie 1, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun gasit! Din pacate nu sunt offroader, dar imi place sa privesc :) Mi-a fost recomandat forumul de unul din competitorii de la "Dacii Liberi" si m-am inscris ca sa postez cateva fotografii facute prin trasee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Vlad si de ieri am un Suzuki Jimny - 2007. Ciao Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paco Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Cristi din Alexandria, off-road-er de cativa ani pe un pajero 2.5 tdi. Vreau sa trec la Vitara 1.6 16V pe care sa o modific pentru offroad. Multumesc pentru primire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan 83 Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut toti iubitorii de 4x4, numele meu este Stefan si in prezent am achizitionat un Korando, din 98, motor 2000 Mercedes-benz, si instalatie de gaz. Nu am reusit sa aflu prea multe despre aceasta masina, dar cautand pe net v-am gasit pe voi. Sper ca nu ma va dezamagi masinuta mea. Nu am in cap terenuri foarte degradate, dar Herculanele este o zona de munte si sper ca prin locurile unde a ajuns batranul aro sa pot sa intru si cu masinuta asta. Credeti ca reusesc? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut toti iubitorii de 4x4, numele meu este Stefan si in prezent am achizitionat un Korando, din 98, motor 2000 Mercedes-benz, si instalatie de gaz. Nu am reusit sa aflu prea multe despre aceasta masina, dar cautand pe net v-am gasit pe voi. Sper ca nu ma va dezamagi masinuta mea. Nu am in cap terenuri foarte degradate, dar Herculanele este o zona de munte si sper ca prin locurile unde a ajuns batranul aro sa pot sa intru si cu masinuta asta. Credeti ca reusesc? :grin: Bun sosit! Din Herculane in orice directie no iei ai trasee offroad. Reusesti :wink: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 (editat) buna ziua, Sunt Robert si sunt cam incepator:grin: am o pasiune paralela cu offroad si anume vanatoarea si tirul cu arc.(vanatoarea cu arc in romania este strict interzis!) sunt din Cluj napoca si sunt dispus sa ajut pe colegi de pe forum sa invete sa traga cu arcul in schimb daca si ei ma invata secretele condusului pe teren accidentat:wink: totodata sunt posesor a 3 caini de vanatoare (copoi ardelenesti) cu care ma mai aventuriez in paduri pentru training specific cainiilor de vanatoare. asa ca astept pe cei interesati si sper sa acumulez experiente si informatii utile inscriindu-ma pe acest forum. cu stima, am uitat sa mentionez ca pe baza cunostiintelor acumulate de aici doresc sa achizitionez o masina offroad cu care sa fac plimbarile pe dealuri si munti Editat Iunie 3, 2013 de Astral "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bica1642944674 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Gherghel Vasile sunt din Bucuresti si tocmai am luat o Lada Niva din 2006. Nu am mai practicat off-road pana acum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliannn Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari la toata lumea.ma numesc iulian si sint din bucuresti,am avut un nisan patrol 3300 sdi in trei usidin ""87 dar inpozitul mare m-a obligat sa-l vind,apoi am avut un daihatsu apllause si de curind am achizitionat un daihatsu terios cu care nu am iesit inca de pe asfalt din pacate deoarece am luato cu 3ATR uri si imi trebuie al patrulea,sper sa-l gasesc pina la urma si sa vad atunci ce poate tery al meu.imi place sa repar masini si in timp o sa-i aduc si lu tery citeva modificari.precizez ca ce am mai intrat prin padure sau noroi dar off road adevarat nu am facut niciodata cu adevarat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rtanase Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroc flacai , Ma numesc Razvan si imi plac foarte mult masinile cu tractiune 4x4 ... stiti voi mai bine de ce .. detin un VW Transporter din 1990 sau T3 . Din pacate nu este syncro dar vreau sa il fac sa arate la fel cel putin . Drumuri bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuguias Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT! ma numesc Claudiu C. si mi-am achizitionat un suzuki vitara 1.6. incerc sa-l dotez pentru off road, si sper sa gasesc aici sfaturi utile. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Bun venit ! Sfaturi si pareri vei gasi cu siguranta ! Toate bune ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bugmenot Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ionut, Baia Mare. Incepe sa ma pasioneze aceasta activitate. Am putina experienta 4x4.. am condus doar un Suzuki Samurai pe un drum forestier. Ma bucur ca am gasit acest forum cu pasionati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zizuzizu Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bogdan din Bucuresti si m-am alaturat acestui forum din dorinta de a fi la curent cu ceea ce implica pasiunea 4x4. Nu am experienta in 4x4 dar mi-am achizitionat un Suzuki Samurai si incep sa simt febra off road-ului. Sper sa nu va zapacesc cu intrebarile mele de novice si sper sa pot aduce si eu un added value discutiilor voastre. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hribanus Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cătălin, din Iași, am achiziționat de curând un Daihatsu Terios CX din 97 Locuiesc unde a intarcat mutu iapa, iar cum arata străzile din oraș acum ... fac offroad in fiecare zi cand plec la serviciu Editat Iunie 6, 2013 de hribanus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jerryca Postat Iunie 6, 2013 Partajează Postat Iunie 6, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari,Ma numesc Florian,am cumparat de curand o bomboana de Vitara,1.6 8v,pe care am inceput deja sa o ingrijesc cum pot mai bine,si am venit aici,pe forumul mare,sa invat cum se face treaba buna,si sa ii cumpar tot ce vrea sufletelul ei,de la profesionisti.Drumuri bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lucian Ganga Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Lucian, din Bucuresti. Nu am o masina de offroad inca si tocmai de asta sunt aici. Sper sa gasesc informatiile necesare pentru a-mi achzitiona o masina buna . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hans Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Catalin, locuiesc in Bacau. Am un Hilux 3.0d din '93 si un X3. Imi doresc sa modific un Samurai sau un Wrangler pentru zapada mare si drumuri desfundate. Imi plac noroaiele si nametii, dar nu fug dupa ele pe dealuri, doar cand am treaba pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT,de cateva luni am un Land Rover Freelander din 2001 1.8 16v care imi place la nebunie :dr1 am ceva probleme cu el care o sa le detaliez mai If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovimz83 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Intru si eu in randurile voastre cu o vitara din 89 1.6 8v. Deocamdata e in lucru..caroserie, interior etc. Cand e gata vin si cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibihunter70 Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Tibi si printre altele sunt pasionat si de masini de teren. O pasiune mai veche care merge aproape mana in mana cu o alta pe care o puteti deduce din username-ul meu. Am avut Aro la inceputul anilor '90, ulterior Patrol, apoi o Lada Niva si de cateva luni am un Jimny. Imi place sa fac personal reparatiile mai putin complexe si intretinerea "utilajului". N-as putea sa rup masina pe coclauri pentru ca lucrul asta mi-ar dezechilibra serios bugetul si asa destabilizat de cealalta pasiune, insa imi place sa urmaresc ce fac altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LRadu Postat Iunie 8, 2013 Partajează Postat Iunie 8, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Eu sunt Radu si sunt cautarea unui prim 4x4. Sa speram ca in cateva saptamani o sa va salut de pe un varf de munte! :) Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate