yonutzratiu Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Ratiu Ionut, sunt din jud Bihor ,sat Les. Sunt un incepator in off road... Am un Suzuki Samurai 1991 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Dany ,sunt din Miercurea Ciuc si sunt nou in "bransa".De o saptamana sunt posesorul unei Vitara 1.6 16 v "prelucrata". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalois Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Dany ,sunt din Miercurea Ciuc si sunt nou in "bransa".De o saptamana sunt posesorul unei Vitara 1.6 16 v "prelucrata". Salut, ma numesc Codrin si sunt nou in bransa, nici masina nu am inca, incerc sa ma hotarasc ce va fi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bingomanu Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Cosmin si incepe sa se prinda din ce in ce mai mult de mine microbul asta.... :) Nu am masina mea, insa de fiecare cand pot ies in calitate de copilot si copil de troliu cu Vali-rfo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gim_black Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc marian sunt nou pe club 4x4 masina mea un hyundai galloper 2,5 poze in curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut-GTC Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare forumul s-a mai inmultit cu 1 membru ionut din bucurest pasionat de offroad si in cautare de masina :D sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
STEL Postat Martie 13, 2014 Partajează Postat Martie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor pasionatilor de 4x4 , sunt Stel din IASI si sunt posesor de doua auto 4x4 Tracker si Vitara , dar si virusat cu intretinere si reparatii de masini off-road si nu numai , avind in dotare un garaj cu elevator ,aparat de sudura , compresor ..etc pentru uz personal dar si celor din gasca de vitaristi din zona Iasi si imprejurimi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin no Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare off-roaderi din lumea intreaga, numele meu este Florin, conduc un land rover discovery 3 (al doilea in 4 ani, dar un pic mai nout decat precedentul), pasionat de off road usor doar la pescuit si din cand in cand la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_rusu jimn Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ma numesc Cristi sunt din Suceava si dețin un Jimny frumusel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Z E K Y Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, numele meu este Zeky, sunt un proaspat detinator al unui pajero din 99. Multa bafta tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu B Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Badita Radu ma numesc, am un LR Freelander 2003 TD4 Hardtop care imi face par alb :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
L.R.Razvan Postat Martie 15, 2014 Partajează Postat Martie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Razvan, sunt din Slobozia, Ialomita si de un an de zile sunt proprietarul unui Land Rover Freelander 1 din 1999. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luca_lvm Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt LUCA din Galati un impatimit de off-road de curand am achizitionat un patrol 95' ma bucur foarte mult ca exista acest forum stima.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marko2014 Postat Martie 16, 2014 Partajează Postat Martie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt din Valenii de Munte Prahova, masina mea un Mitsubishi pajero 2.8 modificat de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emitincu Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Emi Tincu ma numesc, membru al clubului Off-road din Dobrogea si am un Daihatsu Rocky 2,8 din '97. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudoran Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Sunt Radu, detin un Nissan Patrol din 89 de 3300 cmc turbo, putin pregatit de vanatoare, cu cauciucuri Silverstone si suspensie OME, bucsi, etc. Caroseria este cam subrezita din cauza ruginei de la aripi si a oblonului din spate pe care intentionez sa-l schimb in curand. Bine v-am gasit! Let's go places ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JHN Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt John, posesor de PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodor4you Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! bine v-am gasit . Sunt teodor de cateva zile am un Daihatsu Feroza 1.6 16v,pasionat de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sabadus ionut Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Ionut si imi place offroad-ul, momentan nu detin nici un 4x4 dar visez la un l200 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GTC Auto SHOP Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Suntem GTC Auto din Bucuresti, service 4x4 si magazin online de piese si accesorii de off-road. Chiar daca activam de multi ani pe forum sub userul RazvanGTC, am decis sa avem si un user al firmei, care sa se ocupe mai mult de partea comerciala. Contact la shop@gtcauto.ro sau sales@gtcauto.ro si la telefoanele 0723.541.851 si 0722.604.990. 1 GTC Auto SHOP: magazin online accesorii 4x4 / service auto tuning 4x4 shop@gtcauto.ro / sales@gtcauto.ro 0723.541.851 / 0722.604.990 / 0729.883.609 Facebook Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grizzly Postat Martie 17, 2014 Partajează Postat Martie 17, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din partea unui impatimit al iesirilor offroad, dar momentan doar cu masinile prietenilor, inca nu am sansa sa am masinuta mea, dar sper ca pana la toamna sa o am(dar nu stiu ce sa fie? mithubisi pinin1.8, samurai, jimi, feroza sau vitara, orcum ceva cu motor sub 2.0 din pricina taxelor) masina as vrea sa ma ajute cam la toate, daca se poate :)) (cam imposibil dupa buget) dar in mare sa pot iesi cu ea pana in oras, in week sa mai urc pana intr-un varf de deal/padure si daca se poate sa mai leg din cand in rar cate o remorcuta dupa ea sa car cine stie ce maruntisuri. Student fiind(buget limitat) stiu ca pare ceva wow,dar, ce masinuta, ar reusii sa se incadreze intr-o oarecare masura in aceste nevoi speciale :)) ? Era sa uit, nu sunt deloc pretentios si pe mine nu ma dau gata cele mai smechere dotari. Sa-si faca traba si atat. Editat Martie 18, 2014 de Grizzly Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emyg64 Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna dimineata toti ! ma numesc emanuel impatimit 4x4 din 1996 am detinut 2 ARO 244 model 1991 si 1998 si acum sunt proprietarul unui land rover freelander din anul 2007 de care m-am atasat ca de proprii mei copii . salut toti mebrii participanti si desemena sunt alaturi de cei care au probleme si din experienta mea sau ce cunosc daca pot sa ajut o fac cu drag . un an bun 2014 tuturora ! emyg :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai sj Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt pasionat de off road ma ocup cu asta din 2007 si dealungul timpului am avut foarte multe masini cel mai multumit am fost de vitara 2.0 v6 vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bekaly Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt bekaly, am un opel frontera si imi place sa imi pierd timpul pe munti, andrenalina e porecla mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
orsino Postat Martie 18, 2014 Partajează Postat Martie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, ma numesc Daniel. M-am mutat la tara(Branesti/IF) in ianuarie, am vandut Loganul si imi caut masina 4x4(nu zic inca de teren). Sunt vreo 20 de ani de cand visez la off-road iar masina dorita este un Wrangler. Dacia Duster 1.5 dCI L 200 2.5 TD Samurai 1.3 SJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate