Bobel Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt bobel din baia mare am o lada niva 2005 multipunct ,bine vam gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandocankent Postat Ianuarie 5, 2015 Partajează Postat Ianuarie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari domnilor ma numesc Alexandru din Bucuresti , nu sunt posesor de 4x4 sper cat de curand. Cu ajutorul vostru sa invat cite ceva o zi placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bunaziua Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , sunt alex .... tocmai am achizitionat un freelander td4 automat ... incepator in offroad dar nu se naste nimeni invatat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iqhaus Postat Ianuarie 6, 2015 Partajează Postat Ianuarie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Adrian - Suceava. Nu detin masina de teren. Doresc in viitorul cel mai apropiat sa achizitionez - inca nu stiu ce. de asta am apelat la acest FORUM. Multumesc.UN AN NOU CU BINE PENTRU TOATA LUMEA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tani Postat Ianuarie 7, 2015 Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut , sunt Sorin am un touareg si imi caut o jucarie de offroad:tr bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
P T Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Am 39 ani si sunt din Bucuresti Masina este un Land Rover Freelander 2 din 2008 2,2 litri diesel, manual Salutari si La MULTI ANI in 2015 tuturor ! P T Editat Ianuarie 8, 2015 de P T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emyg64 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Alex, am 28 de ani si recent mi am achizitionat un Land Rover Freelander 2007 2.2 diesel.[ATTACH=CONFIG]233125[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]233126[/ATTACH] Merci! PS Felicitari pentru site :br wilkomen ! automat? emyg :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hulio Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Iulian. De la un Opel Frontera din 1994, am ales sa trec LR Discovery TD5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alinsliam Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, ma numesc Alin Sliam sUnt din Dej si sant posesorul unui JEEP GRAND CHEROKEE 2.7 CRD an fabricatie 2002. Am o pasiune pentru motoarele puternice. SUnt in varsta de 40 ani si sUnt bucuros sa va cunosc. Va doresc tuturor un AN NOU FERICIT!!! SI LA MULTI ANI!!!! Editat Ianuarie 8, 2015 de Astral SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sandor.mg42 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor ! In primul rand multumesc ca mati primit in grupul vostru , ma numesc Asztalos Sándor am 34 de ani si stau intr-o localitate pe langa Tg Mures , nu de mult am cumparat o masina Daihatsu Feroza , sunt pasionat de off road dar cu putina experienta pana acum ! Cu stima si respect (sandor) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maff_74 Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. laurentiu ionescu ma numesc,sunt din Pitesti. va urmaresc de ceva timp,acum vreau sa si vorbim pana acum am avut un nissan d22 2003 la care am facut ce am vrut. acum am si o toyota lj 73 la care vreau sa fac ce vreau ,dar sa va mai si cer cate o parere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. laurentiu ionescu ma numesc,sunt din Pitesti. va urmaresc de ceva timp,acum vreau sa si vorbim pana acum am avut un nissan d22 2003 la care am facut ce am vrut. acum am si o toyota lj 73 la care vreau sa fac ce vreau ,dar sa va mai si cer cate o parere. Si eu care speram ca masina ta e aia din avatar.....:wink: Oricum, BINE AI VENIT ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinaChirila Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Sorina, am 25 de ani si o Hyundai Coupe! Sunt singura fata de pe forum?:grin: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
w259lkt Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Dragos si sunt din Bucuresti. In viitorul apropiat incerc sa achizitionez un LR Discovery si sa il scot pe drumuri si prin afara drumurilor. Citesc forumul de putina vreme si m-am hotarat sa ma inregistrez. va urez un an nou bun (2015) tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Sorina, am 25 de ani si o Hyundai Coupe! Sunt singura fata de pe forum?:grin: :banana Bine ai venit Sorina :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Genius Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Numele este George si sunt din Brasov, am un pinin 1.8 GDI si cu ajutorul acestui forum, doresc sa ii fac cateva modificari. O zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriavram Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Sunt Ciprian din Rasnov si cochetez cu ideea de off road de ceva vreme, am intrat aici sa vad cu ce se mananca si cam spre ce "utilaj" sa ma indrept :) O zi faina! Editat Ianuarie 9, 2015 de cipriavram Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shaco Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,sunt shaco,sunt din cluj si am un SsangYong musso 2.3 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan2015 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut! SUnt Bogdan membru de o ora de cand v-am descoperit .SUnt buzoian si am 2 batranele 4x4 ,proaspat posesor terrano 2 din 2003 si un musso 2.3 benzinar.Va doresc un 2015 linistit si cu impozite mici :wink::g Editat Ianuarie 9, 2015 de Astral SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costinel Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Costinel,am 21 de ani si sunt pasionat de offroad inca de la 12 ani.Am avut un suzuki samurai 1.3 din 92 si acum am un Nissan patrol din 2003 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaulC Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Raul, 40ani, Bucuresti. Nu posed 4x4 dar mi-ar place. Amator de iesiri in locuri linistite impreuna cu familia, ajung destul de des sa dau masina cu burta de pamant, pietre si alte alea. Din fericire nu am ramas niciodata intepenit desi masinile pe care le-am avut pana acum nu au treaba cu offroad-ul. Am intrat aici, sa aflu ce inseamna un 4x4, ce masina ar fi potrivita pt mine pt a ma bucura de ea :1100643094: si nu sa stau prin service sau sa o tin in fata blocului pt ca nu imi pemit sa o intretin. Am gasit aici o comunitate frumosa asa ca o sa mai raman :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flama Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna .ma numesc ionut si am si io microbul off roadului. Am in jeep grand cherokee wj...2.7 cdr,lam ma intereseaza daca gasesc jante intoarse penru el,pe 16 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Tibi din Timisoara. Momentan nu am masina :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. laurentiu ionescu ma numesc,sunt din Pitesti. va urmaresc de ceva timp,acum vreau sa si vorbim pana acum am avut un nissan d22 2003 la care am facut ce am vrut. acum am si o toyota lj 73 la care vreau sa fac ce vreau ,dar sa va mai si cer cate o parere. Salut și bine ai venit în :cl!!! Mi se pare cunoscută, am mai văzut-o pe undeva. Mașina ta nu este cumva asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60515-Masinile-noastre-J7&p=920561&viewfull=1#post920561 ??? S-o stăpânești sănătos! Editat Ianuarie 11, 2015 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin23 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt nou pe aici. am gasit intamplator acest sait cautand informatii. Sunt multe discutii de mare ajutor. Multumesc O zi minunata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate