Cneazu Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt Andrei de si locuiesc la Cluj, de curand sunt fericitul posesor al unui Nissan Terrano 2 2.7 (diesel) din 2002, masina mi-a placut f mult si mi-am dorit-o tocmai din cauza ca am inteles ca este foarte buna dpdv al calitatii si rezistentei, mentionez ca nu am sa fac trasee foarte sofisticate de off road, dar voi merge pe drumuri forestiere asa ca hobby. In continuare voi incerca sa aflu cat mai multe despre aceasta masina si sper sa o am pt cat mai mult timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvangavan Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Razvan si de multi ani sunt pasager in diverse masini si merg pe munte cu prietenii. Pentru ca frumos este sa am si eu un tractor, am achizitionat un RR din 2001, 2.5d si incep marea aventura impreuna cu acest forum. Sper sa gasesc sfaturi utile la nebuniile pe care le am in cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan b Postat Mai 26, 2014 Partajează Postat Mai 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Bogdan, sunt pasionat de off road de cativa ani si am un Suzuki Samurai modificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Bine ați venit LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu 29 Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! ma numec Claudiu,locuiesc in Marea Britanie pasionat de off road ,momentan detin doar o masina de serviciu. Imi place ce se discuta pe aici asa ca ma bag si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomajimmy Postat Mai 28, 2014 Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,ma numesc Jimmy si sunt detinator de un LR Range Rover Vogue din 2002 3.0d,doresc sa intru in lumea voastra pentru a schimba si obtine anumite opinii atat despre micul meu jeep cat si despre alte masini.Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Numele meu este Bogdan Sauliuc si sunt proaspatul posesor al unui Terrano II in 5 usi 2.7TDI, l-am luat deoarece sunt un pescar si vanator impatimit si sper ca in curand si un impatimit al off-roadului Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
86robert Postat Mai 30, 2014 Partajează Postat Mai 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Numele meu este Robert,am 28 de ani, locuiesc in Alexandria si sunt fost posesor de Freelander 2.0 DI. Sunt onorat sa fac parte din clubul vostru. Pot spune despre mine ca sunt pasionat Freelander. Intentionez sa imi achizitionez un Freelander TD4 automat si as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta cu informatii despre motor ,cutie,consum si tot ce tine de acest model. In ceea ce priveste off road-ul, nu pot spune ca sunt pasionat dar, pot spune ca imi plac mult plimbarile cu masina prin zapada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciucoc Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt dan florescu din vatra dornei si am un hilux nu sunt un off roader adevarat dar lucrez in padure si cu toyota de care am amintit anterior cred ca as putea deveni cu adevarat pasionat de off road daca intru in contact cu voi toate bune!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tantarcristian Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ,numele meu este Tantar Cristian sunt din Sbiu si in sfarsit am reusit sa cumpar masinuta mult visata ,un Daihatsu Feroza din 1995 . Sunt motociclist de 15 ani dar nu am avut pana acum un 4x4. O sa revin cu poze .Am 35 de ani si sunt medic stomatolog in Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chrys Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Cristi si de 1 luna sunt mandrul posesor al unui Opel Frontera Sport, 2.2L, 16V. De foarte mult timp imi doream un 4X4, asa ca am inceput cu un Jeep Compass, care nu prea era un 4X4 adevarat, am incercat sa ajung pe Varful Lacauti, dar nu am avut nici o sansa, asa ca mi-am indreptat atentia catre ceva mai bun:grin:. Pot spune cu mana pe inima ca nu imi pare rau pentru alegerea facuta, cu toate ca Jeep-ul era cu 7 ani mai tanar. Acum astept cu nerabdare sa facem o iesire, pana atunci trebuie un pic modificat noul meu Opel si m-ar ajuta sa imi spuneti cu ce sa incep, de unde as putea procura piesele necesare si unde sa le montez. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Vlad din Falticeni, nu am inca o masina de off-road, dar intentionez cat de curand sa achizitionez una. De mult timp ma gadesc la aceasta pasiune si cred ca a venit vremea sa-i dau curs. In momentul de fata sunt in faza de "prospectare" si cred ca o sa ma indrept catre un Mitsubishi Pajero 93-95, 2 usi, 2800 sau 2500 diesel. Bugetul pentru achizitie(stock) este de 2000 euro si sper ca gasesc o masina buna. Dupa achzitie ma voi gandi si la modificari, dar clar, prima va fi niste anvelope pentru off-road. Orice sugestii/sfaturi/ponturi despre achizitii sunt bine venite. O seara buna, Vlad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanrexton Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,sunt razvan din Bucuresti,am un rexton 2,7..sunt nou club 4x4 ,nu prea am axperienta cu masinile 4x4 iar din cauza asta nuci nu reusesc sa exploatex bine masina,cred ca are si o mare problema atunci cand bag 4x4 ,imi limiteaza acceleratia si nu trage ....sper sa pot rezolva repede aceasta dilema...va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarc Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Cezar si pot sa spun ca am devenit posesor (si in curand utilizator) de autoturism 4x4 mai mult de nevoie. Mai precis, datorita implicarii intr-un proiect care necesita deplasari frecvente pe o zona submontana de suprafata mare (cateva mii de ha), tot entuziasmul de a face deplasarile ... pe jos a durat cateva minute pe teren. Drept consecinta am achizitionat saptamana trecuta o "batranica" din 1999 - o Mazda B2500 cu cabina dubla, verde si cu tablaria cam ondulata si lovita. Cel putin vanzatorul a fost relativ cinstit fata de starea tehnica a masinii, iar pretul cred ca a fost rezonabil (3.000 EUR, la care se adauga timbrul de mediu, inmatricularea etc. etc.). Masina este momentan in service si sunt curios cum se va comporta saptamana viitoare, cand primeste "botezul" pe teren. Ca sa vedeti ironia sortii, este foarte posibil sa fiu nevoit sa cumpar o a 2-a masina de teren, mult mai pregatita si mult mai mica/scurta decat prima, ca sa ma ajute in situatii si mai dificile. Voi aparea cu mai multe detalii la sectiunea "Cumpar". In consecinta niciodata sa nu spuneti niciodata. Eu cel putin speram sa am un singur cal, maxim doi, care sa nu polueze si in curand voi avea peste 200, pufaitori si zgomotosi ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 2, 2014 Partajează Postat Iunie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor @Cezarc - bine ai venit în :cl!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
clx69 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Claudiu, sunt din Bucuresti si urmeaza sa devin proprietarul unui Jeep Grand Cherokee 2.7 Diesel din 2004. Ma puteti ajuta si pe mine cu sfaturi in legatura cu achizitionarea acestui fel de masina? (la ce ar trebui sa fiu mai atent in momentul achizitionarii) In prima faza masina urmeaza sa fie folosita pentru concedii/scurte drumetii ce nu pot fi efectuate cu un sedan sau hatchback, iar ulterior functie de felul in care ne imprietenim (eu si masina :) ) spre sa trecem la "nivelul urmator". Multumesc. ** JEEP Trails behind me ** Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suhl1260 Postat Iunie 3, 2014 Partajează Postat Iunie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor, Ma numesc Andrei din Brasov si de scurt timp posesorul unui Daihatsu Terios '97. Cu ajutorul membrilor sper sa-mi sporesc cunostiintele legate de acest domeniu si sa-mi folosesc la maxim micul bolid:) Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NinelW Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Ninel si sunt posesorul unui Opel Monterey 3.0(Isuzu Trooper) din Noiembrie anul trecut. Masina mai mult a stat decat a mers, datorita problemelor succesive. Pe scurt, am cumparat inca un motor din Anglia si masina merge in acest moment, insa nu cum ar trebui. Sper ca dupa ce schimb uleiul in cutie si reprogramez injectoarele sa merga asa cum trebuie. Masina va fi folosita la camp, asadar nu urmaresc modificari masive. Pentru viitor doresc sa ii montez un scut motor si o usoara inaltare. Editat Iunie 5, 2014 de NinelW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianLess Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Adrian sunt din Bucuresti si de curand sunt mandrul posesor a unui Land Rover Freelander 1 TD4 2004. Astept sa schimbam impresii, sfaturi si poate sa ne si cunoastem personal. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kiki Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Codrut, 40 ani, Buzau. Mai mult simpatizant decat practicant avand in vedere ca nu am masina dar merg cu doi prieteni cu un Nissan Terrano 2(celalalt foloseste Husaberg ). Bafta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bacdava Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Andrei , sunt din Bucuresti si am vreo 32 de ani. La capitolul 4x4 am inceput acum vreo 5 ani cu un 10.4 de care am fost extfem de multumit (dupa ce l-am pus la puct) dar pe care il cam trec pe planul 2 din cauza lipsei de piese de schimb. De curand am luat o vitara scurta din 91 care mai trebuie aranjata ddar pare ok ca masina, mai ales pentru ce o folosesc eu, ca "motocicleta de iarna". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toni73 Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit , Sunt posesor Daihatsu Feroza F300 (motor 1.6i) an 1996 si am luat aceasta masina pentru plimbari pe munte . Ma bucur de achizitia ei ...este o masina care-mi satiface placerile in weekend si nu numai . Multumesc de acceptare si sper sa gasesc rezolvari pe acest forum ale problemelor inerente care apar la astfel de masini . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raul Miclaus Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare :) Numele meu este Raul Miclaus , 26 de ani , inca destul de tanar cu multe aspiratii de la viata si visator ...insa asta tine de alte forumuri :) Ca meserie si specializare sunt inginer constructor de Drumuri Poduri si Cai ferate , munca pe care o practic in cea mai mare parte a timpului pe santiere cu drumuri accidentate - desfundate luati-o cum vreti :P , greu accesibile , drumuri de pamant ('Macadam' mai rar :P) si detin si o afacere - Cariera de piatra - tot asa cu drumuri industriale (nu pentru orice masini) - piatra o folosesc pentru constructia acestor cai de comunicatie si e nevoie de masini cu garda la sol , inalta , masini rezistente , cu anvelope pentru drumuri accidentate si rapide ...desigur cu tractiune pe toate rotile - trebuie facuta treburile in timp util . Momentan nu detin nici un 4x4 , de aceea as dori cu ajutorul vostru , al membrilor acestui forum , sa ma pricopsesc cu un 4x4 pe gustul meu atat estetic , practic cat si financiar . Va multumesc pentru intelegere ...sper ca am fost deajuns de succint :) si astept sfaturile si parerile voastre ... P.S. - sunt sofer de 8 ani , detin pentru activitatea profesionala , utilaje si autobasculante , si auto dar - microbuze , masini mici nu 4X4(ce e drept microbuzul are tractiune 4x4 -e T5 cu motorul de pe Tuareg de 2.5TDI 4x4 , 179 cp - e deocamdata 4x4 -le meu :P ) . Numai bine tuturor . Raul Miclaus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
energy Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Eu sunt Dorin cu username Energy din Sibiu. Sunt nou pe acest forum si la inceput in domeniul off roading-ului. Detin un Suzuki Vitara Long standard. Doresc sa achizitionez in viitorul apropiat un Suzuki Samurai pe care vreau sa il prepar pentru off road. Va multumesc si va doresc numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adutz Postat Iunie 8, 2014 Partajează Postat Iunie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian sunt din Valea Jiului si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee 5.2 Limited 4x4 :D..am accesat acest site deoarece vreau sa ma documentez in legatura unele probleme pe care le am la aceasta jucarie :D si alte informatii in legatura cu offroad-ul :D O seara placuta va doresc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate