Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut tuturor!

Ma numesc Andrei. Am devenit membru pe forum pentru ca sunt interesat in achizitia unui Gaz 66 si transformare in rulota!

P.S. Felicitari pentru comunitatea pe care ati dezvoltat-o si spor in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor ! bine v-am gasit . Sunt Radu de la Satu Mare (ca vad ca se poarta asta cu "DE LA") sunt de ceva timp posesorul unui FEROZA din 90 cu motor de 1600 si 16 valve . Am reusit sa-l incalt pentru OFF-ROAD si sa-l testez pe meleagurile Satmarene si cred ca dupa ce mai lucrez putin pe la el am sa provoc orice masina de dimensiunile EI ! Glumeam !!! :banana :sr Ok este buna pentru inceput si sper ca in cel mai scurt timp sa pot intra in posesia a ceva mai adevarat ! ADEVARAT Forum ! Felicitari MAX nu credeam ca o sa poti acapara atatia membri si observ ca tot mai apar si asta e un lucru care ne bucura foarte mult ! Se vede per ansamblu o crestere destul de mare a oamenilor " CARE AU O OCUPATIE " si o spun deoarece pana nu am luat FEROZA ma cam plictiseam , dar acuma nu mai am timp sa ma plictisesc , pe bune ! Si tot pentru MAX te rugam anticipat sa ne scuzi pentru intrebarile noastre care nu sunt la locul lor sau care te deranjeaza dar sti si tu cum e nici la o nunta nu poti multumi pe toata lumea . MULTUMIM !!! :bravo :bravo :bravo

Iar in legatura cu dorinta acelor cativa care detin DAIHATSU ce zici MAX se poate rezolva ceva cu privire la un locsor si pentru noi la sectiunea Masinile noastre sau ca si ale noastre ? :sr

Inca odata multumim MAX pentru tot ce faci pentru noi si tine-o tot asa ! :bravo :clBitmap-0.bmp[/attachment:1qflqn7y]

salutare, te felicit pentru alegere. Si eu așa am început cu o motocicleta, apoi un ATV si apoi Feroza. Sunt mașini extraordinare, am înălțam-o puțin, i-am pus ceva cauciucuri de teren. Am făcut doua etape de concurs cu ea si apoi am vândut-o. Bineînțeles, noul propietar circula cu ea de atunci fără sa fi schimbat ceva pe ea....deci enjoy the feeling!,,

:wink:......In this crazy life and in this crazy time I feel like I'm living someone else's life.....
Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Cosmin si intentionez sa cumpar un LR Discovery 2 cit de curind, inca nu sint hotarit daca sa merg pe cel cu Euro3 sau cel cu Euro2. Mai citesc forumul, ma mai documentez si revin cu poze, cindva dupa achizitie.

Link spre comentariu

Buna seara

Ma numesc Florin si sunt din Iasi

Am in acest moment un Vito ( model cu 3 locuri ) din 2007 cu 225000 km parcursi in 6 ansi jumatate .

Mai avem un X3 2009 cu 74000 km si un Logan Van 2008 cu 121000 km .

M-am inscris pe caest forum deoarece vreau parerea d-vaostra in privinta achizitionarii unui Isuzu D-max 2014 sau aunii Ford Ranger .

Voi deschid eun topic .

Va multumesc .

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Mihai ,mare pasionat de excursii si off road, in special montan.

Masina mea este un Rubicon unlimited 2,8 cmc, dotata cu lift kit Rough Country de 3,5 , bari Smittybilt si cauciucuri Mikey Tompson Baja MTZ

Link spre comentariu

Buna Ziua Tuturor!

Ma numesc Norbert si sunt din Timisoara. Sunt fericitul posesor al unei Lada Niva 1,7 injectie multipunct din '97.

Va salut cu respect!

* editat de Max

-aici e sectiunea de prezentare a membrilor nu a business-ului.

Editat de Max
Link spre comentariu

Va salutam, impatimiti ai noroiului! Acest user a fost creat pentru a posta punctele de vedere oficiale ale clubului X3M Valcea, in scopul evitarii pe viitor a oricaror polemici iscate de parerile proprii ale membrilor. Multumim!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare.

Ma numesc Berar Septimiu, sunt pasionat auto, organizez anual o etapa de VTM sub ACR pe muntele Meses langa Zalau.

De ceva timp a inceput sa-mi placa si partea de offroad destul de mult. Nu am masina 4x4 deocamdata, sper pe viitor.

Link spre comentariu

na numesc catalin sunt din tg-jiu si am un luaz 929

Bine ai venit în :cl, Cătăline! Știu un luaz 969 în Tg-Jiu, cel parcat sub pasarelă, lângă ACR, dar îl cunosc pe proprietar. Al tău care e?

Toate cele bune!

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Salut ma numes Bogdan sunt din Alexandria Teleorman si de cateva zile sunt posesorul unui M pajero MK2 1997 motor 2800 intercooler, masina este cu volan pe dreapta si hidramata adusa din UK bordul indica aproximatix 215000 km , sunt mandru de ia dar mai trebuie aranjata

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut!

Eu sunt Macu

Detin 2 suzuki samurai sj 413

Imi place sa ies cu ele prin noroaiele din caras-severin.

Multumesc pt ospitalitate si sa avem cat mai putine probleme.:wink:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare