David5 Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt David si de ceva vreme ma tot gandesc sa devin posesor de 4x4 si sa impartasesc pasiunea cu voi!:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Opritescu Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Bogdan , sunt pasionat de tot ce are 4 roti si motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meleaca Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 (editat) Va salut! Ma numesc Ionut si mi-am facut cont pe acest forum pentru a ma informa si a discuta cu colegi de forum despre masinile 4x4. In prezent masina mea este un Audi Q7 4.2 Tdi ,dar pe viitor doresc sa mai imi achizitionez si o Toyota Hilux . O zi buna va doresc ! Editat Iunie 9, 2013 de meleaca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc Meleaca Ionut si mi-am facut cont pe acest forum pentru a ma informa si a discuta cu colegi de forum despre masinile 4x4. In prezent masina mea este un Audi Q7 4.2 Tdi ,dar pe viitor doresc sa mai imi achizitionez si o Toyota Hilux . O zi buna va doresc ! Bun venit Q7 lux LA offroad dar Toyota Lux IN offroad. ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
quick Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor sal. sunt adi si sunt in cautarea unui samurai... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor sal. sunt adi si sunt in cautarea unui samurai... Salut Vei gasi cu siguranta un fier bun pe aici . ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos13 Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua , urmaresc de ceva vreme discutiile pe forum , am un Musso Ssongyong 2,9 diesel simplu aspirat recent servisat la Andi , l-am adus pe linia de plutire si-l folosesc doar la vanatoare . Am o singura problema si anume sa schimb MRL pe fata , in rest sunt multumit de aceasta masina . Cu respect , Dragos13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilievasile Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt utilizator nou, ma intereseaza un suzuki vitara pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dormpetine Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Daniel si sunt din Bucuresti,masinuta nu am,deaceea sunt aici pentru sfaturi si pareri de la membri experimentati.Cu aceasta ocazie as dori sa anunt ca vreau sa cumpar o masina 4x4 in special suzuki samurai ori vitara.Va multumesc anticipat. Editat Iunie 10, 2013 de dormpetine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marstasym Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor sunt din Braila si ma numesc Marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Tudor din Bucuresti, m-am inscris in forum acum 2 luni pentru a ma lamuri cu unele aspecte despre Suzuki Samurai. Intre timp, adica de ieri, am devenit mandrul posesor al unui Samurai "coily", adica un SJ80 pe arcuri elicoidale an 98. Ceva rugina in el (nu multa) o mecanica de nota 9,5 si caracter cat cupride. Urmeaza partea grea, sa il aduc la standardele pe care le doresc de la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian 1976 Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Adrian din Pitesti,am 2 vitara una 1,6 benzina din 1993 volan stanga inmatriculata Ro,si un grand vitara 2002 volan dreapta,hidramata,deasemenea inmatriculata Ro,..la grand vitara am o problema ...se opreste in mers...am schimbat sonda lamda,dar nu i-i dau de cap...tot se opreste cand este calda..daca torn un litru de apa pe catalizator isi revine imediat si apoi nu mai face probleme adica nu s-e mai opreste toata ziua...sa fie catalizatorul infundat?,cum il curat? sau daca sparg ceramica din el o sa consume mai mult?cine imi raspunde ca m-am saturat sa merg 10 km si apoi sa se opreasca..precizez ca grand vitara nu este preparata este masina de oras...cealata vitara este pt 'omorat'..si am nevoie de ea pt treburile cotidiene,, Editat Iunie 11, 2013 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipiku Postat Iunie 11, 2013 Partajează Postat Iunie 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Ciprian si detin un JimNOS fabr '98, stock deocamdata. Impreuna operam 30% offroad pentru agricultura in locuri greu accesibile, dar ffff curate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
M3f Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 (editat) Salut !.... Sunt BIBAN ! Salut tuturor ..sunt nou am dotare dar am si nevoie de mult ajutor de acum sa invat !! Sper ca , contez pe ajutorul comunitatii !! RESPECT ! Editat Iunie 12, 2013 de M3f Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi2013 Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Sunt Cristi din Bucuresti si am un Pajero MK3 din 2005. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zeeje Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc Cristi, sunt din Bucuresti proaspat virusat de plimbari in locuri mai putin umblate. Ma bucur ca v am gasit informatiile de pe forum sunt cel putin eficiente. Sa ne auzim cu bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PLABIN Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tututror!!! Ma numesc marius si sunt nebun dupa orice are motor dar mai ales motor mareee.am doua nissan-uri patrol cu unul umblu si cu unul ma dau oriunde si oricand si cu putin noroc adica la bani sper sa incep sa ma dau si prin campionat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidium3 Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Ovidiu si sunt din Arad, detin un Patrol 2,8 y60 (scurt)din 97 si sunt incepator in domeniu 4x4:grin: ”STEJARUL creste numai unde-i PAMANTUL bun,BURUIENILE cresc PRETUTINDENI.” zise al nostru Mihai Eminescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 12, 2013 Partajează Postat Iunie 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Ovidiu sunt din Hunedoara si momentan am doar un ktm :grin: Stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi- Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Cristi din Bucuresti,pasionat de motoare de mic copil. Detin un shogun pinin pentru iesiri in aer liber si un saab 9-5 care dau radarele peste cap :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Matzu Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, Ionut din Comarnic. in cautare de o masina off-road. momentan am un bmw 525 pe care vreau sa-l vand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanboacana Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ,ma numesc Stefan sunt din Bucuresti si noul proprietar la Monstrului Verde LUAZ 969 M al lui alecs din Slatina!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikolle Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Salutare tutror Ma numesc Nicole, sunt din Bucuresti si posed un Mitsubishi Pajero Sport din 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADRIAN NICOARA Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, ma prezint cu un Mitsubishi Pajero 2,5 TDI din anul 1993, desi are o varsta, sunt foarte multumit de performantele lui. http://i1182.photobucket.com/albums/x447/adrianrws/4x4/IMG_0190.jpg http://i1182.photobucket.com/albums/x447/adrianrws/4x4/IMG_0189.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diaadi Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Adi din Brasov si am o Lada Niva 1.7i standard ne modificata cu care ma plimb in afara soselei vara si iarna peste tot.Dar de care trebuie sa ma despart ....probleme financiare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate