Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna seara. Ma numesc Emanuel si sunt nefericitul posesor al unui freelander 1.8 benzina fabricatie 2000. Incerc sa o scot la capat cu el dar nu reusesc...va rog poate ma ajutati voi pt ca eu nu mai stiu ce sa mai fac. Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul trecut am cumparat un freelander 1.8 benzina si ca tot omul care isi cumpara o noua masina si nu stie nimic despre ea i-am facut o revizie care a inclus (schimbat distributie +pompa de apa,rectificat chiuloasa si schimbat garnitura de chiuloasa,schimbat termostat,schimbat ulei+filtre) cu toate astea masinuta mea nu da un gram de caldura si imi scuipa toata apa afara...am incercat si fara tetmostat si aceeasi poveste....spuneti-mi voi ce e de facut ca nu mai stiu..?.

Link spre comentariu

Buna seara

Ma numesc Dumitru sant din constanta

Am un freelander 1 2,5l benzina si gaz din 2002 si ma gandesc sa-l schimb cu un freelander 2 diesel de 2,2l. Dar pentru freelander 1 am o gramada de piese cumparate si nu stiu ce sa fac cu ele. Pentru masina am primit 2000 euro sa o dau dar nu am cumparat inca nimic si nu sUnt hotarat. Am cumparat o rulota si as vrea un diesel pentru ea.

Editat de Astral
SUNT.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Ionut Catalin sunt din Bucuresti si detin un Land Rover Freelander TD4 FL. Nu sunt foarte pasionat de Off-Road, doar de nevoie :grin: pescuiesc des pe Dunare si padurile Dunarii sunt pline de surprize.

Link spre comentariu

Nume: Marius Boitor

Masina-zi de zi: Suzuki Grand Vitara 1.9TDCI din 2006

Masina weekend: Jeep Cherokee xj 2.5TD (VM) din 2001

Masina istorica: IMS motror FIAT an de fabricatie necunoscut in familie de 50 ani, inca functional

Ocupatie: inginer mecanic proiectare

Hoby: fotografie , drumetie, auto

Nascut cu sindrom 4x4 , tratament "foo-road" de la 15 ani, internat 4 ani la Auto Baia Sprie

Implicat in evenimentele sportive (auto) din zona de nord a Romaniei de peste 15 ani

Vreau sa gasim impreuna solutii la problemele noastre (tehnice).

Link spre comentariu

Va salut... posed un Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis 2010... as vrea sa cunosc unghiurile de atac, de degajare si, mai ales, de inclinare laterala a acestei masini... multumesc pentru ajutor...

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Calin din Craiova si sunt pasionat de off road: am inceput cu un ATV Can Am Outlander 800, am trecut la Outlander 1000, acum am un side by side Can Am Maverick 1000 si ma gandesc sa il schimb, sa trec la un Jeep Wrangler Rubicon. Sunt convins ca acest forum ma va ajuta cu multe lucruri utile pentru aceasta pasiune.

Link spre comentariu

Buna ziua , ma numesc Adrian si am achizitionat de curand un Feroza din 92 , sunt incepator in Off-road.Am incercat sa cuplez 4x4 , in masina respectiv in bord afiseaza ca este cuplat, efectiv afara trage doar spatele. Am hub automatic la masina, as aprecia orice ajutor cu referire la problema aparuta. Multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salut !

Sunt Mihai membru nou din Oradea, am un Suzuki Grand Vitara din 1999, benzina 1600 cm, incepator ca off-roader, am descoperit club 4x4 Ro si arta off-roadului, sper sa avem o viata lunga impreuna. Va multumesc !

Link spre comentariu

salut.

ma numesc Vitalie si sint posesor a unui Patrol Y60 RD28TD de scurt timp.

sint din Moldova si sint pasionat de off-road.

sint convins ca acest forum ma va ajuta sa-mi dezvolt cunostintele in acest domeniu. mersi mult.

Link spre comentariu

Salut,

Eu sunt Alex, din Cluj. Recent am cumparat o Vitara pentru a putea merge pe cat mai multe drumuri rele din Apuseni. Imi place natura pe jos, cu bicicleta dar si cu masina, evident.

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Alin, sunt din Iasi si sunt posesor al unui Jeep Patriot 4x4, 2.0 CRD 140cp.

E prima masina 4x4 pe care o detin, sunt incantat de ea, dar sunt si curios de ce imi va oferi incontinuare.

Nu fac off-road, dar cred ca am sa ma felicit cand o sa ma scoata prima data din belea.

Numai bine! :grin:

Link spre comentariu

Salutare!

Am gasit forumul vostru cautand un service in Bucuresti pentru un Discoveri 2 din 2002. Mi a placut sa citesc discutiile care erau pe aici dar din pacate nu am rezolvat problema.....recomandarile nemaifiind valabile astazi. Din fericire am descoperit o groaza de pasionati care chiar se pricep , spre deosebire de mine care n am nicio idee; voi incerca sa dialoghez cu ei caci am multe de invatat . O zi frumoasa!

Editat de BGF
Link spre comentariu

salutare,

sunt nou pe acest site si proaspat posesor de TERRANO 3.0 2002.

Cu o mica investitie dupa cumparare, o aduc pe drumul cel bun.

Am sa mai cer unele pareri de la voi, fiind nou in acest domeniu.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare