AdrianLess Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Freelander TD4 din 2004 pe care il plimb zilnic pe strazile "Micului Paris" :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hada.sorin Postat Martie 14, 2018 Partajează Postat Martie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Sorin din Arad. In urma cu 2 luni mi-am achizitionat un Samurai din 88 (carburator Dacia). Investitie buna, ma tine in permanenta in legatura cu tot felul de mecanici! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei octavian Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare bãieți, numele meu este Andrei si de curand am achizitionat un vw touareg 2.5 tdi. Pe zi ce trece sunt tot mai convins ca am facut o mare tampenie. Dar pe de alta parte ma ajutat sa ma imprietenesc cam cu toti mecanici din Constanta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hada.sorin Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Sorin, sunt din Arad si am achizitionat in urma 2-3 luni un Samurai din 88. Frumoasa masina, dar plina de probleme, motiv pentru care vreau sa invat cum sa o tratez sa nu ma lase la greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tm11flf Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Timișoara M-a numesc Flavius Flutar și sunt posesorul unii Nissan Pathfinder 2008 R51 171 cai cutie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iboni Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Ion, sunt din Constanta si am cumparat/modificat un Discovery 3 2.7 HSE 2008 cu scopul de a il utiliza ca vehicul de expeditie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TeamLudicon Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Mă numesc Andrei, sunt împătimit experiențe extreme și darts, nu dețin o mașină 4x4.:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaibal Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Mihai membru nou din Hateg, Hunedoara, am un Suzuki Vitara din 1995, benzina 1600 cm 8v, incepator ca off-roader Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brlionut Postat Martie 17, 2018 Partajează Postat Martie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut..sunt Burlacu si am un Jeep Cherokee achizitionat de curand (2.5 crd ,2002 ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_jimny Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Radu, sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Suzuki Jimny 1.3 benzina+gpl anul 2006. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Shooter13 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Numele meu e Paul sunt din Brasov si sunt posesorul unui Nissan Navara 2007.Am renuntat de circa 6-7 ani la masinile "de fuga" si am prins gustul celor 4x4.Normal este o diferenta intre cele 2 categorii de masini deci sunt novice in 4x4 desi conduc din 1985.Sper sa avem o colaborare lunga si interesanta. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niki Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Mă numesc Nicolae și am accesat acest forum in dorinta de a afla cate ceva din experiențele deținătorilor unui Freelander. De curând am achiziționat un Freelander 2 , din 2008, motor 2.2 diesel, 152CP, cutie automata. Desi are 170000km se mișcă destul de bine. Nu sunt (inca) un impătimit off-road, dar iubesc libertatea de mișcare și intenționez sa profit de capabilitățile Freelander-ului. Nu prea știu cu exactitate la ce sa ma aștept din partea lui, (avand in vedere varsta...lui) dar sper sa nu mă lase in pană pe coclauri. Pentru inceput am căutat părerea altor deținători și am găsit lucruri frumoase, ceea de mă face sa cred ca am făcut o alegere buna. Mulțumesc tuturor pentru părerile expuse, la care am avut acces fără cont , si m-as bucura de recomandările pe care puteți sa le oferiți cei care aveți de mai mult timp o astfel de mașină. Va salut cu respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cataalin Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Mă numesc Cătălin , locuiesc în Brașov, sunt montator de GPL și sunt proaspăt proprietar de Hyundai Galloper 3.0 V6 cu multe probleme. Incantat sa va cunosc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popic80 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt nou pe acest forum. M-am inscris deoarece intentionez achizitionarea unei masini 4x4 pt off road usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tahoe Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Adrian George, sunt din Braila, sunt pasionat de V-uri americane 4x4. Detin de curand 2 Chevy Tahoe, unul de sosea, celalalt de off road, ambele aceeasi motorizare V8 de 5.7 litri si ma bucur ca am posibilitatea sa ader la un forum unde pot impartasi impresii despre astfel de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Adrian George, sunt din Braila, sunt pasionat de V-uri americane 4x4. Detin de curand 2 Chevy Tahoe, unul de sosea, celalalt de off road, ambele aceeasi motorizare V8 de 5.7 litri si ma bucur ca am posibilitatea sa ader la un forum unde pot impartasi impresii despre astfel de masini. Bine ai venit! Pune si niste poze cu utilajele sa ne mai desfatam ochii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tahoe Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Anterior am avut un Excursion cu Triton V10. Chevy-urile le detin de putin timp si ambele urmeaza sa sufere reconditionari si upgrade-uri. Cea de off-road cu 35'-uri pe ea in doua usi are nevoie de ceva accesorii ca sa fie cu adevarat de off-road si o viitoare inmatriculare, desi pentru ce este ea destinata nu stiu daca mai e cazul cu inmatricularea. Cealalta, "de oras" acum ii fac un engine rebuild si va dura pana o voi repune pe sosea pentru ca o reconditionez doar in week-end cand am timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 19, 2018 Partajează Postat Martie 19, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Frumoase! Sa te poarte sanatos. Daca ai nevoie de ceva piese mai ales pentru cea lunga, da-mi un mesaj. Editat Martie 20, 2018 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin 81 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Catalin ma numesc, am in Ignis 4x4, 1,5 benzină, am o rugăminte, CINE ma poate ajuta sa o inalt putin vre20+, intrand cu ea la vânătoare, pe camp, am avut neplacuta SURPRIZĂ sa raman împotmolit. Ea are acum 17,5 cm garda la sol. Eventual niste cauciucuri de noroi mai bune. Multumesc frumos pentru suport. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
destiny73 Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Destiny si sunt bucuros sa ma aflu pe acest forum. Sper sa impartasesc cu cei de aici ,cat mai multe lucruri frumoase. Bestiile mele sunt dupa cum urmeaza (nu neaparat in aceasta ordine):wink:Nissan Patrol (Nissanosaurus Rex), Toyota Land Cruiser 100 si nu in ultimul rand Toyota Land Cruiser 90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nick-s Postat Martie 20, 2018 Partajează Postat Martie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Nicolae si sunt posesorul unui nissan navara 2,5 td cu volan dreapta, dar urmeaza shimbul. Ma bucur ca pot sa fac parte dintr-un grup asa de mare si doresc sa pot invata de le dumneavoastra foarte multe lucruri despre masinile 4*4. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nichi Postat Martie 22, 2018 Partajează Postat Martie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Iaşi! Sunt Nichi, proaspăt posesor de Jeep Cherokee XJ TD 2.5 1998. L-am cumpărat din Germania cu 170000 km, Dumnezeu ştie cât de reali. Va fi folosit pentru offroad uşor, pe drumuri de țară şi forestiere. Nu mă pricep la mecanică auto şi sper să găsesc sprijin aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RoC Postat Martie 24, 2018 Partajează Postat Martie 24, 2018 Robert Cristea/Vw Tiguan 2016 Va salut! Ma numesc Robert, am 44 de ani, am un vw Tiguan 2016 echipare offroad destul de accesorizat, pe care nu-l menajez deloc si care inca nu m-a dezamagit in nici o situatie. Imi place sa calatoresc impreuna cu familia, pe orice fel de drum. Va atasez cateva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flta908 Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Urmaresc de ceva vreme forumul dar fara a fi membru.M-am hotarat sa ma alatur si eu pentru ca in curand am sa achizitionez si eu un offroad!!Sunt din Radauti,Suceava. Apreciez tot ceea ce face aceasta comunitate aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calinemes Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bună, sînt Călin Nemeș și sînt un ex-expatriat, că am trăit 19 ani în Toronto și apoi un an jumate în Denver, Colorado și acuma-s înapoi în Alba Iulia (că mi s-o urît cu binele pe-acolo :wink:). La Toronto am avut pt scurt timp un Grand Vitara V6, da' n-am prea găsit drumuri fără asfalt așa că m-am scăpat de el după vreo 3 ani. Cînd ne-am mutat la Denver în Iunie 2016, am luat un Wrangler 2010 Sahara lung, și cu ăla o-nceput microbu mersului pe lîngă asfalt. Scos-am scaunele din spate, construit-am o platformă cu destul de mult storage dedesupt și se dormea ca boieru pe salteaua de spumă de 5". Pt standardele de pe acest forum, ce făcurăm în Colorado, Utah, Nevada și Arizona cu Jipulică o fo soft-către-very-soft off-road (adică mers pe drum cu pietri mai mici sau mai mari). Mai jos se pot downloada două filmulețe făcute în 2 weekenduri din Aug 2017 pe "dealurile" de 4000m înălțime din Colorado (pt că jumătatea mai bună era în concediu în perioada aia în Românica, a trebuit să mă filmez singur, plus cît m-o mai ajutat drona pt unele filmări/mișcări pe care le face singură): Mosquito Pass 4018m (240 MB download) Argentine Pass 4025m (554 MB download) Revenind la 2018, aștept livrarea unui Vitara 2018 Luxus 4x4 bezinar, da' nu mă aștept să fac off-road cu ăsta (poate numa dacă parcarea la mallul cel nou nu e asfaltată încă și vreau neapărat să fiu acolo la inaugurare...:$) pt că aproape orice modificare serioasă va anula garanția de 7 ani, plus că nu are nici măcar reductor (are ceva Hill Descent, da' nu mă-ncred prea mult în ăla), așa că unde s-o gătat drumu pietruit și nivelat bine, acolo probabil se gată și excursia cu Vitara cea nouă. Pt off-road, da' mai ales pt expediții overland, studiez de zor de ceva vreme aici și pe alte forumuri care ar fi cele mai bune opțiuni. În momentu ăsta mă concentrez pe the usual suspects: Land Cruiser 70, 80, 90, Patrol, poate Terrano, poate Pajero, și feblețea jumătății mai bune, JK Rubicon. Ca să nu dau cu mucii-n-fasole din prima, oare în că-care forum/subforum aș putea posta (asta bineînțeles după ce mai balotez pt o vreme informația disponibilă aici pe forum) o întrebare generală de genu ăsta: "Care are fi pro/cons la Land Cruiser 70, 80, 90, Patrol Y61 lung, Terrano, Pajero, JK Rubicon lung, pt cineva care vrea să facă 50% off-road soft și 50% expediție overland Europa, Asia și Africa (care include bineînțeles și porțiuni de asfalt și chiar autostrăzi)? Sau ce alte mașini mai sînt pe lîngă astea enumerate (excluzînd G class care probabil e prea scump pt bugetu meu)?" Sau poate ar fi mai bine să postez întrebări mai la concret în sub-forumurile mașinilor respective? Mersi fain. Editat Martie 25, 2018 de Calinemes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate