Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut ma numesc mircea,sunt din jud.arad si de curand am achizitionat suzuki vitara 1.6!

si am descoperit forumul.club4x4.ro si sunt interesat de cea ce am vazut aici!

Va multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor colegilor de forum:)

Sunt Cristi, alias FreeMPI si sunt pasionat de offroad, dar si de 4x4.

Am un FreeLander 1 TD 4 din 2005 care a inceput sa mearga pe drumurile patriei incepand din acest an.

Destul de multe probleme, multe pe care le-am rezolvat singur, multe pe care le-am rezolvat cu ajutorul topicurilor de aici si a experientei unor colegi de forum.

Audi A4 B8

VW Polo 6R

Land Rover - Freelander 1 TD4 2005

Link spre comentariu

Salutare! Sunt Robert si sunt pasionat de drumetii off road in zona montana.

Cu un Chevrolet Captiva 2013 2.2D 184CP AWD AT6 am facut anul acesta:

1. Slon - Tabla Butii - Cimitirul Eroilor - (coborare pe "tobogan") Valea Stanii - Cheia

2. Stoenesti - Valea Badenilor - sfarsit drum forestier Vf. Leaota

3. Baraj Rausor - Platou Iezer Papusa (aici a trebuit sa fac cale intoarsa, drumul este foarte rau)

4. Slatina - Baraj Raul Doamnei - Valea Rea - Stana din Valea Rea

5. Secaria - Platou Muntii Baiului

6. Valea Berii - Cabana Ciucas

Acum sunt in cautare de trasee noi, pentru sfarsitul de an si pentru urmatorul.

Tot respectul pentru cei care fac trasee si apoi le impartasesc cu restul membrilor.

218991829_Captiva4x4.jpg.9c49d0b4393fbb16befbcc7dadbb529c.jpg

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Mihai si sunt nou in bransa!

Masina este un Defender 110 modificat ( sasiu taiat , lift kit , bull bar ).

Sunt inca la nivel de puzzle! Nu am serie de sasiu si asta ma cam nelinisteste!

Inca ne aflam in stare de proiect si cu siguranta am nevoie de f mult ajutor specializat!LR.thumb.jpg.4e0854d242d25f239e12aab2cb7fe310.jpgScreenshot_2014-10-06-15-18-17.thumb.png.e865fa2a66f5a9f49a2ab1a551f69ca0.png

Link spre comentariu

Am urmarit din stand-by postarile voastre, pentru care va felicit si va multumesc.

M-au ajutat si m-au mai luminat atat cat mi-a permis mie dotarea genetica, desigur.

Dupa Isuzu (1992), Mitsubishi Pajero 3 usi, Mitsubishi Pajero 5 usi si Nisan Patrol 3 usi, incerc un Suzuki Samurai 1.9 TD, venit din Belgia via Harghita la 84.500 km :wink: - ca sa fiu in ton cu vremurile - deh !

Am cateva poze din luna cumpararii :

[ATTACH=CONFIG]225903[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225904[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225905[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225906[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225907[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225908[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225909[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225910[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225911[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225912[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225913[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225914[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225915[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225916[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]225903[/ATTACH]

............

Salutari si cale batuta sau nu, dar in siguranta

Editat de Astral
Link spre comentariu

Buna seara

sunt boro si sunt din sighetu marmatiei

si sunt posesorul unui nissan terrano din 2005

si o sa am nevoie de niste pareri autorizate pentru ami

pregati masina pentru a iesi pe deal cu ea pentru drumetii.

Link spre comentariu

Buna ziua! Ma numesc horica , sunt din Oradea si nu stiu mai nimic despre masini in fara de sofat( unii mai rautaciosi ar putea zice ca nici macar atat:wink:).Sper ca inregistrarea pe acest forum sa ma ajute in achizitionarea unui auto off road/suv de care am nevoie.

Toate cele bune!

Link spre comentariu

Bună , mă numesc Ony, sunt din Reșița și sunt un nou posesor de jimny, 1.3 din 2000. Nu am reușit încă sa o pregătesc pentru offroad dar am asta în plan , sper pana în vara viitoare. As avea nevoie de câteva sfaturi de la cunoscători . O sa revin cu întrebări.

Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Tibi, sunt posesorul unui Mitsubishi Pajerosport din 2000, sunt pasionat de offroad de multa vreme, am mai facut iesiri de offroad si in trecut cu alte masini doar ca nu am fost membru pe forum, recent l-am descoperit.

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Mircea si de cateva saptamani sunt aproape-proaspatul posesor a unei jucarii Suzuki din '93.

Desi nu planuiesc foarte multe incursiuni in peisaje off-road, masina va trece prin niste namoale destul de frumoase, asa ca am decis sa ma inscriu pe forum pentru a discuta si a invata de la cei ce stiu mult mai multe lucruri despre acest subiect. :2dr

Link spre comentariu

Buna.Ma numesc Iulian Sunt din jud Bacau dar momentan sunt stabilit in UK Harlow.De curand mi-am achizitionat un mitsubishi shogun(pajero cum e cunoscut pe la noi) din 2005 si nu regret nicio secunda ca am facut alegerea asta.

Acum as avea o intrebare dar nu cred ca e locul potrivit in sectiunea asta.Daca se poate sa ma indrumati putin unde anume pot posta si anume e in legatura cu schimbarea marimii cauciucurilor.Va multumesc.

Link spre comentariu

Salut m-a numesc Ionuț pop sunt din Mara,Maramures m-am înscris pe acest forum pentru ca îmi place domeniul acesta dar problema este ca sunt începător si vreau ajutor din partea voastră a tuturor am un Mitsubishi Pajero Shogun 2,8 turbo GLS si acuma ma apuc sa il pun la punct de aceea am nevoie de niște sfaturi bune dacă se poate multumesc anticipat.

Editat de teddybear
invata sa folosesti cratima
Link spre comentariu

salutare tuturor! sunt un posesor de Nissan terrano II cu 7 locuri din 2004 cu motorizare de 3.0l si totodata un novice in 4x4. doresc sa primesc informatii despre pregatirea masinii pt off road. cu stima tuturor

Link spre comentariu

Salutare tuturor off-roaderilor ,sint nou pe forum dar ca pasiune este mai veche,tinind cont ca am 47 ani,in prezent nu mai detin un 4x4 dar sper sa rezolv cit de curind.Am detinut mai multe tipuri,modificate sau nu dar acum intentionez sa creez o tubulara.Cind o sa fie momentul sper sa beneficiez de sfaturile voastre..

Link spre comentariu

salut. am intrat si eu in randul Offroad. ma numesc Sergiu si sunt din tulcea. am achizitionat un jeep grandcheerokee din 97, cu motor VM de 2500 TD. in rest este full. masina merge superbine inca. nu am supus-o la cazne prea mari, dar urmeaza. i-mi pare bine sa va cunosc si sper sa am ceva activitate aici. o zi buna. sergiu (0740202076)

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare