Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, si bine ca v-am gasit. Sunt Alex Garlea din Campulung Mold, am in dotare un "4x4" Tata Safari si prin intermediul acestui forum sper sa gasesc si sa ofer raspunsuri la intrebarile legate de acest model.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua

Costin ma numesc,detin un grand cherokee 2.7 crd.

Am intrat in acest forum cu dorinta sa aflu mai multe informatii tehnice de la persoane care s-au confruntat cu ele,eu fiind detinator de 4x4 (stadiul incepator)

Am cateva probleme tehnice,iar mecanici cu gramada si cu multe diagnostice.

Acestea fiind spuse,ma bucur sa va cunosc si sa va salut!

Costin

Link spre comentariu

Salut.

Numele meu este Ciprian, sunt din Valenii de Munte - Prahova si sunt proaspat proprietar al unui Suzuky Samurai fabricat in 1989. Sunt incepator in ale Off-road-ului asa ca sa-mi iertati "stangaciile".

Cu stima

Link spre comentariu

Salut,mă numesc Ionuţ , am 17 ani (Aproape 18) sunt din Năsăud,BN,Elev la Liceul Economic iar principala mea pasiune este Off Road-ul in toate manifestarile sale nu doar 4x4. Momentan nu detin permis de conducere deci sunt nevoit să mă limitez la un off road local(Dealurle învecinate) cu Jeep-ul tatălui meu (Jeep Cherokee XJ 89') şi ocazional cu câte un motocross sau un atv.

In locul urării "Drumuri întinse" vă urez să aveţi rezervorul plin.

Salut Ionut ! Bine ai venit :h5.

• Like 1
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Catalin.

Nu am inca un 4x4, dar imi caut un Jeep Grand Cherokee WK. Asta-i si motivul pentru care m-am inscris aici inainte de a avea agregatul corespunzator. Sa ma documentez.

Voi updata postul cu pozele corespunzatoare dupa achizitie. Masina pe care o am in prezent nu este demna de a aparea intre offroadere.

D-aia si a ajuns in service .

Sunt pasionat de pescuit si NU-mi plac drumetiile pe munte , pe jos. Vreau sa vad lumea din masina. Toata lumea. De-aici nevoia.

Link spre comentariu

Salut sunt Costel,acum sunt la Roma si sunt proprietarul fericit al unui L200 din 2007, si habar nu am cu ce se mananca OFF-Road. O zi buna tuturor.

Link spre comentariu

salut ma numesc vava si am devenit proprietarul unui rr p38 4.6 din 98.

am cumparat masina intr-o stare jalnica dar am reusit sa o reinvii.totusi mai am cateva probleme cu ea si as vrea sa stiu daca poate cineva sa ma ajute macar cu un sfat. mersi

i-am schimbat toata directia dar la 80km/ora vibreaza masina. mai precis parca fuleaza rotile din fata in special stanga fata

are cineva idee c se intampla sau a mai patit cineva?

Editat de teddybear
postari consecutive cu acelasi subiect
Link spre comentariu

salut ma numesc vava si am devenit proprietarul unui rr p38 4.6 din 98.

Salut, pentru inceput intra pe sectiunea dedicata.http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?541-Range-Rover.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Salutare! Numele meu este Liviu , ma consider un novice in tainele offroad-ului dar prind repede. In acest moment am recuzita un Daihatsu Feroza, si abia am cumparat un Toyota lj70, preparat complet de offroad. Poze urmeaza sa postez. Pe curand!

Link spre comentariu

hello,

My name is Rafal. I am from Poland. I am willing to spend 2-3 weeks in Romania in August to discover your beautiful country. We are going to travel by Y61 and focus on mountain areas.

We will try to do light offroad. In following separate threads I will kindly ask you for some missing information.

See you on track!

Lipa1977

Link spre comentariu

Buna tuturor

Buna,

Ma numesc Paul Muntean sunt din Baia Mare recent am achizitionat un patrol Y 61 ,an fab. 2000 , motor 30 DI , si am decis sa intru in comunitate, deoarece sunt nou in aceasta bransa sper sa am parte de sustinerea voastra in ceea ce priveste pregatirea masinii pentru off -road.

Link spre comentariu

Salut, sunt bimbobelo , nou pe acest forum recent am achizitionat un land rover discovery 2 td5 autoutilitara din olanda an 2000 tie de viteze automata .

DISCOVERY4.jpg.7f94a24a19c3ea9d01cacc3b6bf0774a.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

va salut,

sunt proaspat in acest domeniu, nu prea stiu cu ce se mananca, dar vreau neaparat sa invat...am reusit sa-mi iau un Patrol Y60 si abia astept sa ies in teren cu el...sper sa gasesc p'aici fel de fel de evenimente si pt cei incepatori, astfel incat sa pot participa si eu...pe curand

Link spre comentariu

Salutari din nou! Numele meu este Paul. Am intrat in club in urma cu 2 ani, cand tatal meu si cu mine am achizitionat un Land Rover Discovery 2, an '99. Am fost dupa el in Anglia si l-am cautat aproape 1 saptamana. Pana acum nu l-am scos la off-road...desi am facut cateva plimbari pe drumuri mai "putin bune" :grin::grin: Bun venit si noilor membri!

Asta e masinuta noastra. A fost modificata doar suspensia...cea pneumatica inlocuita cu clasica.

O zi buna :cl

DSCF7652.thumb.jpg.45f53226d72cf5427b1711a0c867c73a.jpg

1384080009_(KGrHqR!ioE-w!y!T--BP2YrhERKg_27.JPG.665533fbc556bb4cbc87e116021a1bfb.JPG

DSCF7654.thumb.jpg.943596b08cf60cd932dd2e477831d433.jpg

DSCF7655.thumb.jpg.13901570f5e5a54910b2406632d4b24b.jpg

DSCF7656.thumb.jpg.8867357347c74a3a7fe2c64f6c824b16.jpg

DSCF7722.thumb.jpg.a15bb9d69be47c6bb13c8fd59d85ded8.jpg

DSCF7728.thumb.jpg.06f51447610249271ea311f5fcb251d9.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Adrian, Locuiesc in Galati, am un Pajero MK4 SWB si un Nissan Navara D22. Caut sa fac conversia in autoutilitara pentru Pajero, daca e careva care a facut asta dupa noiembrie 2013 dau o berer rece daca ma invata si pe mine cum.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare