Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Bine ai venit !

Mi-au placut mult filmarile tale ! :h5

Pentru ce zici ca vrei tu, o Toyota 80 e ceea ce-ti trebuie !

Oricum, masina asta e visul multora dintre noi, dar o masina buna, in toate mintile, este foarte greu de gasit.....:wink:

PS - Daca nu te deranjeaza volanul pe dreapta, nici 78-ul de mai jos nu-i de neglijat :

https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95856-Toyota-LC-KZJ78

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

sunt George din Brasov si mi-am achizitionat un Mitsubushi Pinin 2.0 GDI din 2001.

vreau sa il folosesc la offroad light.

sunt receptiv la orice sfat, povata sau recomandare si doresc sa citesc cat mai multe din subiectele acestui forum.

o zi buna tuturor.

Link spre comentariu

Noroc !

Sunt Liviu, nascut in Bucuresti si din 2015 stramutat voluntar cu domiciliul la Tulcea (m-am gandit ca poate asa am sa merg mai des la pescuit).

Sunt inginer silvic deci...padurea e viata mea.

Am fost posesor de Vitara 2.0 si acum am un Hyundai Galloper 2.5 simplu si un Subaru Leone din 1987 (in reconditionare...de 2 ani).

Sper sa repar weekend-ul asta Galloperul si sa particip la iesiri...poate mai invat si eu cate ceva.

Toate cele bune !

Link spre comentariu

Salut, de astazi am devenit membru al forumului pentru a ma informa si eventual a gasi o masina de teren.

Imi place mult fotografia in special wildlife si peisaj insa actuala mea masinuta (mito 2010) nu prea rezista nici la gropile din asfalt, cu atat mai putin pe coclauri :)

Link spre comentariu

Salut, sunt Adrian

34 de ani, in general arhitect, altfel mai pierd vremea cu fotografia, muntele, un fel de astronomie si motociclitul.

Multa vreme am cautat informatii despre motoarele enduro si rally raid si am sfarsit dupa discutii interminabile prin a lua un Ducati Monster , asa ca iata-ma-s aici sa intreb de masinile 4x4 ca sa-mi iau un Audi TT sau ceva...

Link spre comentariu

Salutare,

Marian din Galati ...

si nu stiu exact cum sa intamplat dar m-am pomenit cu un Samurai 1991 ...nopte de negru.

Hmmm Samurai 1991 am zis ca o sa fie proiectul meu de restaurare auto ....pana cand am scos micul luptator off street .

Surpriza este ca-mi place ...place rau in ciuda celor doar approx. 70 cp....si-mi place sa surubaresc si de aci toata aventura in natura si in garaj.

Bucuros sa sheruim expérimenta ...

Toate Bune si ...asfalt uscat ....pardon :))

Link spre comentariu

Salut, sunt Dragos si detin un Suzuki Jimny , cumparat de nou de ieri ! Cred ca este ultima sau penultima masina noua ,din Romania deoarece , se schimba modelul.

L-am achizitionat de la Radacini dar a fost adus de la Cluj.

Link spre comentariu

Salut.

Sunt Alexandru, am un vitara din 96 modificat cu care mai evadez in natura si pe coclauri. Acum intenționez sa achizitionez un mitsubishi L200 dupa anul 2007 pe care urmează sa-l modific. Sper ca aici voi gasi ajutor si sfaturi din partea voastră.

Link spre comentariu

salutare,

m-am inregistrat pt a primi ajutor in a-mi selecta viitorul 4x4.

multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Emy, originar din Curtea de Arges, iar din 2004 stau in US. Pana sa plec din tara mi-am dorit un 4x4, cand am ajuns aici m-am "indragostit" de 4Runner. Acum sunt 4Runner "for life". Mai multe detalii o sa pun la sectiunea Toyota/4Runner-Hilux.

Sa aveti o zi minunata.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare