Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua dragi colegi. Numele meu este Ivan Catalin, am 46 de ani, locuiesc in Brasov. Am achizitionat de curand Kia Sorento I, an 2004, cutie automata, volan pe partea dreapta. Doresc sa cunosc oameni pasionati de off-road si cu experienta in aceasta activitate, tehnica si practica, din Brasov cat si din tara. Va multumesc si ma bucur ca pot face parte din aceasta comunitate. Sa auzim doar de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Numele meu este Cristi Grigore din Brasov si detin un Vw Touareg 2.

Sunt interesat de 4X4 si doresc sa acumulez cat mai multe cunostinte si informatii.

Respect.

Salut. Eu tot din Brasov sunt. Poate reusim sa acumulam experienta impreuna. Sunt nou.in domeniu. Mi ar placea sa ne cunoastem.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Eu sunt Tiberiu, sunt din Iasi si toamna trecuta am indraznit sa adopt un Pajero Sport din 2003 motor 2.5. Nu am avut prea mult timp sa ma ocup de el asadar, i-am schimbat doar consumabile (uleiuri, distributie, filtre etc) si gresat pivoti, cruci. Inca nu am reusit sa ii invat mecanica si modul de intretinere asa ca ma altur voua.

Multumesc mult anticipat!

Link spre comentariu

Buna, sunt Cosmin, din Arad, am 39 de ani si pina acum am avut tot felul de masini , dar niciuna 4x4. De ceva vreme ma tot bate gandul sa fac pasul, dar de cand a venit micuta mea fiica pe lume, care acum are 2 ani sunt tot mai hotarat in a face pasul la achizitionarea unui 4x4 din mai multe motive. Spatiul, siguranta si posibilitatea de a iesi in natura cu sotia si pitica mea.

Link spre comentariu

Buna! Ma numesc Maris Cosmin, sunt nou in acest sport și sper sa am de învățat lucruri noi pe acest forum. Sunt posesorul unui Nissan Patrol y61 din 2001!

Editat de xlx12
Link spre comentariu

Buna ziua,

Mă numesc Mânzu Sorin, sunt din Giurgiu si cochetez cu 4x4 din prisma vânătorii. Mai nou sunt posesor de Vitara 1,6 8v din '97, dar baza este un Aro 10 tot din '97 pe care îl am de ceva vreme si care nu m-a dezamăgit niciodatã.

Mulțumesc adminului pentru validarea contului.

Link spre comentariu

Salut, sunt Marius din Craiova, doar ce am achizitionat o englezoaica Suzuki Grand Vitara din 2005, benzina de 1,6. Sper sa ma ajute si sa ma poarte cat mai aproape de locuri pitoresti montane de unde sa incerc alte provocari pe picioare. Nu mai am conditia necesara sa-mi car echipamentul in spate si de aceea sper sa-mi fie un partener de nadejde.

Va multumesc si doresc sa invat multe despre utilizarea acestor masini.

Sa fim sanatosi!

Link spre comentariu

Salut tuturor !

Sunt Dan.

Proaspat posesor al unui Feelander I TD4,transmisie automata, soft top, din 2005.

Masina a fost adusa din Anglia de curand. Volanul mutat pe stanga undeva la Craiova (fostul proprietar s-a ocupat de transformare), dar pare o treaba facuta bine (pana acum).

Recunosc ca nu am fost un impatimit al iesirilor in natura cu masina pana acum, dar anii au trecut si mi-e din ce in ce mai greu sa car rucsacul in spinare. Am avut si pana acum, masini 4x4 pentru comportametul lor pe sosea si pentru faptul ca nu mai trebuie sa dau la lopata sau sa imi fac griji iarna,dar nu am scos untul din ele prea mult in afara soselei decat pana langa vreun loc de campare.

Imi pare bine sa fiu aici cu voi !

Editat de papaheron
Link spre comentariu

Va salut!

Sunt Lucian si sunt posesorul unui Suzuki Jimny benzina din 2008 , achizitionat de 7 luni din Romania

Masina de care nu incetez sa ma bucur, fiind pasionat de munte si in general de natura,nu ratez aproape nici un weekend cu jimny la plimbare.

Va multumesc

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Rafi, 40+, Expert &Consultant in Constructii &Dezvoltari / Arhitectura, din Bucuresti.

Am in suflet 4x4 si orice are motor :-))

Drumuri bune !

Any stock jeep is a bankruptcy starter kit ...

If it has tits or wheels it will give you problems :-)

Link spre comentariu

Bine v-am regasit... Am de ceva vreme contul de cand aveam un Pajero Pinin dar l-am dat repede ca nu eram multumit de el.

Acum sunt noul proprietar al unu LR Freelander 1 Facelift din 2005.

Si cum toate maainile au bube am revenit sa vedem ce putem face pt a aduce la gloria ei initiala...

Link spre comentariu

Prezentare.

:wink: Proaspat detinator de Freelander .

V-am descoperit intamplator si ma uimeste pasiunea care va leaga. Inainte de inregistrare am citit aproape toate paginile legate de Freelander .

Am experienta ca mecanic autocamioane si recunosc ca nu este niciodata tarziu sa inveti din experienta celorlalti.

Ma bucur enorm ca v-am gasit si sper sa gasesc in voi niste prieteni.

Link spre comentariu

Salut tuturor! Numele meu este Cristian ,un "boboc" pe aici,detinatorul unui pinin 2.0gdi din 2004,pasionat de 4x4 . Am inceput in clasa atv-urilor dar de curand am achizitionat acest pinin si cred ca o sa renunt la atv😁!va multumesc pt acceptarea in club !

Link spre comentariu

Va salut, sunt Claudiu din Craiova, m-am inscris pentru ca am nevoie de un sfat achizitie masina sh. Nu stiu daca pot posta aici, imi cer scuze daca nu am voie. Familia mea s-a marit cu o junioara, am cautat versus-uri pe net de mi-a venit rau, incerc sa gasesc o masina sa le faca pe toate. Am ajuns la gv2000 benzina 2006 pro: dif blocabil, low range, 4x4 veritabil/ contra: consum mare, probleme rugina, piese extrem de scumpe si rare, pot sa imi iau gandul de la dezmembrari. A doua optiune toyota rav4 2000 benzina pro: consum acceptabil pt o benzinara, piese acceptabile ca pret, calitate finisaje peste gv, probleme mai rare cu rugina/ contra: nu are low range, nu are 4x4 veritabil, nu are dif blocabil. Stiu ca intrebarea de baza este pentru ce o folosesc, pt familie, 4x4 ocazional (la peste, cabana, etc), ideea e ca as vrea o masina sa le faca acceptabil pe toate si sa nu ma indoaie intretinerea (am uitat sa zic ca voi pune gpl), nu as avea bani sa iau orice + jucarie pt offroad din an in pasti. Stiu ca par nehotarat, dar sunt sigur exista oameni care le-au avut pe amandoua si imi pot un sfat pertinent. Cu respect Claudiu.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare