securu2002 Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Cristi, locuiesc in Anglia, am doua Land Roveru-ri unul Discovery 4, 3.0L, tdv6, anul 2010 si cel de-al doilea este un Range Rover Vogue 4, anul 2013, motor 4.4 diesel. Doresc sa va salut pe toti cei care vizitati acest forum si sa va multumesc pentru primire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusB1 Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Marius, sunt fericitul posesor al unui Samurai 2002, 80cp si weekend de weekend ma ratacesc cu el prin padurile din Brasov. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valceashop Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Marius si sunt proaspatul posesor al unui Freelander 2.0di din anul 2000. Ma bucur sa fac parte din :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delfynu Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor ma numesc walter si doar ce am cumparat un jeep G.C Limited 3.1 an 2000 defect :))) de maine incep cu reparatiile ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ticus Sebastian Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Ma numesc Sebastian , posed un suzuki vitara 1.6 16v modificat off-road . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mgafu Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Mihai ,sunt din Timisoara si sunt proaspatul posesor al unui Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircean Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Mircea sunt din Sibiu și sunt posesorul unei Feroase . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HotGaSoLine Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt proaspat posesor de Samurai, prima mea masina 4x4 si deja m-am indragostit...genial atelaj ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Line-x Catalin Postat Martie 8, 2017 Partajează Postat Martie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, pasionati ai off-road-ului! Numele meu este Catalin! Am avut placerea sa ies la cateva plimbari cu unii dintre voi si nu mi-a trebuit foarte mult sa prind "microbul"! Suntem in lucru cu a noastra masina de off-road, respectiv Toyota LandCruiser 73. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moccan Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Liviu si sunt proaspat posesor de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD (2004). Informatiile pe care le-am gasit in acest forum m-au ajutat foarte mult in decizia de a-mi achizitiona aceasta masina. Multumesc si pe masura ce voi intelege mai mult din aceasta masina voi incerca sa ajut si eu pe cei in nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
makaweyus Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Alexandru, proaspat posesor al unui Daihatsu Terios 2002 pe care l-am ales rasfoind acest forum. Masinuta am luat-o pentru excursii cu tematica fotografica in natura dar si pentru folosinta zilnica. Multumesc pentru informatii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodotohi Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Tohi, si cam de 2 luni vanez un Samurai sau un Jimny calumea. Printr-un coleg am ajuns la forumul :cl si WOW. Ati acumulat niste informatii aici.:grin: Am cam parcurs topicurile masinilor de 2x ca sa vad, daca o sa fac o alegere buna, dar cred ca sunt convins. Jimny sau un Samurai bun. :grin: O zi frumoasa tuturor! T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kyberion Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Alexandru, locuiesc in Bucuresti si dupa ce am participat la cateva iesiri cu un prieten m-a curentat si pe mine off-road-ul. Inca caut o masina potrivita. Daca o gasesc aici pe forum, de la un entuziast, e si mai bine :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
magpower Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Mihai, din Rm Valcea si sunt noul posesor al unui Land Rover Freelander TD4 din 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dily666 Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ...ma numesc Teo sunt din Bucuresti proaspat posesor Nissan Terrano II (R20)...momentan in lucru si modificari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vadim Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Vadim. Sunt din Chișinău și conduc un LR Freelande 2 din 2008 (152 cp), 2.2 Diesel. Sunt aici pentru a împărtăși experiențele pe care le întâmpin zi de zi - am și bune :). Salut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor chaw :P Ai pasit cu stangul, deci, ori ne respecti ori nu te mai retinem....:wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ankutza Postat Martie 11, 2017 Partajează Postat Martie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Ok scuze, eu sunt Ank si imi plac masinile si motoarele in general Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zombie Parts Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Andreas, sunt designer industrial, sudor si nu in ultimul rand pasionat de tot ce are 2 sau 4 roti si un motor. M-am inscris pe :cl pentru a cere sfaturi si pareri despre accesoriile pe care le dezvolt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris ti Postat Martie 12, 2017 Partajează Postat Martie 12, 2017 Nou in club. Salutare tuturor! Ma numesc Cristi, sunt proaspat posesor de Jimny 1.3, 1999, metal si....da recunosc sunt dependent de aer curat, adrenalina, vanatoare. Vreau sa incep niste mici modificari la masinuta si sper sa primesc sfaturi bune si sa ajut si eu daca pot si va fi nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusgh Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Marius ma numesc si sunt din Suceava. Proaspat posesor de Suzuki Samurai si avid de cunoastere :) Bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moccan Postat Martie 13, 2017 Partajează Postat Martie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Liviu si m-am inzestrat cu o Grand Vitara 2.0td din 2004. Respect pentru cei care-si impartasesc experientele si cunostintele pe acest forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan71ro Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dan si sunt posesorul unui Amarok nou 3.0l. Merg des cu el la pescuit pe marginea Dunarii (nisip, mlastini, drumuri de tara) si tractez o barca de ~700 kg. Sunt interesat sa imi pun un set de anvelope AT cu care sa merg si iarna. Rulez pe an intre 12-13 k km, 70% on road si 30% off. Pt dimensiunea 255/60/R18 am gasit Toyo open country AT plus sau Pirelli scorpion ATR insa sunt derutat ca pe siteul producatorilor sunt definite ca anvelope de vara iar la magazinele online sunt definite ba vara ba All Seasons. Ambele au marcajul M+S. Orice sfat legat de nedumerire este binevenit. Multumesc si plimbari placute! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Martie 14, 2017 Partajează Postat Martie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun gasit tuturor! Numele meu e Viorel, sunt din Rm. Valcea si ma alatur cu placere acestui forum al pasionatilor de masini de teren. Am avut mai multe masini de teren, iar de curand mi am achizitionat un Land Rover Discovery 2 se auto, Td5. (2000). Sunt incantat de masina si imi doresc sa impartasesc impresii cu alti membri care detin acest tip de masina si nu numai. Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Raducu87 Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, buna, eu sunt Raducu din Racari-Dambovita, de curand(aprox. 2 luni) sunt posesorul unui Jimny din 09.1999 sunt nou in segmentul asta si as vrea sa invat cat mai multe. o zi frumoasa tuturor, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate