Gameness Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Cristian, proaspat detinator de Feroza. Sunt la prima masina 4x4, sper sa invat repede, deoarece sunt familiarizat cu mecanica.Inca sunt la stadiul in care imagazinez multa informatie despre acest model si imi place din ce in ce mai mult. Masina achizitionata a apartinut unui coleg de forum, acum e pe maini bune si se va bucura de intretinere exemplara :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
noro Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Noro, locuiesc in Essen , Germania, si de cateva luni sunt posesorul unui Freelander 1 facelift,model 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragosdorin Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut administratorilor, salut membrilor! Mă numesc Dragos Rosu, din Tg-Jiu, nou posesor de pajero pinin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Naca, 34 de ani, folosesc o Vitara, locuiesc in Bucuresti si sunt pasionat de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut administratorilor, salut membrilor! Mă numesc Dragos Rosu, din Tg-Jiu, nou posesor de pajero pinin. Bine ai venit in :cl si in randul posesorilor de Pinin. Poti sa-ti deschizi un topic de prezentare a jucariei in zona dedicata Mitsubishi Pajero Pinin, sa atasezi ceva foto, sa pui intrebari daca ai si sa-l urmarim si noi cum va "creste" :wink: :be Editat August 23, 2015 de plummer ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
datui Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Victor proaspat posesor de Samurai:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RazvanV Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Prezentarea membrilor Salut. Razvan ma numesc si am putina experienta in off road. Deocamdata invat si sunt atent la discutiile de pe acest forum. Nu stiu inca daca off road-ul este o pasiune sau numai o experienta noua pentru mine. Vom vedea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fri Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve!!!! Ma numesc Marian Racovita sunt din Galati si posed un Land Cruiser 95 din 2000 in stare originala. Consider ca inginerii japonezi au facut o treaba buna cu aceasta masina si vreau sa o stric eu cu tot felul de modificari. DAR..... nu se stie niciodata. Felicit organizatorii si administratorii acestui forum pentru treaba bine facuta iar pentru toti membrii un salut.:hi Oamenii buni merg in rai.Cei cu Toyota merg peste tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stoicescu Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc Andrei si am o mazda B2500 din 2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexenescu Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Alex, sunt pasionat de off-road atat pe 4 roti cat si pe 2 , am de 2 ani un Suzuki Samurai din '89 1.3 carb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdcristian Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Darius Halmagean ma numesc si tocmai ce am devenit posesorul unei rusoaice: "Babusca". O Niva din 2008. Poze in curand!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BRUNOO Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut pe toata lumea Ispas Mihai sunt din Bucuresti am un pajero MK2 2,5d din 97 nu fac OFF ROAD dar mi ar place sa pot face .Deocamdata ma bucur pe camp cand merg cu stupii in pastoral dar sper sa gasesc un baiat care se pricepe si vrea sa ma ajute cu mecanica si cu mici transformari 0760154360 Editat August 29, 2015 de BRUNOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blankaman Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut , ma numesc ionut an un suzuki sj 413 , sunt la poiana horea ..... Editat August 29, 2015 de teddybear Reclama nepermisa de regulament Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ign Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Salut Sunt Adi si tocmai ce am achizitionat un l200 din 2001 2.5 tdi , sper sa gasesc aici tot ajutorul necesar . Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diantus Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 jeep wrangler yj Salut . Sunt Bogdan si am un Jeep Wrangler yj cu care ma joc pe nisip la plaja Vadu..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodynschi Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Scuze daca nu e de domeniu dar ma confrunt cu o problema. Sunt student si am vrut sa fac si eu un ban pe timp de vara, am lucrat la un hotel timp de o luna jumate pe postul de ospatar mic dejun,fara carte de munca. Dupa o luna jumate obosind fizic si psihic,traumatizat de comportamentul infect pe care il are asupra angajatilor, m-am dus a 4 oara sa o intreb de contract si am primit exact acelasi raspuns "Saptamana asta". Sunt constient ca este foarte greu sa imi mai recuperez banii tinand cont ca au trecut 20 de zile de la plecarea mea de la acel hotel. Problema este ca eu nu pot sa trec cu vederea chestiile pe care le facea(Ma tinea zi de zi in jur de 13,14 ore cu pretextul ca eu nu fac cum trebuie treaba,chestia era ca eu nu eram doar pe postul ospatar cum ar fi trebuit,eram si Barman,Majordom,Baiat la vase,Spalam si pe jos. In 8 ore cat aveam eu programul nici un om normal,anormal nu putea sa termine toata treaba. Am ajuns la concluzia ca in Romania daca esti bun esti luat de prost,daca esti harnic esti luat de sclav si as vrea sa le vad ceva acestor oameni infecti pe cai legale. Precizez ca suportam toate batjocurile pt ca erau destui de multi bani la mijloc si nu vroiam sa ma gandesc ca am muncit degeaba, dar... am luat o mare teapa. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icesun Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Sorin - Conduc un Mitsubishi Pajero Sport V6 3.0 (2000) de cativa ani. Inca nu m-am aventurat foarte mult in offroad. Sunt aici sa inteleg lumea 4x4, trasee / harti, sa cunosc pasionati si sa vad cum imi pot upgrada bolidul pentru experiente faine. Cheers! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rusalin Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Rusalin Muresan, din Peciu Nou jud. Timis. Sunt inginer topograf si pasionat de fotografie, drept pentru care am achizitionat un Suzuki Samurai 1.3 injectie, fabricatie `91, masinuta cu care am inceput sa fac mai savuroase iesirile in natura. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentin.stefan Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Valentin, am 32 ani, din Focsani si intentionez sa imi achizitionez intr-o luna, maxim doua, un Suzuki Jimny pentru iesiri in weekend. Vali S. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefantitu Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Stefan, sunt din Sibiu si am achizitionat de cateva zile un Daihatsu Feroza din 95' pentru iesiri in natura. Sper sa fie o alegere buna si imi doresc ca acest forum sa mă ajute cat de cat in cateva dileme pe care le am. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mate Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Slutare tuturor,ma numesc Matei ,sunt din Cluj-Napoca si sunt un proaspat detinator de Land Rover Freelander Td4 in 3usi , an fabricatie 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aberator Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Servus tuturor,ma numesc Eduard, sunt din Iasi si in curand voi fi posesor de Freelander TD4. Fingers crossed! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.G Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Gabriel si de 4 luni sunt posesor de L200 din 2003. Prezentarea "ofociala" am facut-o pe platforma noua care a fost schimbata iar putinele post-uri legate de masina au fost pierdute. Cu stima, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eucoco Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!!Ma numesc andrei!sunt din arges,initiat in offroad doar ca pasager:d m.am hotarat sa incep si ca sofer...masina..inca mai caut ..inca..o zi buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzi1616v Postat Septembrie 4, 2015 Partajează Postat Septembrie 4, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Fanica, sunt din Cluj-Napoca si sunt proaspat posesor de Suzuki Vitara 1.6 16v, an 94, 5 usi. Suzuki Vitara, LWB, 1.6 16v Suzuki Vitara SWB, 1.6 8v, A/C, Cruise Control, Metalic Actual: 1. Honda HR-V, 4WD, 105 CP, 2. Suzuki Samurai 1.3i, 1991, Rancho RS5000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate