Alex Garlea Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, si bine ca v-am gasit. Sunt Alex Garlea din Campulung Mold, am in dotare un "4x4" Tata Safari si prin intermediul acestui forum sper sa gasesc si sa ofer raspunsuri la intrebarile legate de acest model. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihnea Costin Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Costin ma numesc,detin un grand cherokee 2.7 crd. Am intrat in acest forum cu dorinta sa aflu mai multe informatii tehnice de la persoane care s-au confruntat cu ele,eu fiind detinator de 4x4 (stadiul incepator) Am cateva probleme tehnice,iar mecanici cu gramada si cu multe diagnostice. Acestea fiind spuse,ma bucur sa va cunosc si sa va salut! Costin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipi85 Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este Ciprian, sunt din Valenii de Munte - Prahova si sunt proaspat proprietar al unui Suzuky Samurai fabricat in 1989. Sunt incepator in ale Off-road-ului asa ca sa-mi iertati "stangaciile". Cu stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,mă numesc Ionuţ , am 17 ani (Aproape 18) sunt din Năsăud,BN,Elev la Liceul Economic iar principala mea pasiune este Off Road-ul in toate manifestarile sale nu doar 4x4. Momentan nu detin permis de conducere deci sunt nevoit să mă limitez la un off road local(Dealurle învecinate) cu Jeep-ul tatălui meu (Jeep Cherokee XJ 89') şi ocazional cu câte un motocross sau un atv. In locul urării "Drumuri întinse" vă urez să aveţi rezervorul plin. Salut Ionut ! Bine ai venit :h5. 1 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lionhart Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Catalin si m-am inscris pe acest forum sa invat cate ceva despre off road .Masina mea este o Toyota Land Cruiser LC 120. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinx Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Catalin. Nu am inca un 4x4, dar imi caut un Jeep Grand Cherokee WK. Asta-i si motivul pentru care m-am inscris aici inainte de a avea agregatul corespunzator. Sa ma documentez. Voi updata postul cu pozele corespunzatoare dupa achizitie. Masina pe care o am in prezent nu este demna de a aparea intre offroadere. D-aia si a ajuns in service . Sunt pasionat de pescuit si NU-mi plac drumetiile pe munte , pe jos. Vreau sa vad lumea din masina. Toata lumea. De-aici nevoia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
varanhia Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Costel,acum sunt la Roma si sunt proprietarul fericit al unui L200 din 2007, si habar nu am cu ce se mananca OFF-Road. O zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vava40 Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 (editat) salut ma numesc vava si am devenit proprietarul unui rr p38 4.6 din 98. am cumparat masina intr-o stare jalnica dar am reusit sa o reinvii.totusi mai am cateva probleme cu ea si as vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute macar cu un sfat. mersi i-am schimbat toata directia dar la 80km/ora vibreaza masina. mai precis parca fuleaza rotile din fata in special stanga fata are cineva idee c se intampla sau a mai patit cineva? Editat Iulie 6, 2014 de teddybear postari consecutive cu acelasi subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 6, 2014 Partajează Postat Iulie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc vava si am devenit proprietarul unui rr p38 4.6 din 98. Salut, pentru inceput intra pe sectiunea dedicata.http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?541-Range-Rover. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu 16 Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Liviu , ma consider un novice in tainele offroad-ului dar prind repede. In acest moment am recuzita un Daihatsu Feroza, si abia am cumparat un Toyota lj70, preparat complet de offroad. Poze urmeaza sa postez. Pe curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codrinlupu Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt posesorul unei Toyota Hilux 2.5 D4D model 2004. KIT Suspensie: IRONMAN FOAM CELL BULLBAR ARB Troliu WARN 3000kg Un site extraordinar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
free3ady89 Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Adrian , sunt din buzau si sunt un nou impatimit al offroad'ului . just ride'..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lipa1977 Postat Iulie 10, 2014 Partajează Postat Iulie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor hello, My name is Rafal. I am from Poland. I am willing to spend 2-3 weeks in Romania in August to discover your beautiful country. We are going to travel by Y61 and focus on mountain areas. We will try to do light offroad. In following separate threads I will kindly ask you for some missing information. See you on track! Lipa1977 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
okta03 Postat Iulie 11, 2014 Partajează Postat Iulie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , sunt un proaspat posesor de Nissan Patrol 2002 scurt 3.0 si doresc sa aflu cat mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paul_MTP Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 Buna tuturor Buna, Ma numesc Paul Muntean sunt din Baia Mare recent am achizitionat un patrol Y 61 ,an fab. 2000 , motor 30 DI , si am decis sa intru in comunitate, deoarece sunt nou in aceasta bransa sper sa am parte de sustinerea voastra in ceea ce priveste pregatirea masinii pentru off -road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BIMBOBELO Postat Iulie 12, 2014 Partajează Postat Iulie 12, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt bimbobelo , nou pe acest forum recent am achizitionat un land rover discovery 2 td5 autoutilitara din olanda an 2000 tie de viteze automata . Editat Iulie 15, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camionmic Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc mihai si am un Pathfinder. Sunt un incepator in materie de offroad si am decis sa intru in comunitate pentru a invata cate ceva despre acest sport si aceste masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin.diaconu Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sorin Diaconu fost posesor de Y60, actual muncitor la TRACO. Colegul meu simpatic Peshte imi spune Colegu....in rest sunt baiat bun :banana Editat Iulie 15, 2014 de sorin.diaconu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zizu Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut, sunt proaspat in acest domeniu, nu prea stiu cu ce se mananca, dar vreau neaparat sa invat...am reusit sa-mi iau un Patrol Y60 si abia astept sa ies in teren cu el...sper sa gasesc p'aici fel de fel de evenimente si pt cei incepatori, astfel incat sa pot participa si eu...pe curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
irinell Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Irinel , locuiesc in Constanta, si trebuie sa refac un Daihatsu Feroza . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c0m0d Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc Marian ,locuiesc in Iasi si sunt posesorul unei vitara Nu te pune cu prostul, ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paully Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 (editat) Salutari din nou! Numele meu este Paul. Am intrat in club in urma cu 2 ani, cand tatal meu si cu mine am achizitionat un Land Rover Discovery 2, an '99. Am fost dupa el in Anglia si l-am cautat aproape 1 saptamana. Pana acum nu l-am scos la off-road...desi am facut cateva plimbari pe drumuri mai "putin bune" :grin::grin: Bun venit si noilor membri! Asta e masinuta noastra. A fost modificata doar suspensia...cea pneumatica inlocuita cu clasica. O zi buna :cl Editat Iulie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian1 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian, Locuiesc in Galati, am un Pajero MK4 SWB si un Nissan Navara D22. Caut sa fac conversia in autoutilitara pentru Pajero, daca e careva care a facut asta dupa noiembrie 2013 dau o berer rece daca ma invata si pe mine cum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Starik Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Sever, am 27 de ani si sunt un impatimit al offroadului si mecanicii(auto si moto). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avp5 Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Vlad, mandru posesor de Aro 10. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate