Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut

Sunt Radu, 41 de ani si spre deosebire de muti dintre voi eu nu mi-am luat o masina offroad doar una 4x4, un Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Eu sunt Vlad, locuiesc în Bucureşti, iar momentan încerc să găsesc nişte răspunsuri despre Suzuki Vitara şi numai nu reuşesc :)

Link spre comentariu

Salutare

Ma numesc Dumitru si sunt din Suceava, vreau sa imi iau in Pajero 3.2 de prin 2001 - 2003 de ala lung. As vrea sa stiu pe unde gasesc piese si servisuri sa mi-l prepar putin (cat mai aproape de casa). Adica un snorkel, un set de roti, poate un troliu, ceva la suspensie, etc.

Trebuie mentionat ca nu am deloc experienta in domeniu. Am facut ceva offroad dar doar pe masini de serie, nemodificate, clasa "aproape incepator".

Va multumesc

Link spre comentariu

Salutam! Sunt Marius, in Cugir, nu sunt chiar nou in comunitatea 4x4, am de cativa ani buni masini de teren, in prezent am o Toyota LJ70, sunt pasionat de offroad si drumetii. Sunt activ alaturi de Club 4x4 Cugir. participand la diferite actiuni umanitare, competitii organizate pe plan local si excursii offroad.

Link spre comentariu

Salutare,

Aici Cristi fericit proprietar de aproximativ 6 luni, de vitara.

Din dorinta de a invata mai mult despre “utilaj” cum se exprima unii colegi de forum, m-am inregistrat si am inceput sa citesc ale voastre discutii. Asta pana intr-o zi, cand apare o problema la vitara mea, si m-am hotarat sa va scriu si eu (Doar ca la prima tentativa, nu ma lasa sa postez nimica .... ))))) ) Dupa ce am citit si eu din regulament, am inteles ca trebuie venit cu prezentarea.

Vitara mea , este una din ’92 cabrio, 1.6 benzina 8v. Doar ca, la varsta ei, evident apar si probleme. Nefiind un expert in asa ceva, am luat-o fara sa ii fac o analiza mai detaliata la cum se prezinta si pe dedesubt. Si momentan zace in parcare ((((

Tocmai d’aia, am nevoie de un sfat. Dar cu problema o sa incerc sa deschid un topic ... (sper ca m-am exprimat ok) :P

Numai bine,

Cristi (zis Tinny)

Link spre comentariu

Sunt Demis Ghindeanu, de la OffRoad Adventure Romania. Conduc cu placere un Mitsubishi Pajero din 2001, negru mat:)

Demis, Off-Road Adventure Romania
Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Zsolt. sunt pasionat de drumetii si de curand fericitul posesor al unei Vitare.

Tin sa multumesc administratorului, moderatorilor si utilizatorilor forumului pentru onoarea de a fi membru al acestui forum, pe care il urmaresc de mai mult timp.

20140517_132104.thumb.jpg.4fa5cee91a9ad13c7ca54180213d3538.jpg20140517_132118.thumb.jpg.bef746702d0ab984863adf7de7e8e8b7.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutari din Vinerea (Alba)

Ma numesc Ioan si sunt posesor al unui Patrol Y60 si inca o chestie construita ce are la baza un ARO.

Numai bine!

Link spre comentariu

Vizitator TouristGuideInHd

Salutare tuturor!

Cu ceva timp in urma, cativa anisori, am inceput sa cutreier muntii cu ceva 4x4. In sfarsit am un Samurai care bate tot ce avusesem si rupsesem pe coclauri inainte. Mic, sprinten, agil, pana acum e cea mai buna alegere pentru padurile prin care ma deplasez. Sunt ghid turistic, pasionat de off-road extrem :)) in timpul liber. Mai multe va mai spun pe parcurs, cum ne cunoastem mai bine :)) sunt berbec si merg inainte cu capul tare :))) . Bafta si drum bun!

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Radu, din Timisoara, am o Toyota Hilux din 2014, ma bucur ca v-am gasit!

sa inceapa distractia!!:banana

0743380016 sau 0731443451

I ♥ APUSENI

:cort

Link spre comentariu

Bine v-am gasit!

Numele meu este Marian Dedu si sunt din Bucuresti.

Intentionez in viitorul apropiat sa imi achitionez un 4x4, in 4 usi, cu cilindree mica.

Editat de dedu
Link spre comentariu

Salut,mă numesc Ionuţ , am 17 ani (Aproape 18) sunt din Năsăud,BN,Elev la Liceul Economic iar principala mea pasiune este Off Road-ul in toate manifestarile sale nu doar 4x4. Momentan nu detin permis de conducere deci sunt nevoit să mă limitez la un off road local(Dealurle învecinate) cu Jeep-ul tatălui meu (Jeep Cherokee XJ 89') şi ocazional cu câte un motocross sau un atv.

In locul urării "Drumuri întinse" vă urez să aveţi rezervorul plin.

"Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare