Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma umesc Paul si nu am inca o masina 4x4.

Momentan am o masina normala(Ford Focus) si o motocicleta(Honda Dominator).

Vreau sa invat cate ceva despre off-road.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BUNA Ma numesc Sergiu sunt din Bihor, apreciez faptul ca avem parte de un forum profesional in sustinerea HOBBY ului nostru.

Iubitor de noroaiele muntilor nostri ,detin trei jucarii UAZ 469 2.4 d

TOYOTA HILUX 3.0 td SUZUKI SJ413 1.8 d

PS: Desi urmaresc si postez pe acest forum de ceva timp, abia acum mi-am dat seama ca nu am trecut prin topicul de prezentare ... scuze !!!

Link spre comentariu

Bun gasit! Din pacate nu sunt offroader, dar imi place sa privesc :)

Mi-a fost recomandat forumul de unul din competitorii de la "Dacii Liberi" si m-am inscris ca sa postez cateva fotografii facute prin trasee.

Link spre comentariu

Salut , sunt Cristi din Alexandria, off-road-er de cativa ani pe un pajero 2.5 tdi. Vreau sa trec la Vitara 1.6 16V pe care sa o modific pentru offroad.

Multumesc pentru primire.

Link spre comentariu

salut toti iubitorii de 4x4, numele meu este Stefan si in prezent am achizitionat un Korando, din 98, motor 2000 Mercedes-benz, si instalatie de gaz.

Nu am reusit sa aflu prea multe despre aceasta masina, dar cautand pe net v-am gasit pe voi.

Sper ca nu ma va dezamagi masinuta mea.

Nu am in cap terenuri foarte degradate, dar Herculanele este o zona de munte si sper ca prin locurile unde a ajuns batranul aro sa pot sa intru si cu masinuta asta.

Credeti ca reusesc? :grin:

Link spre comentariu

salut toti iubitorii de 4x4, numele meu este Stefan si in prezent am achizitionat un Korando, din 98, motor 2000 Mercedes-benz, si instalatie de gaz.

Nu am reusit sa aflu prea multe despre aceasta masina, dar cautand pe net v-am gasit pe voi.

Sper ca nu ma va dezamagi masinuta mea.

Nu am in cap terenuri foarte degradate, dar Herculanele este o zona de munte si sper ca prin locurile unde a ajuns batranul aro sa pot sa intru si cu masinuta asta.

Credeti ca reusesc? :grin:

Bun sosit!

Din Herculane in orice directie no iei ai trasee offroad.

Reusesti :wink:

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

buna ziua,

Sunt Robert si sunt cam incepator:grin: am o pasiune paralela cu offroad si anume vanatoarea si tirul cu arc.(vanatoarea cu arc in romania este strict interzis!)

sunt din Cluj napoca si sunt dispus sa ajut pe colegi de pe forum sa invete sa traga cu arcul in schimb daca si ei ma invata secretele condusului pe teren accidentat:wink:

totodata sunt posesor a 3 caini de vanatoare (copoi ardelenesti) cu care ma mai aventuriez in paduri pentru training specific cainiilor de vanatoare.

asa ca astept pe cei interesati si sper sa acumulez experiente si informatii utile inscriindu-ma pe acest forum.

cu stima,

am uitat sa mentionez ca pe baza cunostiintelor acumulate de aici doresc sa achizitionez o masina offroad cu care sa fac plimbarile pe dealuri si munti

Editat de Astral
"If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal."
Link spre comentariu

salutari la toata lumea.ma numesc iulian si sint din bucuresti,am avut un nisan patrol 3300 sdi in trei usidin ""87 dar inpozitul mare m-a obligat sa-l vind,apoi am avut un daihatsu apllause si de curind am achizitionat un daihatsu terios cu care nu am iesit inca de pe asfalt din pacate deoarece am luato cu 3ATR uri si imi trebuie al patrulea,sper sa-l gasesc pina la urma si sa vad atunci ce poate tery al meu.imi place sa repar masini si in timp o sa-i aduc si lu tery citeva modificari.precizez ca ce am mai intrat prin padure sau noroi dar off road adevarat nu am facut niciodata cu adevarat

Link spre comentariu

Noroc flacai ,

Ma numesc Razvan si imi plac foarte mult masinile cu tractiune 4x4 ... stiti voi mai bine de ce .. detin un VW Transporter din 1990 sau T3 . Din pacate nu este syncro dar vreau sa il fac sa arate la fel cel putin .

Drumuri bune

Link spre comentariu

Salut

Bun venit !

Sfaturi si pareri vei gasi cu siguranta !

Toate bune

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

Salut

Ionut, Baia Mare. Incepe sa ma pasioneze aceasta activitate. Am putina experienta 4x4.. am condus doar un Suzuki Samurai pe un drum forestier. Ma bucur ca am gasit acest forum cu pasionati.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Bogdan din Bucuresti si m-am alaturat acestui forum din dorinta de a fi la curent cu ceea ce implica pasiunea 4x4. Nu am experienta in 4x4 dar mi-am achizitionat un Suzuki Samurai si incep sa simt febra off road-ului. Sper sa nu va zapacesc cu intrebarile mele de novice si sper sa pot aduce si eu un added value discutiilor voastre. Multumesc

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Cătălin, din Iași, am achiziționat de curând un Daihatsu Terios CX din 97

Locuiesc unde a intarcat mutu iapa, iar cum arata străzile din oraș acum ... fac offroad in fiecare zi cand plec la serviciu

Editat de hribanus
Link spre comentariu

Salutari,Ma numesc Florian,am cumparat de curand o bomboana de Vitara,1.6 8v,pe care am inceput deja sa o ingrijesc cum pot mai bine,si am venit aici,pe forumul mare,sa invat cum se face treaba buna,si sa ii cumpar tot ce vrea sufletelul ei,de la profesionisti.Drumuri bune!

Link spre comentariu

Salut, sunt Catalin, locuiesc in Bacau.

Am un Hilux 3.0d din '93 si un X3. Imi doresc sa modific un Samurai sau un Wrangler pentru zapada mare si drumuri desfundate.

Imi plac noroaiele si nametii, dar nu fug dupa ele pe dealuri, doar cand am treaba pe acolo.

Link spre comentariu

SALUT,de cateva luni am un Land Rover Freelander din 2001 1.8 16v care imi place la nebunie :dr1

am ceva probleme cu el care o sa le detaliez mai

land-rover.jpg.8289b2050cb8b851f04ee2b3f262183e.jpg

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Tibi si printre altele sunt pasionat si de masini de teren. O pasiune mai veche care merge aproape mana in mana cu o alta pe care o puteti deduce din username-ul meu. Am avut Aro la inceputul anilor '90, ulterior Patrol, apoi o Lada Niva si de cateva luni am un Jimny. Imi place sa fac personal reparatiile mai putin complexe si intretinerea "utilajului". N-as putea sa rup masina pe coclauri pentru ca lucrul asta mi-ar dezechilibra serios bugetul si asa destabilizat de cealalta pasiune, insa imi place sa urmaresc ce fac altii.

Link spre comentariu

Va salut. Eu sunt Radu si sunt cautarea unui prim 4x4. Sa speram ca in cateva saptamani o sa va salut de pe un varf de munte! :)

Numai bine!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare