psychopony Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Cristian, si multumesc organizatorilor pentru onoarea de a deveni membru al acestui club. De regula nu citesc conditiile inainte sa bifez casuta cu pricina, desi e indicat, dar entuziasmul si dorinta de a fi corect m-au facut sa nu le trec cu vederea. Super tari (: Printre altele, un alt hobby pe care il am e golful, unde pe lagna regulile de baza sunt o multime de reguli nescrise care tin de educatie si bun simt. Deja ma simt in familie. Am un Polaris Scrambler 500, iar nu demult am decis sa caut, poate fi unul dintre voi, proprietarul viitorului meu Wragler YJ. Toate cele bune! Editat Ianuarie 5, 2017 de psychopony Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor De regula nu citesc conditiile inainte sa bifez casuta cu pricina, desi e indicat, dar entuziasmul si dorinta de a fi corect m-au facut sa nu le trec cu vederea. Super tari (: Printre altele, un alt hobby pe care il am e golful, unde pe lagna regulile de baza sunt o multime de reguli nescrise care tin de educatie si bun simt. Bun venit pe forum! Daca tot ai citit regulamentul, atunci trebuie sa il si respecti. Te rog sa iti completezi corect locatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
autoamati Postat Ianuarie 6, 2017 Partajează Postat Ianuarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Numele meu este Doru și am achizitionat recent o Toyota Land Cruiser J90. La mulți, mulți ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grinzy Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Vă salut! Mă numesc Bogdan,sunt din București ,am 37 ani,dețin un VW Amarok 2.0 bitdi 2011 sunt un admirator al forumului de ceva timp,am fost și la o intalnire (lacul vulturilor) și aștept următoarele întruniri cu interes pentru a ne putea cunoaște. :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arthurjakab Postat Ianuarie 7, 2017 Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Arthur am 32 de ani si un pic, sunt din Baia Mare, inca nu detin o masina 4x4 dar am de gand sa intru in randul vostru. Va felicit pentru acest forum este o adevarata enciclopedie. Va doresc numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mutu2911 Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara. Posesor de Fleelander 1.8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_serbanescu Postat Ianuarie 8, 2017 Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, Desi sunt membru pe forum din 2012, abia in 2014 am decis sa devin posesorul unui Duster 4x4 Benzina (in urma unui accident rutier destul de nasol in care am pierdut vechea masina) si abia acum am decis sa incep sa si postez si sa particip la evenimente organizate aici :) Acestea fiind spuse, sa ne vedem cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssprivat Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt un membru mai vechi al acestui forum, inca nu am un 4x4, dar am avut placerea sa merg ceva timp cu un rubicon si asa am ajuns pe aici.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R3ptile Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Numele meu este Orsi Csaba din Sfantu Gheorghe, Covasna. Sunt posesor de Hyundai Galloper SWB, 2.5, 1998, 88 CP. Masina am cumparat in luna martie 2016, pana acum (dupa 10 000 km) super super multumit! Am investit cate ceva in masina, dar cu detalii revin in topicul prezentarea masinii. Numai bine si la multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Venddetta Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt cosmin, mandru detinator al unui vitara jlx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ootudor Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Alex si abia de curand am descoperit ca as putea avea o pasiune pt off-road :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandru d Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut salut....nume de cod alexandru, arhitect de meserie ...si de doua saptamani am devenit jeepaholic, pe scurt am ajuns pe forum 4x4 din dorinta de gasi un wrangler frumos in care sa incep sa investesc multa munca si pasiune.... va multumesc pentru primirea intre randurile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Plugaru Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Marius, locuiesc in Ianca jud. Braila si am un Freelander 1. Nu ma pricep la masini dar promit ca invatz de la voi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sz.bela Postat Ianuarie 12, 2017 Partajează Postat Ianuarie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, si La Multi Ani tuturor. Ma numesc Bela si sant din or. Baraolt. Am doua masini Vitara, una deschisa cu doi udi, si una recent achizitinat cu patru usi. Sant pasiont vitara, si off road. Participam la concursuri de off road, cum ar fii Urban off road din Miercurea ciuc, concursuri organizat de cluburi din Batanii Mari, Covasna, Toplita, etc. "Where the road ends the fun begins 4x4". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lucia Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Lucia din Sibiu, cu toate ca momentan conduc masina prietenului - Suzuki samurai din 90 - sunt o fana off-road din 2012 incoace. Ma bucur de existenta acestui club si la cat mai multe iesiri cu cat mai mult noroi aruncat dintre crestele rotilor :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jhonnny Postat Ianuarie 13, 2017 Partajează Postat Ianuarie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ionut, 30 ani, oras Cluj Napoca, proaspat posesor de vitara lunga 1.6 16V din 94' si prima masina in categoria 4x4. Bucuros ca pot invata din experientele voastre si sper ca pe viitor sa pot ajuta la randul meu. Numai bine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Danut si la fel ca si userul de mai sus sunt medic veterinar si sunt in cautarea unui 4x4 necesar in meseria mea si pentru a ajunge usor la noua casa ce mi-am construit-o . Sper sa gasesc aici indrumarile profesioniste de care am nevoie. Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Danut si la fel ca si userul de mai sus sunt medic veterinar si sunt in cautarea unui 4x4 necesar in meseria mea si pentru a ajunge usor la noua casa ce mi-am construit-o . Sper sa gasesc aici indrumarile profesioniste de care am nevoie. Multumesc ! Salut. Alegerea unui 4x4 potrivit fiecaruia nu este cea mai simpla treaba dar este placuta. Exista masini cu probleme din orice marca ,depinde intretinerea pana la momentul achizitiei. Exista o categorie de detinatori care indragesc masinile si cheltuie pe ele mai mult decat e nevoie. Aceste masini se disting usor de celelalte prin multe indicii pe care un cunoscator le observa imediat.Una din asta trebuie sa iei in cazul cand nu iei una noua. Despre marca si model conteaza bugetul disponibil . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
h.stefan Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Stefan, am 23 de ani. Imi place sa ies destul de des de pe asfalt desi nu fac lucruri iesite din comun inca. M-am bucurat sa descopar un forum pe tema aceasta, prin care pot discuta cu oameni cu totul si cu totul deosebiti. Momentan ca masina de zi cu zi am un Mercedes e220 si pentru teren un Isuzu pick-up de prin '90, motor 2.3 benzina, dar intentionez sa imi iau o Niva. Respect si bafta la noroaie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata nic Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor! sunt catalin (36ani)din bucuresti(sect.5). din noiembrie am achizitionat o frumusete albastra in 3 usi, an1995, 1,6 - 8valve, pe care am montat gpl. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigibrbr Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut dragi iubitori ai vehiculelor 4x4 si va multumesc ca m-ati primit in comunitatea voastra. Ma numesc Gigi si de curand am luat decizia sa achizitionez un suv ptr oras. Deoarece nu am descoperit raspuns la intrebarile mele in topic uri am decis sa fac parte din aceasta comunitate virtuala si sa pun intrebari directe la care dupa cum vad sunt destui cunoscatori ce imi pot raspunde. Va urez un an minunat cu sanatate fara incidente si fara cheltuieli neprevazute ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
korncata Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Cata e numele, proaspat posesor de SUV - respectiv un Land Rover Freelander . Este prima masina de acest gen, am cumparat-o ca un fel de introducere in lumea masinilor 4x4 :). Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaibbm Postat Ianuarie 15, 2017 Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Mihai, in cautare de suv si ceva informatii, asa am ajuns la forum 4x4 Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FLO. Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea ! Ma numesc Florin, sunt din Cluj-Napoca si sunt posesorul unui Nissan Terrano II ! Ma bucur ca fac parte din acest forum foarte interesant si util pe care nu de mult timp l-am descoperit ! Sper sa ne intelegem cat de bine si sa ne ajutam reciproc cu sfaturi ! Va multumesc ! Editat Ianuarie 16, 2017 de FLO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan_d Postat Ianuarie 17, 2017 Partajează Postat Ianuarie 17, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toata lumea !!! M-am mutat la tara la mine si m-am facut fermier. Stau in inima muntilor in Apuseni si am nevoie de un 4x4. Am citit mult pe forum pentru ca nu am mai detinut 4x4 decat pentru vreo 2 saptamani si asta acum vreo 15 ani. Avand nevoie de ceva mai multe sfaturi incepand cu achizitia si continuand cu putina personalizare m-am inscris pe acest forum. Frumoasa pasiune am vazut la multi aici pe forum, sper sa am si eu ce impartasi cat de curand !!! S-auzim de bine :hi !!! Editat Ianuarie 17, 2017 de adryan_d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate