geo_b Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc George din Piatra Neamt, sunt artist plastic/fotograf si masina de umblat pe dealuri dupa peisaje cu care ma prezint este un Suzuki Vitara 1.6l 16v din '95, a.k.a "Motanul" care este prima mea masina capabila de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Serhat Postat Martie 15, 2017 Partajează Postat Martie 15, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Numele meu este Serhat Ismail , sunt din Medgidia , jud Constanta si sunt proaspat posesor de Suzuky Jimny. Sunt pasionat de fotografie , indeosebi de cea de natura, si de pescuit , iar Jimny-ul meu va servi acestor pasiuni. Sunt foarte incantat sa ma alatur acestei comunitati. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Numele meu este Marin. Ma bucur ca am descoperit aceasta comunitate minunata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vum Postat Martie 18, 2017 Partajează Postat Martie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Vum, am 37 de ani si sunt din Ilfov. In ultimii 6 ani de zile am avut sansa sa conduc urmatoarele masini: Mitsubishi Outlander, Toyota RAV4, Toyota Land Cruiser (2012), Volvo XC60. Toate bune. Ne vedem pe forum. Ma bucur ca v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a_yna Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună sa va fie inima :) Ma numesc Adina, am 26 de ani și de câteva zile a intrat un nou membru în familie, un Land rover freelander 1.8 benzina din 2005... Mașina a fost adusa din UK, a avut volan pe dreapta , a fost schimbat și înmatriculată pentru vânzare. Evident probleme grave nu are însă se mai aud niște zgomote ciudate mai ales la gropi ( în stanga-fata) și când iau maxim dreapta de volan se aude urat... Precizez faptul ca înainte sa o iau pe asta, văzusem una din 2002 cu piele și oglinzi rabatabile și comenzi de volan și avea tot ce vrei și nu vrei și ma așteptăm și asta sa aibă la fel însă nu a fost asa, e destul de simpla în dotări ( nu are nici măcar computer de bord ceea ce m-ar fi ajutat la consum și sa aflu alte detalii) Butoanele de la geamuri au rămas la scaunul din dreapta și am văzut diferite discuții pe forum în care am descoperit ca sunt probleme comune, ce pot fi rezolvate. Am văzut și iubitori de freelander și multi utilizatori care se pricep la mecanica și la partea electrica ceea ce m-a bucurat. Sper totuși ca atunci când voi avea nevoie de ajutor sau informații, sa le aflu de la voi. Mulțumesc și sa le stăpâniți sănătoși, fără incidente și fără probleme mecanice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nchivi Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Eu sunt Chivu iar ea este un Jimny fabricat in 2011, achiziționat pentru plimbări in București dar si spre munte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AGI Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt ADI din Suceava. Sunt proaspat posesor de LR Freelander din 2004, volan pe partea "right sight" :) Sunt pasionat de natura, bicicleta, foto si munte iar masina sper sa imi fie utila in aceste iesiri. Nu est o mașina de off road veritabila dar am ramas placut impresionat de prestati in teren accidentat. Am mai condus pt putin timp Mitsu Pajero Sport. Pe aceasta cale , le multumesc colegilor de pe forum. Am urmarit cu atentie unele recomndari (chiar inainte de a avea cont), asa ca, inca de la achizitie, am reconditionat VCU, am schimbat rulmentii de la cardan si cateva bucse. Totodaa am pus 4 anvelope Continental Cross LX identice (masina a venit cu anvelope diferite :( . Editat Martie 20, 2017 de AGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MZA Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este Zoltan. Am ajuns pe acest site in timp ce cautam o Toyota KZJ 73. Momentan am un Daihatsu Feroza pe care il folosesc la vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LLR4x4 Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! M-a prins "flama" offroad-ului de curand si abia astept sa aflu mai multe de pe acest forum si sa impartasesc esxeriente cu ceilalti colegi! Toate bune!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mauro Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Mă numesc Pătru Marius și dețin un e46 din 2005 ! O zi frumoasă tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rozero Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Anton, dependent de off road, outdoor si explorare, locuiesc in Oman, iar in scopul satisfacerii depenndentei folosesc un Nissan Pathfinder in deserturile din Oman si un Nissan Navara in muntii Romaniei. Sper ca intr-o zi sa iau parte la intalnirile off road-er-ilor din Romania. Multumesc pentru accept! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolas.sb Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Sebastian si sunt din Sibiu. Pe moment nu am o masina off-road dar sunt in cautare. Salut toti pasionatii de off-road si iubitorii de natura! |lllllll| See you on the trails of nature. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibulete Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc George, sunt din Onesti si am un Santa Fe 4x4 si doresc sa-l exploatez cat mai corect si asa sper sa evit problemele tehnice. O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DANTD4S Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, Ma numesc Dan, locuiesc in Bucuresti si sunt proaspatul posesor al unul Freelander 2 TD4 S, 160CP. Anul nasterii: 2007 Experienta: 106.000 km Ce pot sa va spun pana in acest moment? ...avem deja o relatie extreme de stransa, numele ei este The ONE :) ...incantat de cum si ce livreaza cei 160 de CP. Va tin la current cu evolutia relatiei dintre noi :) O zi buna tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverta Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutam! Ma numesc Ovidiu din Bucuresti si va citesc de multa vreme... Sunt pasionat de 4x4 si intentionez sa-mi cumpar un Freelander. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxs Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Caut sa achizitionez un Suzuk Vitara 1.6 8V. Orice sugestie/sfat este bine-venit. Seeyaa@! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduIonut Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Ionut, am 21 de ani, mezin printre voi as putea spune, dar cu ceva in experienta in off-road. Inca de la 16 ani am inceput sa iau padurile la colindat cu masina, inceput pe un papuc 1.9D 4x4, samurai 1.3 din '91, apoi pajero 2,5D scurt din '95, tata fiind padurar e lesne de inteles :grin: Pasionat si de mecanica si avand un prieten cu atelier acasa, am fost mereu pe langa el si am furat cate putin din meserie Multumesc pentru accept si sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvancj87 Postat Martie 26, 2017 Partajează Postat Martie 26, 2017 Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Razvan,sunt din Cluj,am 30 de ani, iar in viitorul apropiat voi avea o masinuta de offroad(pasionat de offroad). Va multumesc pentru ca m-ati acceptat pe forum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
steaua86 Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ionut din Bucuresti. Sunt pasionat de off-road si detin un Pajero 3.2 DI-D scurt. Salut toti membri club4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vyral Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Ma numesc Razvan sunt din Făgăraș, posed un samurai din 86 cu care vreau sa merg prin păduri munți etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian Munteanu Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sint Adriam din Bucuresti, posesor de Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rumpelstilskin Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ionut, 36 ani din Oravița, Caras-Severin. După o relație de 6 luni cu un Pinin SWB, am trecut la fratele mai mare, Pajero mk3, de 2.5, 85kw. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceamrr Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Ma numesc Mircea si am un Land Rover Freelander din 2004, TD4. Ma bucur ca am gasit acest site, deoarece am posibilitatea sa aflu lucruri noi legate de masina mea. Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lunetistul1976 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Numele meu este Bogdan,sunt din Calarasi si de curand sunt fericitul posesor al unui Mitsubishi Outlander din 2007...Sunt efectiv indragostit de aceasta masinuta,poate si datorita faptului ca este prima masina 4*4 pe care o posed...Ma bucur sa ca m-ati acceptat in acest club si sper sa auzim numai de bine...Drumuri usoare si fara probleme tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alm74 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Florin , din Bacau masina Toyota LC 120 / 2007 , AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate