georgeek Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt George si ma bucur sa gasesc aici o comunitate asa de mare si de bine informata. Deocamdata sunt inca loganist dar tot citesc si caut sa aflu ce masina mi se potriveste mai bine (pe masura bugetului). Sunt convins ca voi gasi pana la urma masina visata. Cu bine tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CalinD2 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Calin si sunt posesorul unui LAND ROVER Discovery 2, 2,5 TD5, automatic, din 2001 L-am lual initial pentru vanatoare, insa am ajuns sa umblu de nebun pe coclauri numai sa o conduc pe unde vrea ea. Pana acum m-a inteles si nu m-a lasat balta. Apropo, sunt din Oradea. Editat Februarie 12, 2015 de CalinD2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorel2015 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Salutare!! Sunt Viorel din Piatra Neamt, am un Opel Frontera, din '95, de 2800, pasionat de 4x4 si motociclete!! Imediat si foto!! Toate cele bune!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LiviuEnesoaia Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,sunt liviu,sunt din baia mare dar locuiesc in cluj,am 40 de ani,am un bmw x3,un bmw x5 si ma pregatesc pentru bmw x6.bine vam gasit si imi pare bine de cunostinta. Editat Februarie 12, 2015 de LiviuEnesoaia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorvartic Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt Tudor si sunt posesorul unui mk 2 lung din 94. Masina e folosita pentru a ajunge in locuri mai greu accesibile, iarna pentru ski si vara pentru plimbari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mee Postat Februarie 13, 2015 Partajează Postat Februarie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea. Sint Levi din Reghin jud Mures posesor al unui Samurai din 92 ,bine vam gasit si imi pare bine de cunostinta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jack Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Calin din Tg.Mures si tocmai mi-am achizitionat un Mitsubishi L200 din 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adriana Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Am un Land Rover Discovery 3 HSE din 2004, acum 1 saptamana am schimbat anvelopele, (inainte aveam 255/55/19) si am pus altele cu urmatoarele dimensiuni:275/55/19, dupa vreo jumatate de ora mi-a aparut eroare Suspension Fault normal high only de culoare portocalie, am condus aproape o saptamana, iar pe urma eroarea s-a schimbat in culoarea rosie si s-a lasat suspensia de tot. Ce e de facut doar reprezentanta poate rezolva problema in Oradea? Daca e cineva care m a poate ajuta, as fi recunoscatoare. Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreitm Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei si am o Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tts_mike Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari! ma numesc Marius locuiesc in Cluj-Napoca sant pasionat de OFF ROAD si am o masina MITSUBISHI PAJERO 2,5 din 2003 daca vrei cu adevarat poti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sandusandu Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Ma numesc Sandu sunt din Constanta si de o saptamana sunt posesorul unui freelander Td4-2002.Am asteptat ceva pana sa imi fac curaj sa trec la un 4*4.Deocamdata sunt foarte incantat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt mihai..un nou membru printre pasionatii offroad am o vitara cu motor 2000 cm,130 cp,4 cilindrii pregatita total de offroad de vanzare si sunt interesat de sugestii,probleme referitoare la jeep wrangler rubicon model 2011,2.8 d,cutie aut multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo_catalin2000 Postat Februarie 16, 2015 Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti, Sunt Catalin din Pitesti si in urma cu o sapt am cumparat o Grand Vitara 2002 1.6 16v. E prima masina de off road si nu a experienta in acest domeniu, poate ma ajutati si pe cand am nevoie de ceva raspunsuri. Vreau sa i montez un autoblocant Spartan Automatic Locker (285e) daca este bun, sau alta firma dar tot in zona asta de pret http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_120347_zpsozh71tcp.jpg http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_120401%20modified_zps1degrbew.jpg http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_122727%20modified_zpsjku4bd7y.jpg 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wierpig Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!! Rob from UK here.Glad that I found this forum and learned lots already.Three of us are coming to Romania in July and want to ride offroad tracks in the Marumures region.Then follow the mountains as far as possible.We would really like some off road advice,GPS tracks,legal advice etc and any information would be welcome.We are on loaded enduro bikes so nothing TOO serious please :-). Can we ride/camp in the national park areas? Also,really interested in Romanian folk music so any small festivals or venues you could recommend? Regards and Drum Bun wierpig 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Welcome to our forum! You can definitely find the help you need. Just open a topic in the International section, draw the baselines of what you want to do, when and for how long, and a lot of us can chip in with routes in our area or in areas we know. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinC Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Catalin. De ceva vreme citesc post-urile de aici in cautare de hint-uri pentru achizitionarea unui Jimny. Cu siguranta datorita voua si lucrurilor pe care le-ati scris pe acest forum am cumparat recent un Jimny 2009 stock pentru utilizare ocazionala in oras si pentru iesiri pe la munte. Este prima mea experienta cu o masina 4x4 ce promite sa se descurce si in afara soselelor. Sunt sigur ca si in viitor voi gasi aici ajutor, idei, sfaturi, pentru a indragi din ce in ce mai mult offroad-ul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wierpig Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Welcome to our forum! You can definitely find the help you need. Just open a topic in the International section, draw the baselines of what you want to do, when and for how long, and a lot of us can chip in with routes in our area or in areas we know. Thanks very much...will do,Rob. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_sala Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Andrei si sunt proaspatul posesor al unui Ford Ranger 2500 diesel, an 2006. E prima masina 4x4 pe care o detin, deci nu am experienta de off-road sau de utilizare al unui 4x4 desi am citit multe de pe acest forum. Sper sa invat cat de repede de la cei cu experienta de pe forum si sa ne vedem cu bine pe dealuri. Si am uitat sa spun ... sunt din Cluj Napoca :). Va doresc o saptamana faina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!! Rob from UK here.Glad that I found this forum and learned lots already.Three of us are coming to Romania in July and want to ride offroad tracks in the Marumures region.Then follow the mountains as far as possible.We would really like some off road advice,GPS tracks,legal advice etc and any information would be welcome.We are on loaded enduro bikes so nothing TOO serious please :-). Can we ride/camp in the national park areas? Also,really interested in Romanian folk music so any small festivals or venues you could recommend? Regards and Drum Bun wierpig Welcome Rob! If you need information about Maramures you can contact me. Including folk music and festivals. :wink: All best! Max max@club4x4.ro http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu_120 Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ursu, sunt din Bucuresti, pasionat de off road, incerc sa ma intorc la prima dragoste - ARO -. Ma bucur ca sunt aici, si sper ca in curand sa spun "sunt mandrul posesor al unui aro 240". Sper sa fie cat de curand. Succes tuturor Editat Februarie 19, 2015 de ursu_120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sipos Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ma numesc Cristi , sunt din Brad jud Hunedoara si am un jeep wrangler tj din 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin gugiu Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, ma numesc florin sunt din Rosiori de Vede si sunt posesurul unei frumoase lada niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remyality Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, Sunt Remyality, din Timisoara si sunt incepatoare in ale condusului. Am un Land Rover Freelander din 2004, 2.0 SUV, cu cutie automata. M-am alaturat acestei comunitati in speranta sa nu devin "blonda" care si-a stricat masina pentru ca nu a stiut sa aiba grija de ea. Asadar, orice sfat din partea voastra este bine venit :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tricck Postat Februarie 19, 2015 Partajează Postat Februarie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Bine v-am gasit. Ma numesc Ionut, sunt din Galati, am un Opel Frontera 2.8TDI care din pacate momentan e tras pe dreapta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Februarie 20, 2015 Partajează Postat Februarie 20, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut si bine (ca) v-am gasit ! am un wrangler jk pe care nu l-as schimba cu nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate