shogunu65 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Stefan, momentan am un suzuki SX4 dar sper sa iau cat de curand ceva mai bun de iesit de pe drum :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius1978 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,ma numesc Mariussi vreu sa-mi cumpar un 4*4, si am gasit un nissan terrano din 2003, are vreo 150000km, motor de 3 litri diesel si cutie automata, masina e in perfecta stare,are istoric,etc vreau sa stiu daca sunt ceva probleme mai deosebite la acest model decat la cel cu motor de 2.7,am incercat aici pe forum sa gasesc mai multe detalii despre aceasta motorizare, dar probabil nu am cautat destul ,o sa o folosesc ca a doua masina,mixt ,off road si oras. astept sugestii si opinii,daca e buna sau nu, Initial am vrut sa-mi iau un Freelander dar am inteles din discutiile de pe forum ca nu e masina potrivita pentru mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentin2001 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Sunt proaspat posesor de sportage model 2000 benzinar. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh_pajero Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Rares si am un pajero mk1 de 2ani de zile.echipat cu cauciucuri 31 bf goodrich mud terrain si as dori sa il mai inalt putin .am cumparat un body lift de 50mm.as dori niste sfaturi daca e bine sa-l montez sau nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vulturila Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Barladul va saluta ... sunt Bogdan cel mai nou membru :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamcodrin Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt pasionat de offroad de curand: cineva m-a luat in traseu si m-a imbolnavit. Acu', ce sa fac, caut sa invat despre boala asta de la voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stereo80 Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Bine v-am gasit! Urmaresc de ceva timp forumul dar abia acum am apucat sa imi fac cont, cumva si din necesitate. Imi caut o masina 4x4 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius_Adrian Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt Marius din Constanta.Momentan nu am o masina 4x4 dar am un Pontiac Firebird si in curand un Dodge Ram, daca imi da voie statul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexsim72 Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua la toata lumea. Ma numesc Alex,am 16 ani,conduc un atv de 250cmc,un nissan terrano1 de 3000V6 benzina si 150 caluti,si in curand ma voi apuca de un buggy,deci voi pune poze in viitorul apropiat.Lucru cu tatal meu la atelier ca mecanic,imi place foarte mult off road-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgee Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Salutare Salutare, sunt George din Valenii si am un Grand Vitara din 2000, 1.6 benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veteranu Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sund Dan din Craiova si in 2 zile o sa fiu posesorul unui Land Rover Discovery din 1998 Sper ca membri mai vechi posesori de masini 4x4 sa ne ajute cu ceva sfaturi . Toate cele Bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
.boldeanuL Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, salut si bine v-am gasit! Sunt Dan Boldeanu, din Bucuresti/Fundeni. Am un Daihatsu Feroza din 96, in proces de revigorare. In curnad voi posta mai multe poze pe sectiunea dedicata acestui brand. Editat Martie 23, 2015 de .boldeanuL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirela1980 Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Mirela sunt din Galati si sunt pasionata de atv-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrey_tia Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare. Sunt nou venit pe aici in lumea 4x4, sper sa nu ma alungati prea curand :) Ma numesc Andrei, sunt din Pitesti, un boboc de doar 27 de ani in cautarea unui off road...prea bun, prea ca la tara! Am avut audi a6, momentan am 2 Opel Vectra (ultimele 2 generatii) si ma indrept catre primul Jepp, cel mai probabil un Grand Cherokee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kamba Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna , ma numesc Sebi ,am 25 de ani si sunt din Targu Mures . De curand cineva m-a imbolnavit cu febra off-road si am decis pana la urma sa o tratez corespunzator :) . Momentan ma uit la experientele voastre sa vad spre ce sa ma orientez fiind un novice. Detin un Renault Megane cc 2007 , si un Hyundai IX35 2011. Doresc sa vand megane-ul si sa ma orientez spre ceva mai util , poate chiar un pick up 4x4 care sa reziste drumurilor mai grele de la munte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suciubogdan Postat Martie 26, 2015 Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, ma numesc bogdan suciu si mi-am achizitonat recent un suzuki vitara 1.6 8V , an fabricatie 1998 . sper ca sa pot invata multe de pe acest forum si daca o sa am posibilitatea sa ajut si eu alti camarazi de 4X4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jonut Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt proaspat posesor de Vitara 1.6 8v echipata cu cauciucuri 255/60/15 poate sa-mi spuna cineva daca influenteaza consumul avand in vedere ca merg doar pe drum de tara.Mentionez ca jantele sunt de aliaj si ce dimensiune minima pot sa pun pe ele.Multumesc Editat Martie 27, 2015 de jonut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
69del Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salyut. Sunt Teodor din Nasaud,detin un Vitara 1,6 8v din1994. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jackarta Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Radu, nu sunt posesor de 4x4, insa am ajuns pe acest forum cu scopul de a aduna informatii si posibil de a achizitiona un auto. 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sandu Mihai Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Mihai si sunt aici pentru ca am nevoie de o informatie privind folosirea lanturilor de zapada pe noroi. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariuspinteavt Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Sunt Marius,posesor Feroza 1993.Sper sa contribui si eu cu ceva constructiv in acest club.:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pistol stefan Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt stefan din piatra neamt si am un range rover p38 ,2.5 tds. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aurel82 Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor :grin: Aurel din Iasi, nou pe forum desi va urmaresc din 2013 alaturi de 2xOpel Frontera Sport 2.0i, dar care cea din 93 a plecat dupa o reinnoire a trenului de rulare, dar ramane cea din '98 :wink: Cu stima Aurel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mafatza Postat Martie 30, 2015 Partajează Postat Martie 30, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Mihai, sunt din Braila si de 1 saptamana sunt fericitul proprietar de un frumos Jeep GK 2007. Acum am descoperit forumul si observ ca este incantator :wink: Am cateva nelamuriri in legatura cu masina...dar mai mult ca sigur trebuie sa merg in locul potrivit pentru a intreba.... Numai Bine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdyLeon Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,numele meu este Adrian,sunt din Tecuci,muncesc si locuiesc in Spania dar si in RO.Sunt pasionat de masini puternice,motociclete dar si de off road si de aceea detin un seat leon cupra 2008 modificat 315cp,o motocicleta yamaha yzf r6 2008 dar si un mitsubishi pajero 2,8 v20 din 97 putin modificat.Mitsubishile il detin din iarna trecuta in RO si recunosc ca acest forum mi-a fost de mare ajutor in incercarea mea de al aduce la o stare decenta dar si de al modifica.Nu practic off road dar profit de orice ocazie pt a-mi testa jucaria in care am investit destui bani.Sunt bucuros sa ma aflu printre voi dar si ca axista un asemenea forum cu oameni pasionati si multi dintre ei cu experienta.Toate cele bune! Editat Martie 31, 2015 de AdyLeon Si la primera no pasa,vuelve a intentrlo si la segunda no pasa,vuelve a intentarlo pero si la tercera no pasa una retirada al timpo es una victoria!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate