CORINA Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bunaseara.ma numesc Corina,am 35 de ani.Inca nu am masina...dar cum de mai bine de un an mi-am luat permisul as vrea sa imi cumpar una.Sunt casatorita iar sotul meu fiind persoana cu handicap grav...puteti sa ma ajutati sa imi spuneti-modificarile legii privin scutirea taxei de timbru ,in cazul masinilor utilizate pentru transportul persoanelor cu handicap se aplica si in cazul persoanelor nevazatoare?Cum masina nu are nevoie de a fi modificata pentru acest tip de handicap...si cum el oricum nu poate sa conduca.asvrea sa stiu daca e posibil.Multumesc,o seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tavi85 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Popanton Octavian(Tavi),proaspat menbru al Transsylnania Off Road Club,deocamdata copilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colivaman Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Marius din Timisoara si am ajuns membru pe acest site din pasiune pentru 4x4 si ceea ce poti obtine cu un astfel de autovehicul. Am citit postari interesante si am invatat, deja, din experientele altora, lucruri legate de tehnica 4x4. Am cumparat un Mitsubishi Pajero MK2 2.5 TDi si am urmat calea de inmatriculare corecta si ieftina din BG. Cu timpul sper sa pot fi si eu de ajutor altora impartasind din experientele ce deja curg... :wink: Bravo baieti, felicitari pentru forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danbaciu Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor! Ma numesc Dan si incet, incet dezvolt o pasiune pentru off-road. Am un Mitsubishi L200 triton din 2010, 2,5diesel-178cp si un Mitsubishi Pajero Sport din 2006 ,2,5 diesel-115cp. Pentru pajero sport ma gandesc sa il modific pentru off-road (asta din cauza ca taxa de mediu este de 8000euro si nu pot sa il vand). Pe L200 il las ca masina de familie. As dorii sa intreb pe cei cu experienta in domeniu off-road daca merita un pajero sport sa fie modificat pentru asa ceva? Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Romical BWA Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Sunt de la clubul GTC si am nevoie disperata sa raspund la niste mesaje pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grizzly Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare prieteni, desi sunt tanar, mania 4x4 ma captivat din plin. Ma bucur ca aici pot sa invat multe in tanele off road-ului. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kadour Postat Iunie 10, 2014 Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Tudor,am 54 ani,sunt din Ploiesti,imi place foarte mult in natura(un pic ecologist),inca nu am masina de off road,din cauza lipsei(deocamdata) experientei in domeniu.Cu un pic de sfatuire,sper sa aleg o masina buna,clasa de mijloc. Pana atunci,as vrea sa cunosc dintre voi,fiind foarte disponibil la iesirile in natura,si in mod special pentru actiunile umanitare. Cu bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zbanghy1986 Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Numele meu este Andrei, am 27 de ani, sunt din Pitesti , momentan detin doar o berlina (un Mercedes C180 , caroserie w202 din 1994) si de ceva vreme ma arde ideea de a-mi achizitiona pe langa berlina si un Suzuki Vitara (pentru ceva drumetii , un pescuit poate, etc...) . Sunt novice in ceea ce priveste masinile off-road si tractiunea integrala, dar imi voi da silinta sa invat, si prin intermediul ajutorului si sfaturilor primite de la dvs. sper sa acumulez cat mai multe cunostinte si totodata sa fiu de folos colegilor cu ce pot. Editat Iunie 11, 2014 de zbanghy1986 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cotojman Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari , Daniel din Bucuresti , bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Iunie 11, 2014 Partajează Postat Iunie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Tot astept si eu un membru club 4x4 din Otopeni, poate-l cooptez la o mica noroiala prin imprejurimi, dar nimic nimic. Inca mai sper! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, prietenii imi spun Doco, dupa cum este si numele meu pe forum. Sunt din Targu Mures, am un SJ 413 si e in spital la sighisoara, are nevoie de un transplant de cutie de transfer... Printre altele :) Edit: poze cu patrupedul http://i178.photobucket.com/albums/w267/SisyphusPP/4e36397e-63bf-49bb-861e-baeb96f2851e.jpg http://i178.photobucket.com/albums/w267/SisyphusPP/36c7944c-7dd5-45fe-84f4-b5af7d72c9f7.jpg Tuning +3 cai frumosi putere: http://i178.photobucket.com/albums/w267/SisyphusPP/IMAG1117.jpg Editat Iunie 12, 2014 de Doco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SGC Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Sorin Matei si sunt proaspatul posesor al uni GC, 2002. Trebuie sa recunosc ca in urma cu 10 ani am mai avut un Frontera dar...nu exista comparatie. Are mici "bube", nimic important insa a fost pretul bun. Inainte de a-l cumpara am studiat forumul acesta si, va spun sincer ca a contat mult in alegerea unui off road. Cu aceiasi sinceritate va spun ca nu am experienta in off road dar...sunt pe cale sa o dobandesc :banana Vor urma si pozele, cu siguranta. Multumesc celor ce posteaza sfaturi si pareri despre 4x4, cazul meu JEEP, caci am gasit multe informatii utile. De ex., este un topic dedicat radio cd, loc unde am gasit un nr de telefon de la Bucuresti (Auto Rom, actualmente Tiriac Auto) pentru un cod de deblocare. Ca sa fie completa informatia, 0741333379, un anume domn VOICU. Tare amabil! Va doresc toate cele bune!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Nu stiu daca citeste careva asta dar macar asa de obraz 2-3 cuvintele de bun gasit! Ma numesc Alex, nascut Galati,insurat cu aradeanca si locuies in Viena am 37 de primaveri.....0ffroadul? ? novice cu muci in barba :)) dupa ce am rupt vreo 2 dacii pe coclaurii din Arad,ma gandeam sa-mi iau un papuc sau un Aro asaaaa....de mers la peste.Tot cautand pe net am ajuns pe forumul vostru apoi m-am afundat tot mai adanc prin noroaie ,trialuri ,openuri etc [ pe net normal) :-)) Pentru inceput mi-am luat pe fuga un cherokee din 95 2,5 benzina 122 Cp sa vad daca chiar imi place .........daca DA atunci o sa.l modific putin si pe la anu' fac un upgrade la ograda cu masini......Asadar Bine v-am gasit si sper ca o s_mi mai dati cate un sfat! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctl Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Catalin din Brasov. Nu prea am avut de a face pana acum cu terenul accidentat decat foarte putin. Dupa ce am patit in weekendul ce a trecut sunt hotarat. Sper sa invat cat mai multe de pe acest forum si sa ma hotarasc in privinta masinii. Numai bine, Cata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DDG Postat Iunie 13, 2014 Partajează Postat Iunie 13, 2014 Bună tuturor Bună tuturor, Sunt George, de loc de prin Maramureş, "emigrat" prin anul 1977 prin Banat (mai precis în Buziaş, jud. Timiş), muncesc în Bucureşti, şi sunt de vreo câteva luni "fericitul" posesor al unui Land Rover Freelander, 1.8 benzină din anul 1998, a cărei stare de funcţionare este ... offffffffff... şi atât. A fost înmatriculat în BG, am reuşit să-l transfer în RO după ce am achitat vestita taxă de mediu în cuantum de 800 de euro, şi am fost "darnic" cu cei de la RAR ca să-mi elibereze cartea. Pozele o să le pun după ce o să-l spăl, din respect pentru ceilalţi membrii ai forumului. Probleme? Cât China, dar nu mă las. O să am nevoie de mult ajutor din partea celor cu experienţă la acest tip de autoturism, şi vă mulţumesc din suflet anticipat tuturor celor care veţi binevoi să mă ajutaţi. Cam atât pentru început, celor care vor să vorbească cu mine despre acest frumos autoturism, care mai dă şi bătăi de cap, îmi permit să le dau telefonul la care mă pot găsi la orice oră: 0724251261. Cu deosebit respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_fanaru Postat Iunie 15, 2014 Partajează Postat Iunie 15, 2014 sal sunt cristi si am o vitara 92 1,6 benzina sal sunt cristi si am o vitara 92 1,6 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi27 Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua.Numele meu este Cristi si detin un LR Freelander 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexYCS Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Alex ma numesc, sunt din ploiesti, si caut o masina pt offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladhaliga Postat Iunie 16, 2014 Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Vlad din Falticeni, nu am inca o masina de off-road, dar intentionez cat de curand sa achizitionez una. De mult timp ma gadesc la aceasta pasiune si cred ca a venit vremea sa-i dau curs. In momentul de fata sunt in faza de "prospectare" si cred ca o sa ma indrept catre un Mitsubishi Pajero 93-95, 2 usi, 2800 sau 2500 diesel. Bugetul pentru achizitie(stock) este de 2000 euro si sper ca gasesc o masina buna. Dupa achzitie ma voi gandi si la modificari, dar clar, prima va fi niste anvelope pentru off-road. Orice sugestii/sfaturi/ponturi despre achizitii sunt bine venite. O seara buna, Vlad Salut din nou, Dupa multe cautari un Pajero`93 2500 Diesel si-a gasit proprietarul :D (EU). Are 136 mile, si se prezinta in stare buna. E inmatriculata pe BG, dar trebuie sa-i fac ITP(in Romania) si asigurarea. Astept sa o scot la primul off-road, dar pana atunci ii fac ceva schimburi(ulei si ce mai trebuie). Pun si o poza cu el in drum spre casa:D O seara buna, Vlad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mereu.februarie Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut din Bucuresti! Am o Toyota LJ70. Poze in curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicul Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea.Sunt Nicu din Sibiu.Am descoperit de ceva timp acest site si il gasesc foarte util si placut pentru pasionatii de condus mai mult sau mai putin offroad.Mentionez ca am un Land Rover Freelander,marca despre care as vrea sa impartasesc cu voi diferite experiente si trairi.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai85voicila Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mihai, sunt din Campina. La inceput de cariera in offroad, tocmai mi-am luat un Pajero si incet incet incep echiparea lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy94 Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Andrei din Bucuresti si sunt in cautatarea unui 4*4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
musso ss Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, am un SsangYong Musso la vanzare si am intrat si aici ca sa-mi sporesc sansele. Detin si un Freelander pe care il folosesc iarna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gvs88 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Sunt Vilmos din Alunis-Mures, momentan detin un opel agila. M-am inscris intre voi pentru ca doresc sa achizitionez un 4x4 poate uj jimny si sa fac mici modificari la el. Poate ma ajutati si la alegerea masinii, cateva sfaturi la ce sa fiu atent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate