Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare!!!

Sunt Cosmin din Drobeta Turnu Severin. In teren conduc un Suzuki Samurai - 1994. Dintre ramurile 4x4-ului, pot spune ca sunt un impatimit al iesirilor in teren.

Masina va fi in timp, intr-o continua imbunatatire si accesorizare si sunt convins ca voi gasi aici pe forum destule informatii si sfaturi utile. Felicitari tuturor care-si aduc aportul la dezvoltarea forumului, care in opinia mea este foarte cuprinzator!

sz.jpg.e72fecd799e399c1112b5ca1d9845775.jpg

sz2.thumb.jpg.b20d03ac2e7b9970e2317584aab60e13.jpg

Editat de Astral
  • Like 1
s:cl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

Buna, numele meu este Dan, va salut pe toti cu mult, mult respect! Am boala asta in sange de la 9 ani cand aveam deja o motocicleta cu care rupeam dealurile. Sper sa reusesc sa imi achizitionez cat de curand o Toyota HD 80, e visul meu si stiu ca voi reusi anul acesta. O zi buna!

:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu

Buna ziua,ma numesc Marian,sint din Constanta si de ieri sint posesorul unui Daihatsu Rocky pe care l-am luat pt offroad usor ,respectiv vinatoare.Masina e din 94,e adusa din Germania,o pindesc de anul trecut si avin in vedere ca nu sint prea cunoscute la noi aici am reusit sa o iau bini di tat.Prima impresie,un tractoras neinfricat,un adevarat Rocky! imi place

Link spre comentariu

Ciao :D Ma numesc Silviu , vereau sa ma alatur voua ;) am si eu o jucarie johndeere xuv 550[ATTACH=CONFIG]204605[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204606[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204607[/ATTACH] si a-si vrea si o masina offroad :D. Va multumesc ca m-ati primit in grupul vostru :D

La noi se spune "Buna ziua", nu ciao.

Te primim dupa ce absolvi cele 12 clase obligatorii, cu bacalaureat si macar nota 6 la limba romana.

Pana atunci, plimb-ate cu bm-wul.

CIAO:grin:

• Like 1

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Va salut,

Sunt Vlad, morosan de origine :-) , din Bucuresti de loc, pasionat de natura, masini, motoare si biciclete de munte. Ma alatur acestei comunitati pentru a invata mai multe despre off road si masinile cu care se practica acest sport.

Sper sa aveti rabdare cu intrebarile mele de incepator.

[O/==\=/==\O]
Link spre comentariu

La noi se spune "Buna ziua", nu ciao.

Te primim dupa ce absolvi cele 12 clase obligatorii, cu bacalaureat si macar nota 6 la limba romana.

Pana atunci, plimb-ate cu bm-wul.

CIAO:grin:

Mama Giorgele ce te-ai atacat :old. Sa stii ca pe aici pe la noi se spune mai des ceau sau ciao si nu prea sare asa lumea. :h5

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

Salutare tuturor,

nu am prea multe de spus, sunt atras de fenomenul pe care voi il promovati, foarte ok, aici, si doresc sa ma informez in vederea achizitionarii unui 4X4.

In acest moment, ma gandesc la un Land Cruiser sau Nissan Patrol, modele dupa 2000, preferabil 3 usi, inmatriculat, cu taxa de mediu platita, intretinuta, maxim 3 L.

Apreciez fiabilitatea si performantele modelelor japoneze.

Orice sfat din partea dumneavoastra este binevenit.

Multumesc

Link spre comentariu

Salut, sunt Anatolie Enciu, am o Toyota Hilux Surf si sunt in cautare de aventuri pe dealurile patriei. M-am alaturat clubului pentru a primi si oferi informatii despre masini.

Link spre comentariu

Salut

Salutare !

Sunt nou pe forum , am un Korando 2.9D si un Freelander 2.0 TD , fara modificari . Imi plac masinile off road , dar inca nu am experienta, fiind inca incepator , masinile "mostenindu-le" . :))

Link spre comentariu

hi ...sunt teo sunt la categoria mica de 4x4 cu atv-uri vreau sa trec la SUV-uti si am dubii nu stiu care ar fi cea mai buna obtiune de 4X4...asa v-am gasit, momentan din studiile mele as allege intre 1998 pajero, patrol, si samurai,inca nu m-am documentat despre Toyota ...as aprecia niste sfaturi de la cunoscatori

Multumesc

Link spre comentariu

Salut sunt din Braila ,34 ani si sunt pasionat de vanatoare si de a mea vitara.

Lucrez ca inginer silvic si am achizitionat din 2009 o vitara 1.6 fabricatie 1991. atat pentru servici cat si pentru vanatoare.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare