ALEXU Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Alex din Baia Mare si sunt in cautarea unui offroader mic pentru timpul liber.Nu am condus inca un 4x4 dar vreau sa invat . Editat Octombrie 5, 2014 de ALEXU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea2206 Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc mircea,sunt din jud.arad si de curand am achizitionat suzuki vitara 1.6! si am descoperit forumul.club4x4.ro si sunt interesat de cea ce am vazut aici! Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotzo Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor BUNA ,sunt Cotzo si sunt nou pe forum. Sunt interesat de masinile 4x4, de curand am achizitionat un nissan terrano 2 din 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FreeMPI Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor colegilor de forum:) Sunt Cristi, alias FreeMPI si sunt pasionat de offroad, dar si de 4x4. Am un FreeLander 1 TD 4 din 2005 care a inceput sa mearga pe drumurile patriei incepand din acest an. Destul de multe probleme, multe pe care le-am rezolvat singur, multe pe care le-am rezolvat cu ajutorul topicurilor de aici si a experientei unor colegi de forum. Audi A4 B8 VW Polo 6R Land Rover - Freelander 1 TD4 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertmocanu Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Robert si sunt pasionat de drumetii off road in zona montana. Cu un Chevrolet Captiva 2013 2.2D 184CP AWD AT6 am facut anul acesta: 1. Slon - Tabla Butii - Cimitirul Eroilor - (coborare pe "tobogan") Valea Stanii - Cheia 2. Stoenesti - Valea Badenilor - sfarsit drum forestier Vf. Leaota 3. Baraj Rausor - Platou Iezer Papusa (aici a trebuit sa fac cale intoarsa, drumul este foarte rau) 4. Slatina - Baraj Raul Doamnei - Valea Rea - Stana din Valea Rea 5. Secaria - Platou Muntii Baiului 6. Valea Berii - Cabana Ciucas Acum sunt in cautare de trasee noi, pentru sfarsitul de an si pentru urmatorul. Tot respectul pentru cei care fac trasee si apoi le impartasesc cu restul membrilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Ispas Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mihai si sunt nou in bransa! Masina este un Defender 110 modificat ( sasiu taiat , lift kit , bull bar ). Sunt inca la nivel de puzzle! Nu am serie de sasiu si asta ma cam nelinisteste! Inca ne aflam in stare de proiect si cu siguranta am nevoie de f mult ajutor specializat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Monitor Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Am urmarit din stand-by postarile voastre, pentru care va felicit si va multumesc. M-au ajutat si m-au mai luminat atat cat mi-a permis mie dotarea genetica, desigur. Dupa Isuzu (1992), Mitsubishi Pajero 3 usi, Mitsubishi Pajero 5 usi si Nisan Patrol 3 usi, incerc un Suzuki Samurai 1.9 TD, venit din Belgia via Harghita la 84.500 km :wink: - ca sa fiu in ton cu vremurile - deh ! Am cateva poze din luna cumpararii : [ATTACH=CONFIG]225903[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225905[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225906[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225907[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225908[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225909[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225911[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225912[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225913[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225914[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225915[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225903[/ATTACH] ............ Salutari si cale batuta sau nu, dar in siguranta Editat Octombrie 7, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezarbrutus Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Cezar si sunt din Buzau. Fost posesor de Frontera,caut utilaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danvarsa Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Pescar inrait de spinning:grin:. Am nevoie de mijloc de transport cu un consum decent si taxe mici. :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Shalau07 Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Radu si de astazi sunt fericitul posesor al unui Jeep gc wj. O zi minunata ! Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
borocad Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara sunt boro si sunt din sighetu marmatiei si sunt posesorul unui nissan terrano din 2005 si o sa am nevoie de niste pareri autorizate pentru ami pregati masina pentru a iesi pe deal cu ea pentru drumetii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan92 Postat Octombrie 12, 2014 Partajează Postat Octombrie 12, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Razvan sunt din Caras-Severin si sunt proaspat posesor de Suzuki Vitara 1.8 8v. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAZVAN_MDY Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut , ma numesc RAZVAN am 28 de ani DIN BUCURESTI am un PAJERO MK1 2500 D -1991 tel 0760.620.232 mail: razvan.enache@recicleaza-deseuri.ro cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horica Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc horica , sunt din Oradea si nu stiu mai nimic despre masini in fara de sofat( unii mai rautaciosi ar putea zice ca nici macar atat:wink:).Sper ca inregistrarea pe acest forum sa ma ajute in achizitionarea unui auto off road/suv de care am nevoie. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Octombrie 13, 2014 Partajează Postat Octombrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ovidiu ma numesc si sunt din Hunedoara, nu am inca masina de off-road dar sunt foarte pasionat de acest sport. Va salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ony Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună , mă numesc Ony, sunt din Reșița și sunt un nou posesor de jimny, 1.3 din 2000. Nu am reușit încă sa o pregătesc pentru offroad dar am asta în plan , sper pana în vara viitoare. As avea nevoie de câteva sfaturi de la cunoscători . O sa revin cu întrebări. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tiberiu.okos Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Tibi, sunt posesorul unui Mitsubishi Pajerosport din 2000, sunt pasionat de offroad de multa vreme, am mai facut iesiri de offroad si in trecut cu alte masini doar ca nu am fost membru pe forum, recent l-am descoperit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fury Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Mircea si de cateva saptamani sunt aproape-proaspatul posesor a unei jucarii Suzuki din '93. Desi nu planuiesc foarte multe incursiuni in peisaje off-road, masina va trece prin niste namoale destul de frumoase, asa ca am decis sa ma inscriu pe forum pentru a discuta si a invata de la cei ce stiu mult mai multe lucruri despre acest subiect. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tlovidiu Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ovidiu Pop, detin un Nissan Navara D22 din '99 si ma bucur ca am gasit acest forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian696 Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna.Ma numesc Iulian Sunt din jud Bacau dar momentan sunt stabilit in UK Harlow.De curand mi-am achizitionat un mitsubishi shogun(pajero cum e cunoscut pe la noi) din 2005 si nu regret nicio secunda ca am facut alegerea asta. Acum as avea o intrebare dar nu cred ca e locul potrivit in sectiunea asta.Daca se poate sa ma indrumati putin unde anume pot posta si anume e in legatura cu schimbarea marimii cauciucurilor.Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut pop Postat Octombrie 15, 2014 Partajează Postat Octombrie 15, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut m-a numesc Ionuț pop sunt din Mara,Maramures m-am înscris pe acest forum pentru ca îmi place domeniul acesta dar problema este ca sunt începător si vreau ajutor din partea voastră a tuturor am un Mitsubishi Pajero Shogun 2,8 turbo GLS si acuma ma apuc sa il pun la punct de aceea am nevoie de niște sfaturi bune dacă se poate multumesc anticipat. Editat Octombrie 16, 2014 de teddybear invata sa folosesti cratima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoica Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! sunt un posesor de Nissan terrano II cu 7 locuri din 2004 cu motorizare de 3.0l si totodata un novice in 4x4. doresc sa primesc informatii despre pregatirea masinii pt off road. cu stima tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoy Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor off-roaderilor ,sint nou pe forum dar ca pasiune este mai veche,tinind cont ca am 47 ani,in prezent nu mai detin un 4x4 dar sper sa rezolv cit de curind.Am detinut mai multe tipuri,modificate sau nu dar acum intentionez sa creez o tubulara.Cind o sa fie momentul sper sa beneficiez de sfaturile voastre.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trigonul Postat Octombrie 16, 2014 Partajează Postat Octombrie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt adrian si gasesc util forumul. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mistretzul Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. am intrat si eu in randul Offroad. ma numesc Sergiu si sunt din tulcea. am achizitionat un jeep grandcheerokee din 97, cu motor VM de 2500 TD. in rest este full. masina merge superbine inca. nu am supus-o la cazne prea mari, dar urmeaza. i-mi pare bine sa va cunosc si sper sa am ceva activitate aici. o zi buna. sergiu (0740202076) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate