codruverde Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor pasionatilor de 4X4! Ma numesc Danut dar toata lumea imi spune Dani.Lucrez la o firma pentru echipamente audio,fiind oarecum si "soferul" ca sa zic asa.Firma are o masina Land Rover Discovery 3 TDV6 HSE si sunt foarte incantat de aceasta.De aici si pasiunea mea pentru Land Rover si 4X4. Ma simt ca "pestele in apa" pe acest forum. Toate cele bune, Dani Editat Martie 31, 2015 de codruverde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIPRIAN GABRIEL Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut numele meu este ciprian sunt la al doilea 4x4 un l200 din 2003 nici eu nu gaseam unde sa postez primul msg la fel ca unul din colegi noroc cu el ca ma luminat ii multumesc si va salut pe toti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martix_f1 Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este Marti si sunt proaspat proprietar de Range Rover p38 2.5 diesel, an fab. 2000 Sunt originar din Mehedinti, stabilit in Bucuresti. Sper sa ma simt ca acasa aici, masinile in general fiind una din cele mai mari pasiuni ale mele. Atasez si o poza cu masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferocele feroza Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Liviu. Momentan detin doar masini "mici" (Dacia 1300, Alfa Romeo Duetto). Mi-as dori foarte mult si o "batranica" 4x4 Respect tuturor membrilor si mai ales posesorilor de vehicule istorice. Liviu Salut, incearca un Feroza, eu am ramas placut surprins din ce situatii/noroaie a iesit, si preturile la piese sunt acceptabile-2 telescopae noi fata + kit distributie si reconditionat semicaseta 1 buc + bucsi = aprox 1000 lei Numai bine si sa te vedem cu un 4x4 cat de curand! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviuvacanta Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, incearca un Feroza, eu am ramas placut surprins din ce situatii/noroaie a iesit, si preturile la piese sunt acceptabile-2 telescopae noi fata + kit distributie si reconditionat semicaseta 1 buc + bucsi = aprox 1000 lei Numai bine si sa te vedem cu un 4x4 cat de curand! Feroza e foarte bun, intr-adevar, dar, primul lucru care trebuie sa-l faci inainte de a te baga l;a "greu" cu el, este sa-i protejezi prima foaie de arc, aceea care se prinde de caroserie. Pui peste ea o foaie de papuc si una deasupra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reluvasile06 Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miliare Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc Vlad si sunt un impatimit al off-road`ului. Am Mitsubishi L200 din 2008. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_alin Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ! Ma numesc Ovidiu si am intrat in club cu un vitara 2.0 td 5 usi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirceas Postat Aprilie 4, 2015 Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Sunt mircea, fericit posesor de ATV Suzuki Kingquad si de cateva zile si posesor de Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vorax Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Salut Cornel ma numesc si de 2 zile detin un samurai, nu am mai avut masina de offroad pina acum si vreau sa invat cam ce trebuie facut la masina sa mearga cit mai bine in teren accidentat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdyLeon Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Dupa parerea mea cele mai importante sunt suspenisia si cauciucurile. Si la primera no pasa,vuelve a intentrlo si la segunda no pasa,vuelve a intentarlo pero si la tercera no pasa una retirada al timpo es una victoria!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
katsumoto Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! ma numesc Sergiu am un suzuki vitara ,nu am facut off-road pina acum ,dar as dori sa incerc ,dupa ce o sa aflu mai multe detalii stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuly Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Giuliano Gradinaru, din Iasi, mai nou posesor de J9. Cel putin deocamdata mai mult onroad. Am intrat aici pentru ca vreau sa ma "tunez" un pic, si voi avea nevoie de sfaturi. Am intrat in club cu Toyota Land Cruiser KDJ 90, 1998, 3000 cmc/125 cp, cutie automata, diferential blocabil. Cu stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dannybau Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Salut Cornel ma numesc si de 2 zile detin un samurai, nu am mai avut masina de offroad pina acum si vreau sa invat cam ce trebuie facut la masina sa mearga cit mai bine in teren accidentat. Salutare! Si eu detin un samurai pe care l-am dotat doar cu un troliu mic,bare laterale si cauciucuri de teren ... merge cam pe oriunde fara probleme... am facut cateva iesiri cu ea si sunt foarte placut surprins de cea ce poate...modificari considerabile nu le vad necesare doar in caz ca o prepari pentru concursuri (extrem),pentru distractie si putina adrenalina merge super cu cauciucuri bune si de preferat un troliu sa te ajute in caz de nevoie:) eu l-am folosit o data ca am ramas suspendat in rest se descurca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amador70 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua tuturor nume: Doru Tanase locatie: Bucuresti masina: mitsubishi pajero 2,5 turbo diesel intercooler, an 98 ocupatie: Inginer Mecanic hobby: mecanica, pescuitul, si nu in ultimul rand off road-ul (mai moderat, asa, dupa buget...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt nou pe forum. Vreau sa achizitionez un Nissan Terrano II 2.7 tdi 125 cai, din 1999, cutie automata. Astept sfaturi. Multumesc mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
loty61 Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor.Ma numesc loty , sunt din Brasov am 53 de ani si la varsta asta m-am virusat de masinile de teren.Am un mic complex de inferioritate ptr ca eu am optat ptr. Kia sportage din 1998 motor 2000 benzina, si as vrea sa o tunez putin.Din aceasta cauza s-ar putea sa am nevoie de sfaturile voastre.Multumesc Editat Aprilie 6, 2015 de loty61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tutulina Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: PATROL SI GRAND VITARA Salutare tuturor, ma numesc Seby,Galati. Sunt noul posesor al unui PATROL 4.2 D scurt (stock) si a unei GRAND VITARA 2000 16V benzina. Voi reveni cu poze:wink: SEBY Tel 0749430212 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MenagiAndrei Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ,ma numesc Andrei am 27 de ani ,sunt din Bucuresti ,urmeaza sami achizitionez un Freelander :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanrazvan Postat Aprilie 6, 2015 Partajează Postat Aprilie 6, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, Nu sunt balbait, asa mi-a venit sa pun imi pun nick-ul, sunt din Bucuresti, lucrez la o firma de mutari, relocari si depozitare, am un Range Rover Sport din 2009, 3,6 diesel - 330 CP, pe care as vrea sa il dau si sa imi iau un G. Sper ca nu am zis prea mult sau prea putin despre mine si va salut cordial! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wodan Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt din Roman, NT si abia acum fac ochi in off road. Am vazut ca pe acest forum sunt oameni seriosi asa ca voi avea de la cine invata (cine stie ce va aduce viitorul ??). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thevlach Postat Aprilie 7, 2015 Partajează Postat Aprilie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, sunt Adi, intentionez sa achizitionez un 4x4, dar pana atunci citesc cu nesat ce postati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bello Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Adrian din Olt si vin cu un proaspat Pajero Sport 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Morarasu Teodor Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara sunt Vladut cu o Vitara din 95 din Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcblburebista Postat Aprilie 10, 2015 Partajează Postat Aprilie 10, 2015 Prezentare Salutare tuturor..ma numesc Cristi,sunt din Baia Mare si am un Grand Cherokee WG din 2001,motor 3.1 turbo diesel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate