Astral Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit ! Mi-au placut mult filmarile tale ! :h5 Pentru ce zici ca vrei tu, o Toyota 80 e ceea ce-ti trebuie ! Oricum, masina asta e visul multora dintre noi, dar o masina buna, in toate mintile, este foarte greu de gasit.....:wink: PS - Daca nu te deranjeaza volanul pe dreapta, nici 78-ul de mai jos nu-i de neglijat : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?95856-Toyota-LC-KZJ78 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calinemes Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Ca să nu continuăm off-topic, am deschis un topic nou cu multele întrebări ce le am. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mokki Postat Martie 26, 2018 Partajează Postat Martie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sunt marian din buzau si am o vitara de un sfert de secol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CrisGeo Postat Martie 27, 2018 Partajează Postat Martie 27, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt George din Brasov si mi-am achizitionat un Mitsubushi Pinin 2.0 GDI din 2001. vreau sa il folosesc la offroad light. sunt receptiv la orice sfat, povata sau recomandare si doresc sa citesc cat mai multe din subiectele acestui forum. o zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex_liviu Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroc ! Sunt Liviu, nascut in Bucuresti si din 2015 stramutat voluntar cu domiciliul la Tulcea (m-am gandit ca poate asa am sa merg mai des la pescuit). Sunt inginer silvic deci...padurea e viata mea. Am fost posesor de Vitara 2.0 si acum am un Hyundai Galloper 2.5 simplu si un Subaru Leone din 1987 (in reconditionare...de 2 ani). Sper sa repar weekend-ul asta Galloperul si sa particip la iesiri...poate mai invat si eu cate ceva. Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan8 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Florin din Bucuresti si am un Captiva din 2010. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srdjan Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, de astazi am devenit membru al forumului pentru a ma informa si eventual a gasi o masina de teren. Imi place mult fotografia in special wildlife si peisaj insa actuala mea masinuta (mito 2010) nu prea rezista nici la gropile din asfalt, cu atat mai putin pe coclauri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian D. Postat Martie 29, 2018 Partajează Postat Martie 29, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Adrian 34 de ani, in general arhitect, altfel mai pierd vremea cu fotografia, muntele, un fel de astronomie si motociclitul. Multa vreme am cautat informatii despre motoarele enduro si rally raid si am sfarsit dupa discutii interminabile prin a lua un Ducati Monster , asa ca iata-ma-s aici sa intreb de masinile 4x4 ca sa-mi iau un Audi TT sau ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maxim Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Marian din Galati ... si nu stiu exact cum sa intamplat dar m-am pomenit cu un Samurai 1991 ...nopte de negru. Hmmm Samurai 1991 am zis ca o sa fie proiectul meu de restaurare auto ....pana cand am scos micul luptator off street . Surpriza este ca-mi place ...place rau in ciuda celor doar approx. 70 cp....si-mi place sa surubaresc si de aci toata aventura in natura si in garaj. Bucuros sa sheruim expérimenta ... Toate Bune si ...asfalt uscat ....pardon :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alinilya Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Buna, sunt Alina Buna, Sunt Alina si cochetez cu domeniul acestui forum. As vrea sa va cunosc mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Goad Postat Martie 30, 2018 Partajează Postat Martie 30, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Dragos si detin un Suzuki Jimny , cumparat de nou de ieri ! Cred ca este ultima sau penultima masina noua ,din Romania deoarece , se schimba modelul. L-am achizitionat de la Radacini dar a fost adus de la Cluj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Copceatudor Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ,sunt tudor si proaspat posesor al unui mitsubishi pajero 2,5 td din 1992 aici in uk unde locuiesc si muncesc momentan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RGH Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Radu si sunt in cautare de un 4x4. Ma bucur sa fiu printre voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baboi Postat Martie 31, 2018 Partajează Postat Martie 31, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Ma numesc Baboi sunt nou printre voi detin un audi a5 coupe 3.0 tdi quatro 239 ps si ma bucur ca fac parte din acesc grup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciprianpatroly61 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Ma numesc Ciprian și sunt posesorul unui Nissan patrol y61/2001 Si As vrea sa ma alătur posesorilor de patroluri pt am ma ajuta sau sa ajut cu ce stiu.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Alex Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Alexandru, am un vitara din 96 modificat cu care mai evadez in natura si pe coclauri. Acum intenționez sa achizitionez un mitsubishi L200 dupa anul 2007 pe care urmează sa-l modific. Sper ca aici voi gasi ajutor si sfaturi din partea voastră. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zander Postat Aprilie 2, 2018 Partajează Postat Aprilie 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, m-am inregistrat pt a primi ajutor in a-mi selecta viitorul 4x4. multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulica111 Postat Aprilie 5, 2018 Partajează Postat Aprilie 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma bucur ca sunt alaturi de voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emyshor Postat Aprilie 6, 2018 Partajează Postat Aprilie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Emy, originar din Curtea de Arges, iar din 2004 stau in US. Pana sa plec din tara mi-am dorit un 4x4, cand am ajuns aici m-am "indragostit" de 4Runner. Acum sunt 4Runner "for life". Mai multe detalii o sa pun la sectiunea Toyota/4Runner-Hilux. Sa aveti o zi minunata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xlaalx Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, numele meu este Alex si sunt posesor de Mitsubishi L200 Arabia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianPop Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, sunt Adi si sunt in cautarea unui offroader care sa inlocuiasca duster-ul actual :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SergiuVP Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Sergiu, posesor de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eulucian Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,numele meu este Lucian astazi m-am inscris in acest club si am facut-o pt ca vreau sa imi iau un 4*4 si inca nu stiu de care va mutumesc pt inscriere si anticipat pt sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mano74 Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Mircea si am un Duster 1.5dci 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Euronor Solution Postat Aprilie 10, 2018 Partajează Postat Aprilie 10, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Paul si am o Toyota Land Cruiser BJ 73 Editat Aprilie 10, 2018 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate