Suzusam Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Sper sa ma ajute si pe mine cineva găsesc mașina mult visata care inca nu stiu ce marca trebuie sa fie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CMC Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Clauidiu din Timisoara si am un Opel Frontera 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anymax Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor ma numesc daniel un posesor de freelander si de vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fedor Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Liviu si am un Patrol Y61 2.8TD; sunt nou in "bransa" si sper sa gasim subiecte interesante de discutie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai1982 Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Mihai , sunt din Bacau , am achiziționat de curând un cherokee liberty din dec 2003 cu motor de 2,8 l crd si am probleme cu mașina , as dorii sa- mi fac prieteni pe acest forum unde sunt oameni cu experiența 4x4 . Editat Septembrie 10, 2015 de Mihai1982 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo9hnf Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Dan Radu ma numesc, am 29 de ani si sunt inginer electric. Inca nu am nicio masina 4x4 dar sambata cumpar o Lada Niva. In garaj mai am o Lada 1500 atestata istoric, o Skoda 1000mb si o Skoda s100. Daca ar trebui sa inchei cu o urare...nu stiu ce sa spun...mult noroi ?! Radu Editat Septembrie 11, 2015 de yo9hnf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MirceaL Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Mircea Laslau ma numesc, 34 de ani , din bucuresti. Sunt nou in pasiunea masinilor offroad si fan LR Defender. Anul acesta mi-am cumparat un defender 110 si sper sa ma bucurel de el impreuna cu alti membrii ai acestei comunitati. Va multumesc pestru sfaturil si informatiile gasite pe forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GAurel Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Aurel Gorghiu din Adjud, detin un freelander TD4 2004 si de profesie sunt economist. Mi-au fost de un real folos discutiile de pe forum dintre membrii clubului, fapt pentru care aduc multumiri atat administratorului cit si membrilor. Cu stima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cor73z Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Cristi, am 28 ani, cunosc toate variantele de Land Rover. bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dany_86 Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dany iubitor de Off road. Dețin o Masina tubulară Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiSt Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Mihai este numele meu, 29 ani, din Bucuresti. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silvestru Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Silviu. Am 29 de ani. Sunt atasat cu serviciul la Bucuresti. Momentan nu detin masina off-road. Fac 7000 km/luna cu un Fluence. Intr-un viitor (sper eu apropiat) intentionez sa intru in posesia unui Land Cruiser j70 (2.4 diesel hard top scurt) sau macar un Suzuki Samurai (1.9 diesel, hard top). Mutumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Septembrie 12, 2015 Partajează Postat Septembrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Sunt Andrei, sunt din Botosani , am achizitionat un Jimny , a fost dragoste la prima vedere, urmeaza sa-l modific putin. Daca sunt si alti pasionati de off road din Botosani pe acest forum, rog sa ma contacteze prin MP sa o punem de ceva iesiri. RESPECT! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 13, 2015 Partajează Postat Septembrie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, Sunt Andrei, sunt din Botosani , am achizitionat un Jimny , a fost dragoste la prima vedere, urmeaza sa-l modific putin. Daca sunt si alti pasionati de off road din Botosani pe acest forum, rog sa ma contacteze prin MP sa o punem de ceva iesiri. RESPECT! Bine ai venit ! Iti poti gasi concitadinii foarte usor : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=791637&viewfull=1#post791637 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Samnicu Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 (editat) Ma numesc Nicu am un samurai din 95, momentan este in servici, revizie punte fata, shimbat distributie, ulei filtre. si vreau sa spun ca m-a ajutat foarte mult acest site sa imi gasesc piesele necesare reviziei, codurile mi-au fost de mare ajutor. Tnx Editat Septembrie 14, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Free 4 ever Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Octav din Galati. Proaspat posesor al unui Land Rover Freelander TD4 din 2002 E primul SUV pe care-l detin. Pentru fiecare dintre marcile de autoturisme detinute pana acum am fost inscris in forumurile dedicate fiindu-mi de folos in fiecare caz. Cu siguranta imi va fi de folos si acest forum, mi-am dat seama rasfoindu-l. Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costantin Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt George, locuiesc in Brasov si de ceva timp detin o vitara motor 2 litri, fabricatie 98. I-am adus ceva imbunatatiri, gen cauciucuri, troliu, chit suspensie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robotboy Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt proaspat posesor de Freelander 2.0 TD 4 din 2001. Am renuntat la batrana dacie si am trecut la 4x4. Sper sa nu fi gresit...:wink: Frelelander 2.0 TD4 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zozeboze Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt Tudor Jeep 4.0 "Gekko" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdanwri Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Sunt Bogdan, din Bistrita, am o vitara pe care urmează sa o transform intr-un mic monstru. Sper să gasesc idei noi si solutii la ideile mele cu ajutorul vostru. Multumesc ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_ngrk Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Nu mi merg luminile Salut, am un VW touareg 2.5 diesel, iar de 2 zile nu mi mai merge faza scurta. Am verificat becurile,mufele.... ma puteti ajuta? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cnecula Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Cristian .... Am un rav4 si un jimny pe care intentionez sa-l off-roadez rasfoind sfaturile voastre :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barbunul Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua,ma numesc Adrian,sunt din Constanta si detin un Vitara 1.6 8v din 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOMCAT Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Rares (TOMCAT), pasionat de off-road dar inca ne-posesor al unui astfel de bolid. Boala e mai veche dar abia anul acesta am reusit sa particip la 2 iesiri care m-au convins ca aventura e la ea acasa. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unkas Postat Septembrie 18, 2015 Partajează Postat Septembrie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Robert, sunt din Cluj-Napoca. De 2 luni sunt stapanul unei Daihatsu Feroza din 1997 :D prima masina off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate