Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Seara buna tuturor!

Sunt Ionut, din Basov, iar de la mijlocul saptamanii si posesor de Daihatsu Feroza.

Revin dupa ce receptionez utilaju' :ang3

„Peste douăzeci de ani vei fi dezamăgit din cauza lucrurilor pe care nu le-ai făcut, nu din cauza celor pe care le-ai făcut.” Mark Twain
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Numele meu de scena este "H3LL" , in realitate ma numesc George.

Detin un Hyundai Santa Fe si un Opel Astra G. Sunt pasionat de masini si am de gand sa ma alatur acestui forum.

Toate bune !

Link spre comentariu

Ziua buna, posed un ARO 243 cu motorizare pe benzina (L25). Masina a fost cumparata la pret de deseu de la armata, a servit in cadrul unitatii de VM de la Vatra Dornei avand initial in dotare un goniometru ce deservea divizionul de obuziere munte. Pare o masina foarte solida, pe care te poti baza insa trebuie sa recunosc ca nu am iesit inca "pe creste" cu ea...Doresc sanatate tuturor posesorilor de auto 4x4 de pe acest forum. Numai bine!

DSC_0052.thumb.jpg.1488139a0e24ca39afd3f11e932071bc.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut sunt Nicolas.Fan Miitsubishi.Masina me a Pajero 2 Shogun 3000 V6 benzina/GpL.

Legat de off road prietenii mei mau blamat ptr aceasta masina.Intentionez sa il practic moderat.

Ecologisti :-).

O zi buna tuturor

Link spre comentariu

salut,

Sunt Bogdan din Bucuresti / Giurgiu :)

Posesor de Daihatsu Terios 98 de aprox. 3 luni, dar din motive de copil mic de tot, sta in curte si asteapta sa fie scos la plimbare :)

O zi buna tuturor!

Link spre comentariu

Va salut pe toti !

Sunt posesor de Suzuki x 90 restaurata si modificata offroad.

Daca aici e locul unde pot schimba expierente, impresii,sfaturi,stabili intalniri atunci: Bine v-am gasit!

Viata se compune din clipele pe care le tii minte nu din cele care au trecut.

generationx90.com

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea

Buna ziua.

Ma numesc Mares Sorin, am 41 ani si sunt din Bucuresti.

De curand am achizitionat un Nissan Patrol Y61 LWB, fabricatie 2007, chit suspensie +5 Ironman, cauciucuri BFG AT de 33'' (pana la toamna cand voi pune ceva MT-uri, dar nu stiu exact de care).

Ca hobby-uri ar fi vanatoarea, pescuitul si natura in general, dar de curand am inceput sa am ,,fluturi in stomac'' cand ma gandesc la off-road.

Deocamdata mai sunt ceva modificari de adus la masina (bara fata, troliu, snorkel, etc...) si apoi la namoale.

Cam atat pentru moment, poze in curand la sectiunea dedicata.

Va multumesc si...,,namoale bune'' colegii.

Link spre comentariu

Re: Salutare la toata lumea

Buna ziua.

Ma numesc Mares Sorin, am 41 ani si sunt din Bucuresti.

De curand am achizitionat un Nissan Patrol Y61 LWB, fabricatie 2007, chit suspensie +5 Ironman, cauciucuri BFG AT de 33'' (pana la toamna cand voi pune ceva MT-uri, dar nu stiu exact de care).

Ca hobby-uri ar fi vanatoarea, pescuitul si natura in general, dar de curand am inceput sa am ,,fluturi in stomac'' cand ma gandesc la off-road.

Deocamdata mai sunt ceva modificari de adus la masina (bara fata, troliu, snorkel, etc...) si apoi la namoale.

Cam atat pentru moment, poze in curand la sectiunea dedicata.

Va multumesc si...,,namoale bune'' colegii.

nu scapa omul de tine nicaieri :grin::grin:

hai bine ai venit

ps: de ims-ul ala nu zici nimic acum?:grin:

Link spre comentariu

salut, sunt cristi din ploiesti. Ca hobby-uri ar fi fieraria, pescuitul si natura in general. De curand am inceput sa fiu interesat de offroad. ma bucur sa va cunosc

Link spre comentariu

Bună ma numesc Muntean Bogdan și sunt proprietarul unui pajero 3.2 DID modelul scurt.Citesc forumul de mult dar exista o problema care am întâlnit-o recent și nu o găsesc nicăieri postata.Multumesc

Link spre comentariu

Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari ! Land Rover L322

Buna ziua!

Ma numesc Remus si sunt din Resita,

am mai fost membru acum vre-o 8 ani cind aveam un grand cheroke 3,7 dar dupa ce am vindut bestia nu am mai intrat (sa-mi fie rusine) si porobabil contul meu a fost dezactivat. Atunci ca si acum imi facusem cont pentru ca imi lipseau cunostintele despre principalele defecte ale respectivului model de masina. Acum am un Range Rover Vogue tot din 2008 si din cauza ca a stat pe dreapta am tot felul de probleme cu furtunaraie de aer si apa si alte fleacuri. Destul off, sa revin, sunt un iubitor de 4x4 in toata puterea cuvantului dar nu neaparat de mers pe dealuri cit pe asfalt. Am detinut deja 6 modele de 4x4 "de strada" si de cite ori am vrut sa-mi cumpar cite o jucarie bugetul mi-a amintit ca de fapt imi trebuie o masina cu care sa pot merge in concediu cu familia nu numai pe dealuri. Am sa-mi iau si o jucarie si gindul imi sta la Toyota Fj 2008 dar deocamdata am alte prioritati. Noul meu range (vechi) este o bijuterie de lux dar cam capricioasa si pina trec de toate aceste defecte marunte imi cam minca nervii. Motorul este fenomenal 3.6 v8, trage de rupe, suspensia pe aer zici ca-i covor fermecat , pozitia la volan nici nu am cuvinte sa o descriu.

Multumesc de primire , mai vorbim (scriem), cu stima, Remus

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Cornel Bucur si sunt din Cernavoda, CT. Sunt posesorul unui Range Rover Evoque TD4, model 2015.

Una din pasiunile mele este pescuitul si am achizitionat acest SUV pentru onroad si off road spre baltiile de pescuit.

Va multumesc pentru accept.

Link spre comentariu

Re:Topic de prezentare a membrilor

SAlut, aDI ma numesc, posesor de vitara Sidekick 95.

SAlut, aDI ma numesc, posesor de vitara Sidekick 95.

masina stock , cu odificari ulterioare Sl5cm ,flanse cardan, camberbolt

masina stock , cu odificari ulterioare Sl5cm ,flanse cardan, camberbolt

update: simex,telescoape EMU

update: simex,telescoape EMU

recent masina e intr-o ampla operatiune de tinichigerie,dupa mai multe excursii prin namoale si apa, a aparut rugina.

Editat de teddybear
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare