Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua. Dupa cautari indelungate am reusit si am luat micutul offroader din 2003 facut in Japonia, Suzuki jimny.

Acum suntem alaturi de voi la urmatoarele intruniri si aici

Victor si Bianca.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor si bine v-am gasit..Ma numesc Alexandru si sunt din Bucuresti. Urmaresc forumul de ceva timp dar sunt inscris relativ recent deoarece am inceput cautarile pentru o noua "jucarie"...dupa aproape 11 ani pe 2 roti a venit timpul pt o schimbare...din diverse motive :p...va multumesc anticipat pentru sfaturi si ajutor

Link spre comentariu

nou venit in familie

Salut ma numesc Eduard sunt din Bucuresti ,nu chiar incepator dar nici foarte expert in off-road.dupa alte 2 suvuri -jeep cheroke 4 L si pajero 2.5, m-au convins prieteni sa iau un suzuki vitara 1.6 care intr-adevar isi merita numele de micul carabus si de care sunt foarte multumit chiar daca este din1990,dar asta am si cautat ceva simplu de reparat si cu costuri destul de accesibile in comparatie cu cele precedente.

Ma bucur sa ma alatur acestui club unde ne putem impartasi acest hobby

Link spre comentariu

Salve. Sunt Emanuel si incet, incet mi se deschide apetitul sa fac drumetii cu masina. Nu am masina offroad, momentan sunt la stabilirea sentimentului. Imi doresc sa imi iau o masinuta 4x4, dar nu stiu ce model inca. Optam pentru ceva mare, de genul Pajero sau Land Cruiser, dar aici am gasit informatii ca si alte masinute pot face fata situatiilor.

Pana ma conving sa investesc intr-o masina, imi doresc sa particip la o excursie sa vad daca e pe genul meu sau nu.

Link spre comentariu

Salutare! De ceva timp cochetez cu ideea achizitionarii unui Jimny, momentul decisiv fiind f. aproape. Am mai intrat ca simplu vizitator pe aici si va multumesc pentru informatiile f. interesante pe care le postati. Sper ca in maxim o luna, cu binevointa celor de la GutAutoCenter, sa intru in posesia masinii. Inca sunt la stadiul de tatonare/negociere.

Link spre comentariu

Salutare. Sant Nicu si posed si eu un Jeep Wrangler din 1989.Incet a intrat si in mine microbul asta Off Road si am fost recent si in Apuseni.:banana Bafta la toata lumea.:dr1

Link spre comentariu

Salut!Sunt marian momentan prin italia,doar ce am intrat in acest club,am inceput prin 91,cu un aro 10,dupa care am continuat cu un L200,apoi un pajero sport,apoi un jeep 2,7 crd,apoi am revenit la un L200,iar acum sunt din nou,cu pajero sport..si in paralel,am luat si o Fiat Campagnola,militara,motor 2000,benzina,cu bujii si bobina,capsulate,o adevarata,off road,si ma bucur s-a pot vorbi cu pasionati de 4x4!!!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Robert Popescu, imi place natura si tot ce este legat de aceasta.

In curand o sa-mi ajunga si mie masinuta (este pe drum, din tarile "straine"), un Samurai. :grin:

Numai bine:cl

PS: user-ul meu NU are legatura cu vreo marca... acum, citind regulamentul, am vazut ca nu avem voie cu nume de branduri la user, dar nu stiu cum sa-l schimb :hl

Editat de rockshox
Link spre comentariu

salutare tuturor.ma numesc dragan aurelian sunt din constanta si dupa cateva participari la iesiri offroad alaturi de cei de la offroad in dobrogea caror le multumesc pentru experientele noi am decis sa mi achizitionez o suzuki vitara.1,6 8 valve cabrio.

Link spre comentariu

Salut, sunt Dan din Bucuresti. Sunt pasionat de offroad de cand am fost cu varul meu intr-o expeditie de acest gen :D. Inca nu am carnet si masina (16 ani) dar as vrea foarte mult sa imi iau un 4x4 in viitor.

Link spre comentariu

Salutari tuturor, numele meu este Daniel, sunt din Focsani proaspat proprietar de Suzuki Vitara 1.6 8v din 1992 la care am cateva lucruri de pus la punct,,,,,,

Ma bucur ca am descoperit acest forum si stiu ca aici o sa gasesc toate informatiile care imi sunt necesare....

Link spre comentariu

Salut sunt Marius,sub numele de Ford Maverick...sunt nou si vreau sa stiu cat mai multe chestii pe aici,vreau sa plec si eu in lumea off-roadu'lui...si am nevoie de niste explicatii :) va multumesc pt primire:)

:cl

• Like 1
Link spre comentariu

salut numele meu este radu sunt din iasi tocmai mi am achizitionat un freelander 2002 iar prima inmatriculare este 2003 (din italia adusa) 2 usi cu hard top motorizare td4 sunt foarte multumit de ea (am venit de pe un bmw seria 5 benzinar ) este primul meu diesel si raman uimit de consum (bmw benzinar papa 14 ) cu freelander parca as merge cu aer .

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare