Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va salut si bine v-am gasit!

Ma numesc Alexandru Nitu, Branesti, judetul Ilfov.

Sunt student la Facultatea de Instalatii pentru Constructii.

De curand mi-am cumparat o Lada Niva din 2008 pe care urmeaza sa o modific in functie de buget.

Hobby: 4x4 si recent vanatoarea.

Am pus si cateva poze cu masina curata.

O zi buna in continuare tuturor.:grin:

236461729_photo4.thumb.JPG.543c4afd5510c7baa357fe9266b388c0.JPG

1929792576_photo5.thumb.JPG.307679813439cdb337a095d3fe1154a8.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare din Giurgiu !!! Ma numesc Daniel (dani) . Ma simt onorat sa ma alatur voua . Sunt proaspatul posesor al unui Jeep grand cherokee 4.0 wj, volan pe dreapta care va suferi multiple modificari . Sa "auzim" numai de bine ! :)

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor !

Ma numesc Petru, am 43 de ani si sunt din Tg. Mures.

Casatorit din 2007, cu doi copii minunati.

Acum un an si jumatate am cumparat un Nissan Navara 2007 cu 100.000 km la bord.

O masina de care sunt multumit.

A fost la munte, a fost la mare...s-a comportat exemplar.

Anul acesta ma apuc de apicultura, de acolo si decizia de-a lua un 4x4.

Numai bine !

Editat de Petru71
Link spre comentariu

salut

Ma numesc Lucian si imi place off roadul de orice fel

Detin un Nissan Pathfinder 2011 si am si cateva iesiri

off road.Va multumesc pentru acceptul in aceasta

familie a off roaderilor ......

Link spre comentariu

Va salut!

Ma numesc Stefan din Vaslui, am cumparat recent un Suzuki Vitara 1995 1.6 16 valve 99 cp. Am ghinionul de mi sa rupt singurul surub pe care il mai avea pompa de servo care e prinsa de blocul motor in 3 suruburi. Si s-au rupt inauntru doua dintre ele pt ca nu au fost stranse bine sau nush ce naiba. Inca o faza ca uneori nu imi intra in viteza 1 si mecanici mi-au zis ca sunt duse nush ce inele din cutie.

Ma bucur ca am gasit forumul asta in ideea ca sunt in love de freelander 2003 diesel bmw. Imi sta bine si cu vitara dar ma freaca nevastamea cu e prea mica, ca nu incape in masina, ca are doar 2 portiere si e greu sa pui copilul cu scaun cu tot cand plecam pe drumuri mai nasoale. Mentionez ca mai detin un peugeot 307 sw 2003 hdi. Dar merge mai mult sotia cu el. Acum mia picat in mana un freelander 2003 full 2.0 diesel bmw cutie automata 250000 km. Si nush daca sa ma dau peste cap sa vand vitara si sa pun diferenta de pret care nu e mica avand in vedere ca nu are taxa platita freelanderul ci e recuperata. Astept un sfat!

Scuzati daca am fost off topic!

Va multumesc ca existati!!!

Link spre comentariu

Va salut

Sunt Marcel, offroad-ist pe 2 roti de mai bine de 15 ani, iar acum, pt ca nu imi pot plimba sotia si copiii pe doar doua roti, ,sunt in cautare de 4x4.

Si, desi ar fi buget si pt un Hilux...imi place Samuraiul...:wr

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Felix si tocmai ce am achizitionat o masina de teren Mitsubishi Shogun Pinin 2.0 GDI anul 2001.

De ce am luat-o?! Pentru distractie si andrenalina dar in special pentru ca am gasit-o la un pret/calitate foarte bun. Sunt din judetul gorj, o regiune cu specific montan dar si recunoscuta pentru pantele deluroase abrupte ale celebrului " Dealul Muierii".

SUV este din 2001(volan pe dreapta), in 3 usi, benzina, 1999cm3 intr-o stare buna, usor zgariata vopseaua dar fara mari ingrijorari din partea ruginei. zona rurala pe unde am incercat-o pana acuma prezenta conditii extreme pentru orice 4x4 : namol+zapada, pante +45 grade, padure, iarba, pietris etc, o zona excelenta si care pana acum ,din testele facute, masina se prezinta foarte bine. nu am cuplat pana acuma 4HLc pentru ca nu mi-am dat seama care e diferenta reala dintre 4HLL si 4HLC. In fine, vreau sa ma apuc de revizia mecanica ca sa o duc la extrem si sa-i cunosc limitele de aceea doresc sfaturi din partea dvs in legatura cu schimbul de ulei motor( care e cel recomandat de reprezentanta si cat costa?) , Distributia( la cat e recomandat sa o schimbi si cat costa?), cauciucuri cu floare mare pentru namol ( ma refer la cele care sa sape la nevoie in pamant pt aderenta ca mai am unele pt namol de pe ea dar au floare mica si nu prea ma incanta. si cat ar costa 4 roti? ) si ceea ce imi mai recomandati pentru a a fii cu adevarat "sanatoasa" si fara griji .

Va multumesc

Link spre comentariu

Salutare din Suceava;). Mitsubishi Delica super exceed 2,8-1994 si Nissan Patrol Y61 SWB 2,8 -1999. Îmi place mai mult sa citesc decât sa scriu. Foarte interesante dezbaterile si prezentările, o mulțime de informații,enciclopedie 4x4;) . Ma bucur ca m-am alăturat clubului. :br. Andrei

Editat de delipatrol
Link spre comentariu

Salut,

sunt si eu proaspat posesor de Feroza, in scurtele mele iesiri "in teren" am fost surprins placut de ceea ce stie ( pana acum ieseam doar cu d-na Toyota RAV 4 2.2 D din 2007 ) ...eee alta viatza, nu am termen de comparative pentru plimbarile prin padure :)

Link spre comentariu

Salutare,

sunt Ioana Bardas - m-am ocupat alaturi de echipa de la Off-Road Bucovina de organizarea competitiilor si etapelor de Campionat National de la Gura Humorului - Bucovina Off-Road Challenge in perioada 2006-2011.

• Like 1
Link spre comentariu

Salut

Sunt Alex . Am un Suzuki Vitara de peste 3 ani si sunt foarte multumit de el . M-am decis sa investesc in el si as vrea sa incep cu un autoblocant , snorkel si gume !

Mentionez ca are kit-ul atat ridicare suspensii cat si caroserie .

Link spre comentariu

Salut !

Ma numesc Claudiu din Resita si de curand am achizitionat un Opel Campo SportsCab 2.5 TD 76cp, 1998. Poze dupa modificari si lamuriri pe care sper sa le gasesc pe forum deoarece sunt novice in off-road. Stima !!!

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Robert , din Bucuresti si de curand am achizitionat o Vitara din 1996 "pentru sotie".:)

Este al II-lea 4x4 din familie , masina de zi cu zi fiind o Octavia II 4x4

.[ATTACH=CONFIG]236591[/ATTACH]

Vitara1.jpg.dec04df2e64e252dfdad1a52d8d32e06.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare Prieteni:)!!

Ma numec Valy si sunt din or. Chisinau Republica Moldova imi pare bine ca exista acest forum in care toti putem comunika intro singura limba si pe intelese:)) Am o Lada niva anu 2000 cu care sper sa ma dau anu asta in campionat :)) Deci va urez la toti succes:) shi drum bun !!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare