Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma numesc Aurel, am un outback 2006 2,5 care nu stiu cit de off road este (nu il am de mult) si un korando 97 2,9 diesel care la fel nu stiu ce poate face in off road desi il am de 2 ani.

Ca atare nu prea ma pricep, dar cu ajutorul vostru sper sa invat ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Sunt Sebi din Mures, am un Freelander din 2005 si sunt interesa tin principal de probleme tehnice care pot aparea la aceste modele. Vreau sa "fur" idei si cu siguranta voi incerca sa ajut cu ce voi putea.

Acestea fiind spuse ... Bine v-am gasit :)

Link spre comentariu

Salut, sunt Mario, am achizitionat un Pajero Mk2 scurt. Doresc sa ma informez cat mai bine de la aceasta comunitate tot ce tine de materia offroad-ului, pentru a savura cat mai mult placerile oferite de acest sport.

Planuri de viitor sunt multe, timpul si sanatatea sa ne permita tuturor sa facem tot ce ne propunem.

Bafta tuturor.

1370861_526277384117248_790093650_o.thumb.jpg.144939a7ad3dca9f12d89ea5e9ae3e3f.jpg

Link spre comentariu

Va salut .

Ma numesc Adrian , din Piatra Neamt , de curand infectat cu virusul 4 X 4 .

Masina inca nu am , caut , citesc pe forum ....

Deocamdata oscilez intre un Samurai si un Pajero .

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Tiberiu, din Bucuresti, si pasiunile mele de pana acum au fost pescuitul si vanatoarea; acum parca m-a prins si off road-ul. Am fost posesor pana acum 2 saptamani de Frontera din 96 , iar acum am un L200 din 2009.

Dupa ce-l pregatesc un pic de teren, sper sa particip cu prima ocazie la o iesire unde sa cunosc mai bine pe o parte dintre colegii de pe forum.

Cu stima,

:h5

Link spre comentariu

Salut, sunt Dani si de curand posesor de Feroza '91. Am studiat forumul in ultimul timp si ma bucur de informatiile valoroase oferite de colegii offroad-isti. Va multumesc!

Respect, numai bine..:wink:

Link spre comentariu

Buna .Dupa ce am citit multe pe acest forum ,am decis sa-mi cumpar un Feroza din 97.De luni si eu sunt nefericitul posesor al unuia.Dupa ce l-am luat ,in drum spre casa ....in timp ce ma apropiam de un semafor ,am scoso din viteza ,cind sa calc frina .....surpriza ,s-au blocat rotile si a inceput sa huruie cutia .Ultimii 10 km am duso trasa.Dupa ce am suspendato am constatat ca zgomotele vin din cutia de transfer.Trebuie sa dau toata cutia jos sau numai capacul din spate ca sa vad eventuala problema???.Multumesc anticipat!!!

Link spre comentariu

Salut prieteni...Sunt Florin,posesorul unui Gaz 69.Nu il am de forte multa vreme dar deja am facut niste iesiri cu el.Ma chinui sa il reconditionez si sa il prepar de off road.Sunt nou in aceste taine nu am mai avut masina de teren si sper sa ma ajutati.

Cu stima

Florin

Link spre comentariu

Prezentare

Salutare tuturor!

Sunt Codin si ma bucur ca pot fi membru in :cl

Pot spune ca am cochetat cu offroad-ul din adolescenta dar, numai de 7-8 ani mi-am putut permite sa-mi indeplinesc visul de a avea o masina 4x4.

Actualmente sunt mandrul posesor al unui Suzuki Vitara 1.6 8v softtop, fabricatie '91, momentan stock.

Dupa ce o voi reconditiona/imbunatati, sper sa particip cu prima ocazie la o iesire . . . :cort

Pana atunci, apreciez sfaturile si indrumarile voastre, gasite in topic-urile din forum, si sper, sa va pot ajuta la randul meu prin cunostintele si experientele mele.

Va multumesc si bafta tuturor!:tk

Link spre comentariu

Salut stimati colegi ma numesc Alexandru Sintu sunt din petrosani si sunt mandrul posesor al uni Nissan patrol 3.0 di. Ma bucur ca am fost acceptat in comunitatea voastra. Mare orr roader sa zic asa si vanator in devenire aveam nevoie de o masina serioasa asa ca tatal meu a prins o oferta la acest patrol. Despre mine pot spune ca sunt foarte deschis la orice fel de discutii. Sunt student primul an la Bucuresti la fac de imbunatatiri funciare si ingineria mediului :)

• Like 1
Link spre comentariu

salut,ma numesc mircea,sunt din cluj.deocamdata caut o mica masina de teren gen vitara pentru mici plimbari pe coclauri.daca sunt vanzatori de asa ceva in zona,astept oferte.buget 1000-1500 epuroi.

Link spre comentariu

Salut

Suntem o echipa internationala (Olanda si Moldova/Romania), si masina noastra e autorulota MAN 4X4. Noi suntem pasionati de calatorii. Anume calatorii si nu rally-uri)). Scopul nostru in calatorii e sa vedem ceva, sa vorbim cu oamenii, sa 'simtim' tara. Nu cautam off-road-uri per se, dar experienta arata ca pentru a vedea ceva mai special e necesar sa te aventurezi pe drumuri mai putin batatorite si cunoscute. Un exeplu - un drum mai putin cunoscut, dar cu vederi deosebite in Maroc http://youtu.be/IEDORfGojBg.

Link spre comentariu

Buna dimineata!Ma numesc Stanciu Laurentiu Marcel,sunt din Videle Teleorman-nou posesor de freelander din 2000-motor Rover,am mai avut o frontera in 5 usi tot din 2000 dar am vandut-o acum 4 ani pt.ca era 2,2l si era taxa mare la primarie.Am un magazin de electronice si muzica in piata orasului,3 copii(fete)si ma bucur ca am intrat in randurile dvs.Mai sunt membru si intr-un club de rulotisti deoarece posed si o rulota Beyerland.

Link spre comentariu

Terrano

Salut!

Sunt Costi si am un Nissan Terrano din 2003, 3L. Nu este preparat de off-road dar ma gandesc sa il ajustez putin cu niste bari mai serioase si un snorkel. Idei sunt destule aici pe forum :)

Bine v-am gasit!

Link spre comentariu

Bine v-am gasit.

Salutare numele meu este Arghiroi Andrei sunt proaspat posesor al unui Nissan Terrano din 2002 modelul lung motor 2.7 diesel masina este in curs de mari modificari, astept rezultatul la sfarsitul saptamanii si nu stiu ce troliu sa-i pun.

Am mai avut foarte multe masini 4x4.GrandCherokee, Patrol,Jimny,Vitara.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Radu, sunt din Bucuresti, nou posesor de Land Rover Discovery 2 TD5 2001, profesie inginer constructor, hobby foto, delta, drumetii, cu pasi mici dar siguri si offroad pe viitor

Link spre comentariu

Salutare,

Imi plac masinile si natura, lucruri de care nu prea am timp in ultima vreme ...

ma pregatesc sa ma motorizez cu ceva forestier... sper...

Lucrez in IT

Grigore

Link spre comentariu

buna! sunt ilie tundrea, din tm...de vreo 2 ani am prins gustul aventurii :)...posesor de freelander 1,8 benzina si de curand nissan patrol gr....rulota+ motor honda crf 250 si honda transalp...1538835_721089111302892_3421632756886731581_n.thumb.jpg.fe1109c73ae852635a1a344b86206f73.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare