blumango Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Ma numesc Natalia, posesoare de Nissan Patrol 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vodafonul Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Vodafonul Land Rover Discovery 3 2008 Va salut Posed un Discovery 3 2700 cmc din 2008, ma indrept catre 300.000 km. Discovery 3 SE 2008 400.000 km la bord :wink: As vrea sa il schimb cu un D4 daca e cineva amator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pascale Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna.sunt Pascale.nu sunt offroader,desi mi-ar placea.sunt camionist.din asta deriva si faptul ca am intrat in forumul vostru.NU-MI PLAC MASINILE MICI,NU-MI PLACE SA MA MAI SIMT CA MA TRAG CU FUNDU' PE SOSEA.!!!!Am nevoie de informatii,am nevoie de ceva ajutor pt a-mi realiza un pic proiect.daca novicitatea mea deranjeaza,sesizati-ma.nu vreau sa ma simt penibil.tks. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Nene Vodafoane , ma bucur sa-ti vad ... scrisul ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexaA Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Alex, locuiesc in apropierea Bacaului si sunt in cautarea unui Jimny. Sa ne auzim cu bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanyX Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Daniel,si am un Freelander TD 4 din 2002,utilitară in acte,si cu mici semne ale trecerii anilor.Sper ca acest forum sa ma ajute in problemele pe care le voi avea cu aceasta masina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiduca Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt andrei si sunt noul proprietar al unui mitsubishi L200 din 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt ADI, rasfoiesc forumul de ceva ani si acum am devenit membru impreuna cu partenerul meu MITSU' Pajero 2.8 SWB. E primul meu 4x4, mergem impreuna la vanatoare si avem ceva lucruri de pus in rand :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Merghy86 Postat Octombrie 11, 2015 Partajează Postat Octombrie 11, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc robert si sunt proaspat posesor de suzuki grand vitara cu volan pe dreapta :grin: ma bucur ca ma pot afla printre voi si sper sa ajung si la un eveniment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, Ma numesc Vali si m-am imprietenit cu o Toyota 78 :) 3.0 automat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Martin Ursulescu Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma prezint, Martin Ursulescu am 46 de ani si ma intereseaza 4x4. Am posedat in trecut mai multe Jeepuri CJ5, Cj7 si un Grand Cherokee. Salutari din Geneva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian mk1 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Vrancea-' Panciu',sunt mai vechi printre voi dar mai nou pe forum. Am avut mai multe 4x4: vitara'samurai'frontera,pajero mk1, momentan am o toyota lj90 din 99,motor 3.0 diesel la care am cutia de transfer praf (cumpar cutie transfer). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luk10 Postat Octombrie 12, 2015 Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Buna ziua colegi Ma numesc Lucian, sunt noul posesor al unui Range Rover HSE 2004. In trecut am avut si un Land Rover Freelander de care am fost multumit, dar nu se compara cu Range-ul actual. O sa revin cu niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xorg Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Urziceni Ialomita Numele meu este Dan si dupa vreo 3 iesiri in offroad cu masinile unor prietenii am facut si eu un prim pas, ajungand astfel posesorul unui Jeep Grand Cherokee WJ din 2000 cu motor de 4 litrii benzina. Nu stiu daca este cea mai potrivita masina pentru acest hobby dar banuiesc ca nu va fi nici ultima, mai ales daca hobbyul asta se va lipi de mine in aceias masura precum aeromodelismul sau radioamatorismul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Veteranul Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Multe salutari de la Buzau , Ionut ma cheama fost posesor de JEEP WRANGLER YJ si proaspat posesor de Mitsubishi Pajero Sport 2006 2,5 TDI usor modficat cat sa nu ramana niciodata suspendat :D .. Cu stima ! :cl Editat Octombrie 13, 2015 de Veteranul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FNA Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Costi si am o Toyota Hilux din 1989. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rix Postat Octombrie 15, 2015 Partajează Postat Octombrie 15, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Aurelian si sunt din Bucuresti. Cat despre masina.... inca o caut. Oscilez intre Lada Niva, Mazda B2500 si VW Transporter Syncro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex190386 Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sun Alex Muresan. sunt proaspatul proprietar al unui Opel Frontera 2.0i. tocmai ce i-am reconditionat motorul de la 0. Off-road-ul este un hobby mai vechi de-al meu si ma bucur foarte mult ca am gasit aceasta jucarie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catzus Postat Octombrie 16, 2015 Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Catzus din Ploiesti, posesor de Jimny 1,3i din Martie 2015. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SoulAssassin Postat Octombrie 17, 2015 Partajează Postat Octombrie 17, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut din Baia Mare, posesor de Jimny aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
captainbobo Postat Octombrie 18, 2015 Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Bobo Miclaus din Sinaia. Majoritatea timpului mi-o petrec pe mare ca si comandant de nava comerciala, iar restul, intentionez sa mi-o petrec in padure alaturi de voi. Am achizitionat un Patrol 3.0di Y61 (lung) din 2000, care va fi modificat curand. Acum plec in padure sa fac cunostinta cu utilajul meu. Cam asta-i... Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian80 Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Sunt din Arad (Chisineu-Cris) si proaspat posesor de Mitsubishi L200 din 2004, model American Sport II. Imi place masina si sper sa ma placa si ea pe mine si sa ma duca cu bine peste tot. :) 2003 Mitsubishi L200 American Sport II Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
astefanel Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Stefan din Iasi - hyundai santa fe 2.2 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduvitalaru Postat Octombrie 19, 2015 Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Radu, 36 de ani, antreprenor, alba Iulia - orașul. Am un samurai sj413, model spaniol, în curs de preparare și intenționez să particip la cat mai multe întalniri și concursuri. Spor sa avem și să ne vedem cu bine. Mulțumesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adisan77ro Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine ai venit. Alba-Aiud, nu suntem prea departe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate