Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut sunt Mihai , sunt din Bacau , am achiziționat de curând un cherokee liberty din dec 2003 cu motor de 2,8 l crd si am probleme cu mașina , as dorii sa- mi fac prieteni pe acest forum unde sunt oameni cu experiența 4x4 .

Editat de Mihai1982
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Dan Radu ma numesc, am 29 de ani si sunt inginer electric.

Inca nu am nicio masina 4x4 dar sambata cumpar o Lada Niva.

In garaj mai am o Lada 1500 atestata istoric, o Skoda 1000mb si o Skoda s100.

Daca ar trebui sa inchei cu o urare...nu stiu ce sa spun...mult noroi ?!

Radu

Editat de yo9hnf
Link spre comentariu

Salut!

Mircea Laslau ma numesc, 34 de ani , din bucuresti.

Sunt nou in pasiunea masinilor offroad si fan LR Defender.

Anul acesta mi-am cumparat un defender 110 si sper sa ma bucurel de el impreuna cu alti membrii ai acestei comunitati.

Va multumesc pestru sfaturil si informatiile gasite pe forum!image.jpg.c2ec532922dc64ca1dfb2a014be57884.jpgimage.thumb.jpg.40c7dd2d92595ac4ee78d6eba29f5359.jpg

Link spre comentariu

Salut.

Sunt Aurel Gorghiu din Adjud, detin un freelander TD4 2004 si de profesie sunt economist. Mi-au fost de un real folos discutiile de pe forum dintre membrii clubului, fapt pentru care aduc multumiri atat administratorului cit si membrilor.

Cu stima.

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Silviu.

Am 29 de ani.

Sunt atasat cu serviciul la Bucuresti.

Momentan nu detin masina off-road. Fac 7000 km/luna cu un Fluence.

Intr-un viitor (sper eu apropiat) intentionez sa intru in posesia unui Land Cruiser j70 (2.4 diesel hard top scurt) sau macar un Suzuki Samurai (1.9 diesel, hard top).

Mutumesc.

Link spre comentariu

Va salut,

Sunt Andrei, sunt din Botosani , am achizitionat un Jimny , a fost dragoste la prima vedere, urmeaza sa-l modific putin. Daca sunt si alti pasionati de off road din Botosani pe acest forum, rog sa ma contacteze prin MP sa o punem de ceva iesiri.

RESPECT!

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Va salut,

Sunt Andrei, sunt din Botosani , am achizitionat un Jimny , a fost dragoste la prima vedere, urmeaza sa-l modific putin. Daca sunt si alti pasionati de off road din Botosani pe acest forum, rog sa ma contacteze prin MP sa o punem de ceva iesiri.

RESPECT!

Bine ai venit !

Iti poti gasi concitadinii foarte usor :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=791637&viewfull=1#post791637

:h5

Link spre comentariu

Ma numesc Nicu am un samurai din 95, momentan este in servici, revizie punte fata, shimbat distributie, ulei filtre.

si vreau sa spun ca m-a ajutat foarte mult acest site sa imi gasesc piesele necesare reviziei, codurile mi-au fost de mare ajutor. Tnx

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare!

Sunt Octav din Galati.

Proaspat posesor al unui Land Rover Freelander TD4 din 2002

E primul SUV pe care-l detin.

Pentru fiecare dintre marcile de autoturisme detinute pana acum am fost inscris in forumurile dedicate fiindu-mi de folos in fiecare caz.

Cu siguranta imi va fi de folos si acest forum, mi-am dat seama rasfoindu-l.

Bine v-am gasit!

Link spre comentariu

Va salut. Sunt Bogdan, din Bistrita, am o vitara pe care urmează sa o transform intr-un mic monstru. Sper să gasesc idei noi si solutii la ideile mele cu ajutorul vostru. Multumesc ;)

Link spre comentariu

Salutare. Sunt Rares (TOMCAT), pasionat de off-road dar inca ne-posesor al unui astfel de bolid. Boala e mai veche dar abia anul acesta am reusit sa particip la 2 iesiri care m-au convins ca aventura e la ea acasa.

Sa auzim de bine!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare