Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari tuturor pasionatilor de 4X4!

Ma numesc Danut dar toata lumea imi spune Dani.Lucrez la o firma pentru echipamente audio,fiind oarecum si "soferul" ca sa zic asa.Firma are o masina Land Rover Discovery 3 TDV6 HSE si sunt foarte incantat de aceasta.De aici si pasiunea mea pentru Land Rover si 4X4.

Ma simt ca "pestele in apa" pe acest forum.

Toate cele bune,

Dani

Editat de codruverde
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Numele meu este Marti si sunt proaspat proprietar de Range Rover p38 2.5 diesel, an fab. 2000 Sunt originar din Mehedinti, stabilit in Bucuresti. Sper sa ma simt ca acasa aici, masinile in general fiind una din cele mai mari pasiuni ale mele. Atasez si o poza cu masina.

54318861_1_644x461_range-rover-25-tdi-motor-bmw-bucuresti.jpg.048090dae5040e23463a3545f47ab775.jpg

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Liviu.

Momentan detin doar masini "mici" (Dacia 1300, Alfa Romeo Duetto).

Mi-as dori foarte mult si o "batranica" 4x4

Respect tuturor membrilor si mai ales posesorilor de vehicule istorice.

Liviu

Salut,

incearca un Feroza, eu am ramas placut surprins din ce situatii/noroaie a iesit, si preturile la piese sunt acceptabile-2 telescopae noi fata + kit distributie si reconditionat semicaseta 1 buc + bucsi = aprox 1000 lei

Numai bine si sa te vedem cu un 4x4 cat de curand!

Link spre comentariu

Salut,

incearca un Feroza, eu am ramas placut surprins din ce situatii/noroaie a iesit, si preturile la piese sunt acceptabile-2 telescopae noi fata + kit distributie si reconditionat semicaseta 1 buc + bucsi = aprox 1000 lei

Numai bine si sa te vedem cu un 4x4 cat de curand!

Feroza e foarte bun, intr-adevar, dar, primul lucru care trebuie sa-l faci inainte de a te baga l;a "greu" cu el, este sa-i protejezi prima foaie de arc, aceea care se prinde de caroserie. Pui peste ea o foaie de papuc si una deasupra.

Link spre comentariu

Dupa parerea mea cele mai importante sunt suspenisia si cauciucurile.

Si la primera no pasa,vuelve a intentrlo si la segunda no pasa,vuelve a intentarlo pero si la tercera no pasa una retirada al timpo es una victoria!!
Link spre comentariu

Salut,

Sunt Giuliano Gradinaru, din Iasi, mai nou posesor de J9. Cel putin deocamdata mai mult onroad. Am intrat aici pentru ca vreau sa ma "tunez" un pic, si voi avea nevoie de sfaturi.

Am intrat in club cu Toyota Land Cruiser KDJ 90, 1998, 3000 cmc/125 cp, cutie automata, diferential blocabil.

Cu stima !

IMG_3215.thumb.jpg.0b27a17eaf101d47d4f48d4ae0fe8810.jpg

Link spre comentariu

Re: Salut

Cornel ma numesc si de 2 zile detin un samurai, nu am mai avut masina de offroad pina acum si vreau sa invat cam ce trebuie facut la masina sa mearga cit mai bine in teren accidentat.

Salutare! Si eu detin un samurai pe care l-am dotat doar cu un troliu mic,bare laterale si cauciucuri de teren ... merge cam pe oriunde fara probleme... am facut cateva iesiri cu ea si sunt foarte placut surprins de cea ce poate...modificari considerabile nu le vad necesare doar in caz ca o prepari pentru concursuri (extrem),pentru distractie si putina adrenalina merge super cu cauciucuri bune si de preferat un troliu sa te ajute in caz de nevoie:) eu l-am folosit o data ca am ramas suspendat in rest se descurca...

Link spre comentariu

buna ziua tuturor

nume: Doru Tanase

masina: mitsubishi pajero 2,5 turbo diesel intercooler, an 98

ocupatie: Inginer Mecanic

hobby: mecanica, pescuitul, si nu in ultimul rand off road-ul (mai moderat, asa, dupa buget...)

Link spre comentariu

Salutare tuturor.Ma numesc loty , sunt din Brasov am 53 de ani si la varsta asta m-am virusat de masinile de teren.Am un mic complex de inferioritate ptr ca eu am optat ptr. Kia sportage din 1998 motor 2000 benzina, si as vrea sa o tunez putin.Din aceasta cauza s-ar putea sa am nevoie de sfaturile voastre.Multumesc

Editat de loty61
Link spre comentariu

Re: PATROL SI GRAND VITARA

Salutare tuturor, ma numesc Seby,Galati. Sunt noul posesor al unui PATROL 4.2 D scurt (stock) si a unei GRAND VITARA 2000 16V benzina. Voi reveni cu poze:wink:

SEBY Tel 0749430212
Link spre comentariu

Bine v-am gasit,

Nu sunt balbait, asa mi-a venit sa pun imi pun nick-ul, sunt din Bucuresti, lucrez la o firma de mutari, relocari si depozitare, am un Range Rover Sport din 2009, 3,6 diesel - 330 CP, pe care as vrea sa il dau si sa imi iau un G.

Sper ca nu am zis prea mult sau prea putin despre mine si va salut cordial!

Link spre comentariu

Salut,

Sunt din Roman, NT si abia acum fac ochi in off road.

Am vazut ca pe acest forum sunt oameni seriosi asa ca voi avea de la cine invata (cine stie ce va aduce viitorul ??).

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare