Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, Sunt George si ma bucur sa gasesc aici o comunitate asa de mare si de bine informata. Deocamdata sunt inca loganist dar tot citesc si caut sa aflu ce masina mi se potriveste mai bine (pe masura bugetului).

Sunt convins ca voi gasi pana la urma masina visata.

Cu bine tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor,

Ma numesc Calin si sunt posesorul unui LAND ROVER Discovery 2, 2,5 TD5, automatic, din 2001

L-am lual initial pentru vanatoare, insa am ajuns sa umblu de nebun pe coclauri numai sa o conduc pe unde vrea ea.

Pana acum m-a inteles si nu m-a lasat balta.

Apropo, sunt din Oradea.

Editat de CalinD2
Link spre comentariu

Buna,

Am un Land Rover Discovery 3 HSE din 2004, acum 1 saptamana am schimbat anvelopele, (inainte aveam 255/55/19) si am pus altele cu urmatoarele dimensiuni:275/55/19, dupa vreo jumatate de ora mi-a aparut eroare Suspension Fault normal high only de culoare portocalie, am condus aproape o saptamana, iar pe urma eroarea s-a schimbat in culoarea rosie si s-a lasat suspensia de tot. Ce e de facut doar reprezentanta poate rezolva problema in Oradea? Daca e cineva care m a poate ajuta, as fi recunoscatoare.

Mersi.

Link spre comentariu

salut,

sunt mihai..un nou membru printre pasionatii offroad

am o vitara cu motor 2000 cm,130 cp,4 cilindrii pregatita total de offroad de vanzare si sunt interesat de sugestii,probleme referitoare la jeep wrangler rubicon model 2011,2.8 d,cutie aut

multumesc!

Link spre comentariu

Salutare la toti,

Sunt Catalin din Pitesti si in urma cu o sapt am cumparat o Grand Vitara 2002 1.6 16v.

E prima masina de off road si nu a experienta in acest domeniu, poate ma ajutati si pe cand am nevoie de ceva raspunsuri.

Vreau sa i montez un autoblocant Spartan Automatic Locker (285e) daca este bun, sau alta firma dar tot in zona asta de pret

http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_120347_zpsozh71tcp.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_120401%20modified_zps1degrbew.jpg

http://i95.photobucket.com/albums/l123/yo_catalin2000/IMG_20150212_122727%20modified_zpsjku4bd7y.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Salut!! Rob from UK here.Glad that I found this forum and learned lots already.Three of us are coming to Romania in July and want to ride offroad tracks in the Marumures region.Then follow the mountains as far as possible.We would really like some off road advice,GPS tracks,legal advice etc and any information would be welcome.We are on loaded enduro bikes so nothing TOO serious please :-). Can we ride/camp in the national park areas? Also,really interested in Romanian folk music so any small festivals or venues you could recommend? Regards and Drum Bun wierpig

• Like 1
Link spre comentariu

Welcome to our forum! You can definitely find the help you need. Just open a topic in the International section, draw the baselines of what you want to do, when and for how long, and a lot of us can chip in with routes in our area or in areas we know.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut, sunt Catalin. De ceva vreme citesc post-urile de aici in cautare de hint-uri pentru achizitionarea unui Jimny. Cu siguranta datorita voua si lucrurilor pe care le-ati scris pe acest forum am cumparat recent un Jimny 2009 stock pentru utilizare ocazionala in oras si pentru iesiri pe la munte. Este prima mea experienta cu o masina 4x4 ce promite sa se descurce si in afara soselelor. Sunt sigur ca si in viitor voi gasi aici ajutor, idei, sfaturi, pentru a indragi din ce in ce mai mult offroad-ul.

• Like 1
Link spre comentariu

Welcome to our forum! You can definitely find the help you need. Just open a topic in the International section, draw the baselines of what you want to do, when and for how long, and a lot of us can chip in with routes in our area or in areas we know.

Thanks very much...will do,Rob.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Andrei si sunt proaspatul posesor al unui Ford Ranger 2500 diesel, an 2006. E prima masina 4x4 pe care o detin, deci nu am experienta de off-road sau de utilizare al unui 4x4 desi am citit multe de pe acest forum. Sper sa invat cat de repede de la cei cu experienta de pe forum si sa ne vedem cu bine pe dealuri. Si am uitat sa spun ... sunt din Cluj Napoca :).

Va doresc o saptamana faina.

poza.thumb.JPG.e5cd85647f9f03536dc44d2148d5c71f.JPG

Link spre comentariu

Salut!! Rob from UK here.Glad that I found this forum and learned lots already.Three of us are coming to Romania in July and want to ride offroad tracks in the Marumures region.Then follow the mountains as far as possible.We would really like some off road advice,GPS tracks,legal advice etc and any information would be welcome.We are on loaded enduro bikes so nothing TOO serious please :-). Can we ride/camp in the national park areas? Also,really interested in Romanian folk music so any small festivals or venues you could recommend? Regards and Drum Bun wierpig

Welcome Rob!

If you need information about Maramures you can contact me. Including folk music and festivals. :wink:

All best!

Max

max@club4x4.ro

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Ursu, sunt din Bucuresti, pasionat de off road, incerc sa ma intorc la prima dragoste - ARO -.

Ma bucur ca sunt aici, si sper ca in curand sa spun "sunt mandrul posesor al unui aro 240". Sper sa fie cat de curand.

Succes tuturor

Editat de ursu_120
Link spre comentariu

Bine v-am gasit,

Sunt Remyality, din Timisoara si sunt incepatoare in ale condusului. Am un Land Rover Freelander din 2004, 2.0 SUV, cu cutie automata. M-am alaturat acestei comunitati in speranta sa nu devin "blonda" care si-a stricat masina pentru ca nu a stiut sa aiba grija de ea. Asadar, orice sfat din partea voastra este bine venit :)

forum.jpg.10c43169da576752e8f9f3a5d3645a66.jpg

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare