Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna seara si toate cele bune!

Numele meu este Marius, sunt Teleormanean de bastina cu CI de Bucuresti, de curand sunt posesorul unei Veveritoaice asa cum am vazut ca ii spuneti pe forum (adica una bucata Suzuki Jimny JLX, 2011, benzinar 1,3). Este simpatica foc masinuta si nevasta-mea este indragostita de ea, se pare ca se inteleg de minune. Ce intrebare am eu la voi, imi puteti spune ce pareare aveti despre gumele Lassa Competus AT 205/70/15 , a folosit cineva? Stie cineva cum se comporta, daca sunt bune? Cum se comporta pe asfalt, dar in off-road (usor pentru inceput, acum invat). Voi ce gume recomandati?

Va doresc o seara frumoasa! Cu multumiri anticipate.

Cu deosebit respect,

Marius Bosneagu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!

Sint Dan, sint din Brasov, actualmente prin Africa :)

4x4 n-am inca, urmeaza foarte curind unul, cu cutie automata ca va fi utilizat momentan de jumatatea mea mai buna :))

Link spre comentariu

Hi all.

I´m a new member form Norway. At the moment I´m planning a trip to Romania in sept -14. Looks like you guys have a nice site, and i´m looking forward to get to know you all.

Posting a picture from yesterdays trip in Hardanger, Norway.

P1000803.thumb.jpeg.e20c48e667659360381ea0872df23056.jpeg

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Alex, sunt din Bucuresti. Imi place sa urc pe munti si am de gand sa imi cumpar o masinuta de teren, nu ceva foarte serios, care sa ma duca pana la poalele lor, eventual pe drumuri forestiere mai bune sau mai proaste. La momentul de fata ma gandesc la un Suzuki Grand Vitara si as avea nevoie de niste sfaturi.

Link spre comentariu

Salutare, Silviu Cosmin ma numesc, 44 ani, din Bucuresti, si am o bojdeuca in Valea Doftanei, la 25km de Campina. Ca sa ajung acolo, am un catâr Renault RX4. Am incercat sa vizitez imprejurimile cu el, dar cu tot 4x4 lui, nu m-a ajutat.. Am dat in el pana a inceput sa miroasa a ferodou incins, si sa scoata fum. Aveti idee exista ambreiaj heavy si pentru asemenea catâr? Ca nu-i nici cal nici magar... Daca nu am alta solutie, pana la urma am sa fac o gaura in agoniseala familiei, si am sa imi iau un 4x4 mai serios, pe care sa il tin acolo, numai pentru trasee light offroad, sa ma pot bucura si eu de natura. Ma gandeam la un bulgaroi Suzuki Samurai sau Vitara, ori la un Land Rover Freelander, astea am vazut ca-s mai ieftine, si am si spatiu sa-mi iau sotia si copilu`. Ce ziceti? Sunt deschis oricaror sfaturi si/sau propuneri.

Viața este 10% ceea ce se întâmplă, și 90% modul în care reacționezi la ceea ce se întâmplă.
Link spre comentariu

buna seara!

Ma numesc Victor, am 25 de ani, sunt din Prahova, Pacureti, am un Cherokee de 2.5 VM de care sunt foarte incantat si care, chiar daca e si masina de oras uneori, ma duce pe niste locuri incredibil de inacesibile!

Ma bucur ca am intrat in Clubul celor care sunt pasionati de drumuri inacesibile:D:grin::banana !

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Traian, locuiesc in Targoviste si sunt pasionat de offroad, in masura in care doar acest lucru ne asigura oxigen, libertate si prieteni.:grin:

Cum in delta se poate ajunge si cu un Bmw e46 diesel vechi....insa cu foarte mare dificultate, torturand drastic atat masina cat pe ocupantii acesteia...urca-coboara-ridica-da jos din bagaje..."offf toba, pragul, hmmmm scutu', pffff bara " :ang si ca nu ma mai simt ca un "pantofar ajuns in varful muntelui...iarna":wink:, era cazul sa tratez problema cu maxima decenta si sa-mi procur "echipamentul" adecvat: un Land Rover:al Asa ca, in vreo 2 saptamani, trebuie sa vina in tara un Discovery 1 fabricat in 1997, motor 300tdi, cutie manuala, 5 usi.:2dr

O sa revin cu poze si cu o prezentare "exhaustiva" a utilajului.:grin:

Pe curand,

Don't believe everything you think!
Link spre comentariu

Salut!

Sunt Marius Georgescu, din Bucuresti si anul acesta mi-am achizitionat prima masina de teren, cu scop unic: iesirea in teren. Este un Pajero scurt din '95 de 2.5 D. A fost adus din Austria si sunt super incantat. Au fost ceva probleme cu identificarea seriei pe lonjeron, dar va spun ca sunt multe legende. In principiu nu sunt probleme din acest punct de vedere.

Am 34 de ani, lucrez in vanzari si marketing in lumea IT si am 2 copii. Nu pot spune ca am iesit in teren innainte de a imi lua masina insa am stiut ca o data ce o voi face prima oara, cu masina mea, voi fi 'locked'.

Marturisesc ca nu prea imi plac forumurile... Nu prea am timp sa scriu si nici sa urmaresc discutii lungi...dar cum o pasiunea vine cu sacrificii :) .... sunt gata sa incerc!

Sunt aici pentru ca off-road!

Marius

Link spre comentariu

Salut!

Sunt lorFin (cu F-ul in fata) si am o Toyota LandCruiser J7 din '92, cu un motor diesel de 2446 cc (2LT), si volan pe dreapta, de care sunt destul de multimit.

Suspensia este stock, iar pentru a intra cauciucurile SilverStone de 31/10,5/15 am taiat putin aripile din spate (care, de altfel, erau cam ruginite).

Masina mai are snorkel, troliu, etc.

Link spre comentariu

Ceau la toti 4by4 fans,

Ma numesc Vali, sunt din Arad, 27 ani si conduc un Freelander 1 2.0 DI LN cu mandrie. Volan pe dreapta (m-am obisnuit si din experienta profesionala ce iese din fabrica preferabil sa ramana asa :) ), de cand l-am achizitionat nu trage fata, el fiind 4x4 permanent iar 2012 ian reprezinta startul la rebuild:

- cutie transfer fata reconditionata

- planetare noi

- directie (in afara de coloana de directie) am schimbat tot

- grup spate reconditionat, inclusiv cele 3 tampoane (va sfatuiesc sa nu folositi guma de senile ca scutura de numa)

- electrica probelmatica si inca nu am gasit un electrician priceput in Arad

- VCU defect , cadea capacul de tamburii de cauciuc, asa ca prin 3 piulite si un sudor bun l-am rezolvat.

Am 2 probleme foarte mar1 si as aprecia un ajutor:

1: De 3 zile citesc intr-una pe forumuri si nu am gasit simptomul ce il are dromaderul meu, dau la cheie si nu invarte bendixul nimic, si cum ma joc cu cheia in contact o ia la un moment dat. Tin sa precizez ca nu e problema de contact. l-am verificat continuitatea si da semnal din prima, inclusiv curent catre electromotor am. astazi am gasit manualele ce le-ati folosit si voi si voi desface electromoturul. aici keep you posted, dar daca aveti idei, apreciez foarte mult.

2: NU TRAGE FATA, iar cand sunt off-road cand o calc incepe sa trepideze cardanul ca si cum ar incerca sa cuplexe si fata, dar ohne erfolg cum zic nemtii..daca e o problema de senzor, cum se numeste acesta? pentru ca tind sa cred pe zi ce trece ca e o problema serioasa electrica / electronica.

tin sa precizez ca in afara de reparatii ce am avut nevoie de prese si dispozitive aditionale, dromaderul meu nu cunoaste mecanicii..

Va doresc o zi minunata de 1 Mai muncitoresc.

Cu respect,

Vali

Link spre comentariu

Salut!!

Sunt Bogdan si tocmai ce i-am luat lui taica-miu un suzuki jimny 1.3i. M-am inscris aici ca mai am niste probleme cu masinuta si poate va dati si voi cu parerea despre acestea, avand in vedere ca sunteti mult mai experimentati decat mine. Va mutumesc anticipat de pe acuma!

Suzuki Jimny 1.3i 2001
Link spre comentariu

salut,

Sunt Dan si am intrat pe acest forum in cautarea unei masini 4x4, pick up.

am gasit o mazda b2500 si doream cateva detalii despre ea.

De altfel daca voi devenii proprietarul unei asemenea masini voi intra mai des pe aici :)

Va salut.

Dan

Link spre comentariu

Va salut! Sunt Vlad din Brasov, detin un Land Rover Discovery 200TDI care de maine va suferii cateva modificari pentru a se descurca mai usor pe tern accidentat! O sa revin si cu poze pe parcurs!

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Mircea si m-am hotărât sa achizitionez un LR Discovery. O sa am mare nevoie de sugestiile si sfaturile voastre pentru achiziție, nu prea pot sa ma hotărăsc între doua, una din '97 si una din 2004, automate amândouă.

Momentan sunt posesorul unui Duster, 1,6, 16V, 110 CP, 4X4.

Va multumesc anticipat.

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare