Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Acesta este user-ul oficial al CORB 44.

User-ul a fost creat pentru a deschide topicul etapei de la Targoviste, organizata de CORB 44

www.corb44.ro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SAlut,

sunt Mihai. Am o Grand vitara din 2001 cu ceva moduri si pb minore. Am vazut mai multe topicuri interesante si sper sa contribui la ele.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Bogdan, sunt din Galati si sunt posesorul unui Discovery 2, 2002, hidramat. Doresc ca prin intermediul acestui forum sa schimb pareri, sa ofer si sa gasesc solutii la problemele care apar acestui tip de masina.

Link spre comentariu

Salut!

Sunt SKIJA (nicolae iosif). Imi petrec timpul in Buzau si Bucuresti. Sunt proaspat posesor de Vitara '93, 1.6, 8v, cabrio, neagra. Masina a fost cumparata pentru plecari cu cortul (sotia+fetita). Imi dau seama ca ar fi trebuit sa cumpar una in 5 usi, dar asta e alta discutie.

Sper sa invat chestii utile de pe forum. Alea cu intaratatul sa ies in fiecare weekend prin munti nu stiu daca le bag la chestii utile :P

Bafta si sper sa ne vedem pe coclaurii patriei!

Link spre comentariu

Salut!

Sunt SKIJA

Bine ai venit si pe aici!:h5

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Saluare,

Ma numesc Robert, nu am masina 4x4, dar sunt enduro-tourist cu o motocicleta transalp, ma intereseaza pe viitor sa achizionez un offroader pentru touring/plimbari, dar probabil si daily driver.

Numai bine !

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Sunt Cristi,am 21 ani,sunt din judetul Mehedinti.Ma alatur dumneavoastra pentru diverse curiozitati legate de masini 4x4.Nu posed 4x4 (nu inca...) Sa auzim de bine! :wink:

Link spre comentariu

Salutare tuturor iubitorilor de 4X4, celor inscrisi pe forum si celor interesati de tot ce inseamna acest fenomen!

Sunt Altafinii din Vernesti, judetul Buzau. Am reusit cu ceva timp in urma sa ma inscriu aici, incercand sa aflu informatii utile despre masinile 4X4 cu ideea de a achizitiona un autoturism care sa imi satisfaca mai multe cerinte (pentru calatorii impreuna cu familia, iesiri si expeditii reusite, concedii frumoase). Dupa mai multe incercari si cautari am luat decizia de a achizitiona un Land Rover Discovery II din 2004. De acum inainte voi trece la studierea in amanunt a forumului pentru a cauta si afla informatii folositoare despre tot ce inseamna 4X4 in general si Land Rover Discovery in special!

Salutari din Buzau si numai bine tuturor celor de aici!

Cu respect,

Altafinii

NOROCUL TINE CU CEI PUTERNICI!

Discovery 2 TD5 2003, transmisie manuala

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Robert si sunt pasionat de excursii off-road de cand ma stiu chiar daca nu prea am avut ocazii,urmand ca anul acesta sa intru in randurile voastre cu un L200 pentru ca mi s-a parut cea mai potrivita alegere pentru plimbari de genul Alaska Off-Road Warriors.

Cu stima!

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Doru Ma chinui sa repar o frontera A din 1996 si caut ceva piese exotice

Sper ca saptamana asta sa ies cu ea perfect functionala dupa 2000 Eur bagati in masinuta.

Am luat-o doar pentru Vanatoare si sper sa isi faca treaba.

Merci

Link spre comentariu

Salut

Salut membrii acestui site,am si eu o masina Suzuki Samurai la care am facut cam tot ce tinea de mecanica si caroserie, m-ar interesa sa discut cu toti cei care au avut sau au probleme mecanice cu aceste masini sau altele.O zi buna tuturor.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare