scirocco1 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Posesor nou de Vitara 1.6 VX din 1999 Salut, ma numesc Lucian Hudin si sunt pasionat de astronomie :) Tocmai am cumparat o Vitara 1.6 VX (16V) din 1999, MRL-uri manuale, adusa din Austria. Nu am apucat sa-i verific inca nimic. Aparent functioneaza tot ce are pe ea. Intentionez sa o folosesc doar ca hobby, de ajuns in zone montane mai putin accesibile. Editat Aprilie 19, 2016 de scirocco1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razbur Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Razvan, sunt din Bucuresti si in viitorul foarte apropiat probabil posesorul unui Patrol Y61 2001... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simpexlogistic Postat Aprilie 20, 2016 Partajează Postat Aprilie 20, 2016 Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Marius si detin Navara d22 din 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktormane Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, In sfarsit am gasit locul unde pot posta primul mesaj, ca sa ma lase sa postez si in alta parte. Un mic sfat adminilor, va rog includeti aceasta informatie in e-mail-ul de Bun Venit al forumului pentru ca am stat 20 de min incercand sa postez... In schimb, bine v-am gasit tuturor. Ma numesc Daniel si sunt interesat sa cumpar un 4x4 si am nevoie de sfaturi. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, In sfarsit am gasit locul unde pot posta primul mesaj, ca sa ma lase sa postez si in alta parte. Un mic sfat adminilor, va rog includeti aceasta informatie in e-mail-ul de Bun Venit al forumului pentru ca am stat 20 de min incercand sa postez... In schimb, bine v-am gasit tuturor. Ma numesc Daniel si sunt interesat sa cumpar un 4x4 si am nevoie de sfaturi. :) Informatia la care te referi este inclusa in Regulamentul forumului, pe care (se presupune), ca l-ai citit si esti de acord cu el. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calinjack Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt calinjack, si am devenit membru al acestui forum in speranta ca voi fi ajutat cu sfaturi in privinta achizitionarii unui 4x4 precum si sfaturi ulterioare. O zi faina tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 21, 2016 Partajează Postat Aprilie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, In sfarsit am gasit locul unde pot posta primul mesaj, ca sa ma lase sa postez si in alta parte. Un mic sfat adminilor, va rog includeti aceasta informatie in e-mail-ul de Bun Venit al forumului pentru ca am stat 20 de min incercand sa postez... In schimb, bine v-am gasit tuturor. Ma numesc Daniel si sunt interesat sa cumpar un 4x4 si am nevoie de sfaturi. :) Cele 20 min (desi, 20 min e foarte mult....) ar fi fost mai bine sa le aloci citirii Regulamentului..... Bine ai venit ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian86 Postat Aprilie 23, 2016 Partajează Postat Aprilie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Ma numesc Cristi si sunt un pasionat al masinilor 4x4 .Caut in special documentare ptr urmatorul meu proiect ce sper sa il pot incepe de curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Axiom Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt nou pe aici. nu prea le am cu condusul off-road, dar imi place sa ma uit la altii cum o fac. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mospilan Postat Aprilie 25, 2016 Partajează Postat Aprilie 25, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Marius am 17 ani si am intrat in acest forum pentru a afla modificari posibile facute unei masini pentru off road. Asta pentru ca pe viiitor as vrea sa imi prepar un Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Crinu Andanut Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor de la un vechi pasionat de offroad, care din pacate si-a uitat datele de login pe acest forum, fiind nevoit sa refaca integral drumul reinregistrarii. No problem, e doar inca o ocazie sa tinem aproape ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PaulPAW Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, user nou, vizitator vechi, posesor nou de 4x4, fan vechi de 4x4. Ma numesc Paul, 41 ani, Bucuresti, iubitor de tot ce are roti, nu obligatoriu cu motor. acum, la maturitate deplina cum se spune"cica" am lasat deoparte adrenalina si am decis sa profit de putin confort si sa explorez fascinanta Romanie. Nou posesor de Pajero mk3, 2001, LBW, 3.2 Di-D, 190k. Masina are mici probleme estetice, ea fiind exclusiv folosita de fostul proprietar pentru lunile noiembrie-februarie. in rest a stat. si asta din 2002, de cand este in Romania(fiind luata de noua din Italia). Sper sa nu fac probleme prin topicuri, raspunsuri, si sa ne vedem la munca :) 2 Wheels, 4 Wheels, ALL Wheels Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
culdaraul Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Raul si sunt nou pe forum. M-am inregistrat pentru a ma documenta in vederea achizitionarii unui autovehicul 4x4. Detin ca masina de oras un Fiat GP din 2008 si vreau sa "evadez" in weekend-uri prin muntii de pe langa orasul meu, Cugir. Sunt incepator in ale 4x4-ului, asa ca am multe de invatat. Ne vedem pe forum :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobby_dw Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!! Sunt Bobby, Bucuresti, patrol y61 2002 LWB cu zd30 Di 236000km, lift kit ironman 5cm si 33'' a/t. complet lipsit de experienta off road dar sper prin vara sa il scot un pic de pe asfalt. Ma bucur sa ma alatur forumului si sper sa ne vedem la ture offroad in viitor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leonard.c Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Leo C-tinescu si din pacate ...am ramas fara masina...doresc sa ma inregistrez pe forumul CLUB 4X4 pt a putea accesa sectiunea Juridic. Pe scurt...am dat masina unei cunostinte in schimbul unei sume de bani, iar acum nu mai reusesc sa o recuperez.... Dupa parerea mea este...FURT...iar politia RO nu pare interesata sa ma ajute. Incerc sa iau legatura cu un avocat deoarece am inteles ca asta ar fi solutia.... Va multumesc anticipat in speranta ca voi fi acceptat ca membru astfel incat sa reusesc sa postez in cadrul forumului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMC... Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Numele meu este Dragos, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Land Rover Discovery 3, din 2007. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 26, 2016 Partajează Postat Aprilie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor de la un vechi pasionat de offroad, care din pacate si-a uitat datele de login pe acest forum, fiind nevoit sa refaca integral drumul reinregistrarii. No problem, e doar inca o ocazie sa tinem aproape ! Userul exista, este activ, nu trebuie decat resetata parola! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gog george Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt George, sunt din Bucuresti si in viitorul foarte apropiat probabil posesorul unui Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cain Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Cristi sunt si ma gandesc sa imi iau un 4x4 veritabil. Un Landcruiser 1999 :) si trebuie sa am un post de riguare. Bafta tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.matei Postat Aprilie 28, 2016 Partajează Postat Aprilie 28, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Dragos Matei, am 20 de ani, sunt din Targu Mures si sunt in anul 1 la universitate, profilul tehnologia constructiilor de masini. Nu detin un 4x4, am un vw polo 2001, dar vreau sa imi cumpar unul cat de curand. Sunt pasionat de fotografie, aero/automodelism, drumetii si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bluetec1 Postat Aprilie 30, 2016 Partajează Postat Aprilie 30, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Horatiu din Satu Mare. De curand detin un Pajero 2001 3.2 DI-D AT SWB, pe care l-am luat pentru a merge la sfarsit de saptamana in natura pe drumuri inaccesibile turismelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delta Postat Mai 1, 2016 Partajează Postat Mai 1, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.ma numesc Nistor Ion,sunt din Horezu jud.Valcea..detin un nissan patrol 2.8 ..:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin_2016 Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Florin si sunt posesorul unui Daihatsu Feroza 1993(Hard Top) O zi buna tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satmovi Postat Mai 3, 2016 Partajează Postat Mai 3, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Ovidiu din Cluj si detin de mai putin de un an o vitara cu care deja m-am distrat peste asteptari. Am luat-o stock iar acum am pe ea blocant spate, cauciucuri de 31 si cele aferente :) Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Thor66 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, ma numesc Dan, din Bucuresti, sunt un proaspat posesor al uni mic samurai cu singe spaniol in vene si care sigur va deveni masina mea de suflet. Ma bucur mult sa fiu alaturi de voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate