Traiantl Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Tulcea Ma numesc Traian. Am o Pinin, 2.0 GDI, nemodificat, de care sper sa fiu multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
krystallboy Postat Decembrie 4, 2016 Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Liviu si sunt din Vulcan, HD. Sunt inca in faza de inceput in ale off-roadului. Visez la un Discovery, Pajero, Navara, Terrano, Patrol sau chiar L200.:wink: Multumesc! Bine ai venit! Sper sa faci o alegere reusita.Opreste-te si alege intre Patrol si Discovery...Restul cer multe modificari si bani multi ca sa ajunga la performanta... Disco 1, 300tdi, 1998, manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vlad_F Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Vlad! Din Baia Mare dar locuiesc in Anglia de cativa ani. Proaspat posesor de Vitara 2.0 V6 1997. Mai exact de trei zile :ypu Asa am si dat de voi, cautand informatii despre noua achizitie. Masina o sa fie trimisa in Romania iar planurile sunt de a o modificat putin pentru off road. De mentionat ca pana sa cumpar vitara nu am avut nici o idee ce inseamna sa prepari o masina pt off road, costuri etc. Asa ca daca aveti ceva sfaturi ar fi de folos. Cam atat, nu o mai lungesc. Va salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruJeder Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut . Alexandru Jeder - Cristake pe forumul AJCR . Grand Cherokee WJ 4.7 HO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai.ranger Postat Decembrie 8, 2016 Partajează Postat Decembrie 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Prodan Mihai si am achizitionat de curand un Ford Ranger 2006. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hory_Bubu Postat Decembrie 9, 2016 Partajează Postat Decembrie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Nume/Prenume: Crisan Horatiu Localitate: Cluj-Napoca Varsta: 32 Ocupatie: Inginer mecanic Masina: LR Freelander 2.0 td4 3 usi 80kw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut . Alexandru Jeder - Cristake pe forumul AJCR . Grand Cherokee WJ 4.7 HO Bun venit Cristake :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusk Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut.Ma numesc Marius Kovacs,sunt din Nistru jud Maramures.Am avut vreo citiva ani Pajero mk2,momentan am Vitara 1.6 8v.Ocazional offroad,mai mult vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviDEUS Postat Decembrie 10, 2016 Partajează Postat Decembrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ovidiu 48 de ani. Arad, ex freelander, viitor ... nu stiu, ce ma voi hotara cu ajutorul vostru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristina20 Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Ma numesc Cristina. Nu am in posesie vreo masina 4x4 insa asta nu inseamna ca nu imi fug ochii dupa ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Mihai Postat Decembrie 11, 2016 Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Seara buna ! Ma numesc Mihai am 22 de ani, sunt din Bucuresti, in prezent locuiesc in Irlanda si sunt bucatar de meserie :D ! Pasiuni: gatitul, pescuitul, cam astea doua au prim-planul Imi pare bine de cunostinta ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt mihai din Iasi posesorul unui Discovery 2 facelift din 2004 ,model cu tapiterie cupola de tip baldachin :) LE : mi-a luat 5 ani sa fac prima postare ! Editat Decembrie 12, 2016 de mike870 LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valeron1994 Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut băieti si bine v-am gasit . Numele meu , Valentin. Am 19 ani si o pasiune mare îndreptată in patroale . Sunt din Buzău , jud Buzău . Nu detin patrol , voi fi posesor in viitor apropiat , sper , de un Y61 . Momentan am un Lc 120 2008 . Numai bine ! Editat Decembrie 13, 2016 de valeron1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti! Sunt Laurentiu, am un Nissan Navara D22 si sunt pasionat de autovehicule si off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentynvali Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor sunt Valentin și am un Freelander td4 din 2004. Una peste alta mașina e ok dar c am lenta..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DudasDragosAndre Postat Decembrie 13, 2016 Partajează Postat Decembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor ! Ma numesc Dragos , sunt din Deva , Jud. Hunedoara , si pot spune ca sunt fan Off Road. Detin un Nissan Patrol Swb Y61 , 2.8 diesel , incaltat cu 33x12.5x15 Mud Terrain. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan5454 Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sint prea batrin pt.discutii,lap-top.....imi prind ghearele ! Dar asta e probleme mea..... Asa ca....va salut pe toti ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lycan Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,sunt Lucian din Bucuresti si sunt posesorul unui d22 an 2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai Iulian Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! sunt Mihai, posesor de Jimny din 2012, benzina+GPL. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzZz_12e Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, sunt Ionut, nu am avut deaface cu off road-ul pana acum, dar intentionez sa achizitonez o jucarie in acest scop. Ce parere aveti de discovery300tdi ca prima masina a unui incepator? O seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan5454 Postat Decembrie 15, 2016 Partajează Postat Decembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,sunt Lucian din Bucuresti si sunt posesorul unui d22 an 2003 Salut. Ce e un ''d22 an 2003'' ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan1267 Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Razvan , posesor de Discovery 3 din 2008 si proaspat posesor de Defender 90 din 2005. Hai cu promulgarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcas Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Cristi si am inceput restaurarea unui pajero mk2 si as avea nevoie de ajutorul vostru! Cu stima si respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin dulugea Postat Decembrie 16, 2016 Partajează Postat Decembrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Sorin si am un jimny din 2004 si vreau sa mi cumpar un hartop...ma poate ajuta cineva ? I wish I had a nickel for every time I saw a jeep winching out another "off-road vehicle" Do not panic..! CHAOS has its order…!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos Marascu Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Dragos Marascu,detin un Nissan terrano 2.7 diesel.O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate