UXE Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea, Sunt George si vreau sa aflu cat mai multe despre 4x4 si in special despre Hilux :wink:. Momentan detin un Renault Clio si imi doresc f mult sa "ridic" stacheta (si la propriu si la figurat). Dupa 8 ani de exploatat Clio-ul am zis ca e timpul sa incerc si altceva. Unii prefera sport, altii off-road, eu as vrea sa descopar lumea "4x4". Nu am mai condus niciodata asa ceva dar ma astept sa fie ceva pe gustul meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lau2012 Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Laurentiu sunt din Campulung dar locuiesc in Bucuresti si detin 2 Vitare una 1.6 16V si una 2.0 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TIBI MAN Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !!! Sunt Tibi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc stefan "BLADE" Sunt din campulung moldovenesc si nu de mult am cumparat un suzuki samurai din 97 motor 1300 Am de gand sa il modific si mi-ar face placere sa impart aceasta experinta alaturi de voi mai ales ca sunt incepator in acest proiect si am multe de invatat de la voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Tibi N-as fi crezut niciodata :grin: Bine ai venit! Hai nu fi zgarcit cu detalii ca din avatar se vede ca "ai cu ce" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverta Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, Sunt Ovi din Bucuresti si ma pregatesc sa devin un posesor de Land Rover. Am detinut peste 10 masini in cei peste 20 de ani de condus, dar doar una a fost 4x4, (un Ford Escape 2.4) iar asta s-a intamplat in afara tarii. Citesc tot ce prind despre aceasta clasa de masini incercand sa-mi insusesc informatii pretioase in privinta achizitiei, dar si a intretinerii si exploatarii ulterioare. Felicitari pentru forum si comunitatea formata, ne intalnim la 'palavre' :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzv80 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! sunt razvan, virusat de offroad de prin 2007 (dar cu atv ul) si intentionez sa fac "trecerea la AUTO". Sa vedem ce iese! Multumesc!:cl fost kinngquad 700....dezintergrat kia ceed, black pearl suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drdran Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna, sunt Dan nou posesor de isuzu trooper 2,8 TD din 1990 cu ceva probleme si sper sa gasesc ajutor aici printre pasionatii de offroad multumesc dam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Merutiu Dragos Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Dragos (Bamboo) sunt din Tg-Mures am un Opel Frontera A Sport 2.0i, modificari: un body lift ce asteapta sa fie montat, niste jante ce asteapta sa fie incaltate cu Simexuri(sper cat mai repede). (Stiu un off-roader adevarat :P ). Sper sa mai cunosc oameni din mures sa nu mai ies singur . (Poze nu pot sa pun ca sunt de pe telefon si da eroare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Ma numesc Flaviu si sunt din Deva. Pana acum, escapadele off road le faceam cu o Dacia Papuc tractiune spate, dar acum am un Daihatsu Feroza luat de curand si abia astept sa-mi vina gumele necesare si arcurile (de Papuc) s-o pregatesc sa ma inamolesc impreuna cu voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prosweeb Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Razvan si sunt din Sibiu. De putin timp sunt posesorul unui Land Rover Freelander Td4 din 2005. Am descoperit acest forum in urma unei cautari pe google si am decis sa ma inscriu. Va salut! Freelander Td4 '05 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cori63 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Cori,datorita nevoi pe care am avut-o de a gasi o piesa pentru masina mea,un Ford Transit,am ajuns la acest site,si ma bucur ca sunt cu voi.Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit. LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalindinu Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Cătălin mă numesc şi de aproape 2 luni dețin un Freelander td4 GS din 2000, bineînţeles că m-am informat binișor înainte de achiziție din secțiunea dedicată. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fire_vali Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutări comunitatii 4x4 ! Ma numesc VALI, sunt din Timişoara, si recent am încăltat bocanci 4x4 ...samurai 1,3i din 1998! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandrugebaila Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va saluta Alex din Giurgiu. Am intrat de curand in posesia unui Pajero Pinin cu motor de 1.8 impecabil adus din Italia. De acum incepe distractia cu modificatul. Ma bucur ca am intrat pe forum deoarece surprinzator foarte multi membri posesori de pinin, iar unii chiar foarte pasionati de mesterit si impartasit idei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TexHH32 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Alex si sunt pasionat de masini,in special de offroad Editat Mai 19, 2014 de TexHH32 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilidanx Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt cip din constanta si doar ce am achizitionat un terrano wd21 2.7 td.mai e mult de munca la el dar incet incet ne miscam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cipriam_RRC Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 (editat) Nu-ti face griji pentru ziua de ieri,urmeaza o alta zi,fi mai bun decat ieri. Inatai as vrea sa salut pe toti membrii acestui club 4X4,ma numesc Ciprian si locuiesc in Mangalia. Acum 4 zile am achizitionat un RRC SE VOGUE 3,5 V8 din 89,GAZ,BENZINA,sunt foarte multumit de alegerea facuta, intentia mea e sa restaurez si sa modific acest RRC in OFF ROUD, revin cu poze si mai multe amanunte pe parcurs.OFF ROUD placut tuturor. Editat Mai 21, 2014 de Cipriam_RRC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Nu-ti face griji pentru ziua de ieri,urmeaza o alta zi,fi mai bun decat ieri. Inatai as vrea sa salut pe toti membrii acestui club 4X4,ma numesc Ciprian si locuiesc in Mangalia. Acum 4 zile am achizitionat un RRC SE VOUGE 3,5 V8 DIN 89,GAZ,BENZINA,sunt foarte multumit de alegerea facuta, intentia mea e sa restaurez si sa modific acest RRC in,OFF ROUD placut tuturor.!,revin cu poze si mai multe amanunte pe parcurs.) Bine ai venit în :cl, Cipriane! S-o stăpânești și s-o modifici cu plăcere și să ai parte de plimbări extraordinare cu noua ta achiziție. Cred că e RR VOGUE nu Vouge, modifică și în datele de sub avatar .. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BmNWA Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari,de aproape 2 luni am luat un samurai , sper sa gasesc ceva colegi din zona cu care sa pot iesi pe off. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cipriam_RRC Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Nu-ti face griji pentru ziua de ieri,urmeaza o alta zi,fi mai bun decat ieri. Bine ai venit în :cl, Cipriane! S-o stăpânești și s-o modifici cu plăcere și să ai parte de plimbări extraordinare cu noua ta achiziție. Cred că e RR VOGUE nu Vouge, modifică și în datele de sub avatar .. Toate cele bune!:h5 Multumesc pentru observare,asemeni toate cele bune.!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gargoyle Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea . Ma numesc Claudiu M. sunt inginer proiectant si sunt de langa Baia Mare (Maramures) am 26 de ani si cochetez cu offroad-ul ocazional . Am o Kia Sportage (1) din 99' cu motor 2.0 16v 128CP . Inca nu e echipata Offroad dar intentionez . Mai am inca una care are cauciucuri offroad si AVM-uri care are motor 2.0 95 CP + gpl . Intentia mea este de a fura meserie (pareri , sa vad cine mai e din apropiere pe aici etc.) de la membri consacrati de aici . Salutare si felicitari pt. club :cl Editat Mai 21, 2014 de Gargoyle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bruno.range Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Alo Buna ziua .ma numesc claudiu si sunt din Timisoara ,nu am 4*4dar caut informatii despre ce ar fi potrivit pt mine Așa cum am exact în prezentarea mea, eu fac o călătorie în România și eu sunt în căutarea de informații. Așa cum am anticipa un prieten (de la P38) și I (în def td5) la drum Paris în România, cu roți de drum și de a schimba roțile dată vine cu toate roțile teren. Am căuta o adresă în care am putea stoca o galerie și roata 10 în timpul perioadei, sau ne-ar găsi în țară. Dacă unii dintre voi fără șira spinării efectuează o întâlnire în timpul șederii noastre se scutură cu plăcere schimbul de o băutură și o masă bună. (traducere Google) bruno Bonjour Comme je l’aie précise dans ma présentation, je prépare un voyage en Roumanie et je suis a la recherche d’info. Car nous prévoyons un amie (en P38) et moi (en def td5) de faire la route de paris en roumanie avec des roues de route et de change les roues une fois arrive par des roues de tout terrain. Je cherche donc une adresse ou je pourrais stocker une galerie et 10 roue pendant la période ou nous nous trouverais dans le pays. Si certain d’entre vous veule effectue une rencontre pendant notre sejour ce serra avec grand plaisir de partage un verre et un bon repas. bruno Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
intel77 Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. ma numesc ionut, sunt din Botosani si as dori sa aflu cat mai multe informatii legate de Daihatsu Terios intrucat intentionez la anul sa cumpar una Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate