alex1500ro Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti numele meu este Alexandru, nu pot spune ca sunt un pasionat de off-road insa a inceput sa imi placa datorita unei alte pasiuni si anume vanatoarea. Masina cu care merg la vanatoare este o Dacia Duster si pot spune ca pana acum a facut fata cu brio, cu toate ca mi-as dori o Toyota Hilux insa a trebuit sa renunt la acest model pentru ca nu este deloc comfortabila pentru cei care au 1.94. Momentan sunt in cautarea unei camionete care sa se apropie de perfomantele unui Hilux si sa ofere mai mult spatiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madalind Postat August 9, 2013 Partajează Postat August 9, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor madalin 29 de ani, vitara v6. din bucuresti, pentru iesiri pana acum am preferat valea doftanei cauciucuri mt insa turbo, body 3cm multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei 212121 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Prezentare Nissan Patrol SE salut,bine ai venit printre "PATROLISTI"cand vi in Deva esti bine primit la o discutie despre NISSAN-URI ! Bine v-am gasit,si ma bucur enorm ca avem un club in Deva! O sa iau legatura cu dvs pe la inceputul lui septembrie cand ajung pe acasa! Multumesc mult! Cu stima, Andrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbg111 Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor nice forum , I am Bertan from Bucharest , there are many interesting topics here thanks again Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HELP Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare oameni buni! si il salut in mod special pe moderator dl ATI numele meu este CAZACU ION .Cindva ma-am ocupat si eu cu reparatia la LADA NIVA in orasul BRASOV ... am asa o nostalgie dupa tot ce a fost cindva. Mai tineti minte d-l ATI ?! Mi-ar fi placut sa particip si eu la discutii referitor gen PIESE AUTO sfaturi de reparatii etc. CE ZICETI MA PRIMITI IN :cl MERCI ANTICIPAT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Denis Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUTARE TUTUROR! Ma numesc Denis si sunt nou pe forumul 4x4. Sunt din Bistrita si sunt posesorul unu Nissan Patrol y61 ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAVI CRAIOVA Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !!! sant din Craiova , nu am o masina 4x4 ,dar imi plac mult drumetiile si doresc sa-mi achizitionez o rulota ... am un opel vectra b 2 cu motor de 1,6 . din 2001. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musti Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Numele meu este Tudor Mustatea. Alias Musti pe cateva forumuri. Sunt oradean si amator "profesionist" de iesiri outdoor. Pana acuma fara vreun vehicul specializat de teren care sa fie si proprietate personala. Din pacate. Cumva am omis mereu capitolul asta. Afara de iesirile cu diferiti prieteni motorizati corespunzator, n-am cu ce ma lauda. Dimpotriva. Noroc ca bietul meu Logan e vita muta. Nu se poate plange despre torturile pe care le-a tot inghitit pe cararile Patriei. Cel putin nu cu voce tare... Dar asta se va schimba in curand, zic eu. Nevasta cred ca zice altfel, da' ne descurcam noi... Asa ca am inceput sa ma informez oarecum mai organizat despre cum poate raspunde "4x4-le" asta nevoilor evidente pe care le am. Si de unde altundeva sa incep, daca nu de pe acest forum? Citesc la greu deocamdata, pana oi prinde curaj sa si zic ceva... Daca oi avea ceva de spus... Land Rover Freelander TD4 facelift, LNBE028, 5 usi, cv manuala, varianta echipare SE, fabricat 16.10.2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,numele meu e Doru,sunt din Baia Mare si am 45 anisori.Daca n-ar fi ideile preconcepute a societatii eu as locui in padure. :grin: Nu am inca un 4x4 dar am batut destul Tara Codrului cu 4x2.Sper sa promovez anul viitor clasa si de aceea acum ma informez de la voi,cei mai experimentati. Editat August 12, 2013 de saddas uitai anisorii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu1981 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Radu din Ploiesti si sunt in cautarea unui 4x4. Sper ca, cu ajutorul vostru, off-roaderi experimentati, sa fac cea mai buna alegere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscrosus Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Ma numesc Cristian si am o Vitara din 1990 1,6 8v cutie automata care dupa ce va trece de RAR va intra intr-un program de modificare si pregatire pt a ma duce in locuri cat mai minuntate si salbatice ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boomerang Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SAlut sunt nou pe aici numele meu este Sorin am 23 de ani si sunt din Bucale, doresc sa salvez un "Aro'u":grin: Masina este din 1996 are motor de 2.5 td peugeot 61000km. Astept pareri si sfaturi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian03 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor SAlut sunt nou pe aici numele meu este Sorin am 23 de ani si sunt din Bucale, doresc sa salvez un "Aro'u":grin: Masina este din 1996 are motor de 2.5 td peugeot 61000km. Astept pareri si sfaturi :) salutare, chiar am vrut vrut si eu la un momendat sa transform un aro 244 dar...in fine, eu zic ca merita, piese se gasesc, doar timp liber sa ai pentru un asemenea proiect... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor ... si eu ... ...am vrut sa-i cobor plafonul cu 10 cm ... sa-i pun punti de Patrol...grila custom tip Hummer , integral metalica , neagra , cu proiectoare aliniate tip GMC ... portiere fara manere tip Defender . Inca mai vreau , dar sunt perfect constient ca nu voi trai suficient ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian03 Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor ... si eu ... ...am vrut sa-i cobor plafonul cu 10 cm ... sa-i pun punti de Patrol...grila custom tip Hummer , integral metalica , neagra , cu proiectoare aliniate tip GMC ... portiere fara manere tip Defender . Inca mai vreau , dar sunt perfect constient ca nu voi trai suficient ... eu cand am vrut sa-mi i-au aro am vazut aceste poze....si m-au innebunit. si la ora actuala mi-l doresc. succes celor care au curaj sa duca un asemenea proiect la capat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
charlie Postat August 13, 2013 Partajează Postat August 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor! Sunt Charlie si sunt dependent de auto. Nu am iesit "in teren" pana acum dar sper la o iesire, poate ceva usor, in viitorul nu foarte indepartat. Intre timp voi citi cat mai multe despre asta si incerc sa-mi aduc masina intr-o stare mai buna. Am un Mitsubishi Pinin 1.8 MPI LWB. 4x4 asa-zis "permanent". Nu a fost tocmai ingrijita si are probleme serioase cu rugina dar sper sa o readuc in stare decenta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexlauradobre Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit Alex ma numesc si vin din Vanju Mare, masina mea este un Land rover freelander 1.8i, am descoperit club4x4 si chiar mi sa parut super interesant. O zi deosebit de buna va doresc tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cornelG300 Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 (editat) Salut, sunt Cornel, din Bucuresti, scuze pentru neprezentare la momentul nepotrivit, am ramas fara masina momentan, da o repar eu..........., suparaciosilor! "scuze pentru neprezentare la momentul potrivit" sau " scuze pentru prezentare la momentul nepotrivit" Editat August 14, 2013 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otilia88 Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor, Sunt Otilia si posed un Landrover Freelander din 2001, motor 1997cmc. Sper sa pot impartasi impreuna cu membrii forumului bune si rele legate de acest model de masina, si nu numai:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staticrzr Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc catalin, sunt din constanta. Am iesit si eu cu cei de aici de 2 ori la intalniri si am prins si eu microbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george131074 Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt posesor de suzuki sj410 de cca 10 zile ma bucur ca m-am inregistrat pe acest forum salutare tuturor membrilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi rusu Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Cristi am 43 de ani si sunt din Snagov Ilfov Casatorit,2 copii sofer transporturi agabaritice Sunt posesorul unui Suzuki Samurai si al unui batran Mercedes G Ma bucur sa ma aflu printre voi. Va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toyotoy Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Victor si urmaresc sa intru in randul pasionatilor de 4x4. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
agroimporty60 Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Flaviu si tocmai am cumparat un y60 cu ceva probleme la motor, il repar i vin pe munti dupa voi:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar06sow Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Paul din Arad, mandru posesor de Suzuki Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate