Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut. Sunt Cristi, locuiesc in Anglia, am doua Land Roveru-ri unul Discovery 4, 3.0L, tdv6, anul 2010 si cel de-al doilea este un Range Rover Vogue 4, anul 2013, motor 4.4 diesel. Doresc sa va salut pe toti cei care vizitati acest forum si sa va multumesc pentru primire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, pasionati ai off-road-ului!

Numele meu este Catalin!

Am avut placerea sa ies la cateva plimbari cu unii dintre voi si nu mi-a trebuit foarte mult sa prind "microbul"!

Suntem in lucru cu a noastra masina de off-road, respectiv Toyota LandCruiser 73.

Link spre comentariu

Salut! Sunt Liviu si sunt proaspat posesor de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD (2004). Informatiile pe care le-am gasit in acest forum m-au ajutat foarte mult in decizia de a-mi achizitiona aceasta masina. Multumesc si pe masura ce voi intelege mai mult din aceasta masina voi incerca sa ajut si eu pe cei in nevoie.

Link spre comentariu

Buna,

Sunt Alexandru, proaspat posesor al unui Daihatsu Terios 2002 pe care l-am ales rasfoind acest forum.

Masinuta am luat-o pentru excursii cu tematica fotografica in natura dar si pentru folosinta zilnica.

Multumesc pentru informatii :)

Link spre comentariu

Salut,

ma numesc Tohi, si cam de 2 luni vanez un Samurai sau un Jimny calumea. Printr-un coleg am ajuns la forumul :cl si WOW. Ati acumulat niste informatii aici.:grin:

Am cam parcurs topicurile masinilor de 2x ca sa vad, daca o sa fac o alegere buna, dar cred ca sunt convins. Jimny sau un Samurai bun. :grin:

O zi frumoasa tuturor!

T

Link spre comentariu

Salut sunt Alexandru, locuiesc in Bucuresti si dupa ce am participat la cateva iesiri cu un prieten m-a curentat si pe mine off-road-ul. Inca caut o masina potrivita. Daca o gasesc aici pe forum, de la un entuziast, e si mai bine :).

Link spre comentariu

Salutare,

Numele meu este Vadim. Sunt din Chișinău și conduc un LR Freelande 2 din 2008 (152 cp), 2.2 Diesel. Sunt aici pentru a împărtăși experiențele pe care le întâmpin zi de zi - am și bune :).

Salut.

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Ma numesc Andreas, sunt designer industrial, sudor si nu in ultimul rand pasionat de tot ce are 2 sau 4 roti si un motor. M-am inscris pe :cl pentru a cere sfaturi si pareri despre accesoriile pe care le dezvolt.

Link spre comentariu

Nou in club.

Salutare tuturor! Ma numesc Cristi, sunt proaspat posesor de Jimny 1.3, 1999, metal si....da recunosc sunt dependent de aer curat, adrenalina, vanatoare. Vreau sa incep niste mici modificari la masinuta si sper sa primesc sfaturi bune si sa ajut si eu daca pot si va fi nevoie.

Link spre comentariu

Salut! Sunt Liviu si m-am inzestrat cu o Grand Vitara 2.0td din 2004. Respect pentru cei care-si impartasesc experientele si cunostintele pe acest forum!

Link spre comentariu

Salut, Sunt Dan si sunt posesorul unui Amarok nou 3.0l. Merg des cu el la pescuit pe marginea Dunarii (nisip, mlastini, drumuri de tara) si tractez o barca de ~700 kg. Sunt interesat sa imi pun un set de anvelope AT cu care sa merg si iarna. Rulez pe an intre 12-13 k km, 70% on road si 30% off. Pt dimensiunea 255/60/R18 am gasit Toyo open country AT plus sau Pirelli scorpion ATR insa sunt derutat ca pe siteul producatorilor sunt definite ca anvelope de vara iar la magazinele online sunt definite ba vara ba All Seasons. Ambele au marcajul M+S.

Orice sfat legat de nedumerire este binevenit. Multumesc si plimbari placute!

Link spre comentariu

Bun gasit tuturor!

Numele meu e Viorel, sunt din Rm. Valcea si ma alatur cu placere acestui forum al pasionatilor de masini de teren. Am avut mai multe masini de teren, iar de curand mi am achizitionat un Land Rover Discovery 2 se auto, Td5. (2000). Sunt incantat de masina si imi doresc sa impartasesc impresii cu alti membri care detin acest tip de masina si nu numai.

Stima!

Link spre comentariu

salut,

buna,

eu sunt Raducu din Racari-Dambovita, de curand(aprox. 2 luni) sunt posesorul unui Jimny din 09.1999

sunt nou in segmentul asta si as vrea sa invat cat mai multe.

o zi frumoasa tuturor,

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare